40 dagen zonder suiker – Afvallen en meer energie!

40 dagen zonder suiker, geen hoofdpijn meer en veel energieker, het kan! Heb jij ook wel eens last van hoofdpijn? Of misschien heb jij wel dagelijks last van hoofdpijn. Het kan zijn dat je teveel suikers binnen krijgt en dat dit de hoofdpijn veroorzaakt. Veel mensen denken dat dit een fabel is maar het is echt zo.

Mijn ervaring met eten zonder suiker

Ik zelf had ook vaak last van hoofdpijn en ben door familie gewezen op het feit dat ik teveel suiker at en het kan met elkaar te maken hebben. Omdat de hoofdpijn mij echt af en toe teveel werd ben ik gelijk aan de slag gegaan hiermee. Op Internet heb ik naar allerlei verschillende diëten gezocht die suikervrij waren en ben ik begonnen met steeds minder suiker te eten.

Het dieet wat mij het beste heeft geholpen is de cursus “40 dagen zonder suiker”.

Overheerlijke-Suikervrije-Smulrecepten

 

De eerste week dat ik gestopt (nou bijna gestopt) had ik nog steeds wel last van hoofdpijn. Maar de hevigheid werd wel al minder voor mijn gevoel. Wel had ik last van ontwenningsverschijnselen, dit schijnt normaal te zijn als je ineens stopt met het eten van suiker. Dit duurde ongeveer 2 weken en daarna stopte dit van het ene op het andere moment. Sinds dat moment was mijn hoofdpijn ook echt verdwenen. Heel erg fijn was dit, alleen bij alles wat ik daarna at met suiker kwam de hoofdpijn gelijk weer terug. Dit komt omdat je lichaam een herstelperiode heeft en de reacties op suiker steeds minder hevig worden na verloop van tijd.

Nu kan ik gewoon af en toe een stuk gebak of chocola eten zonder last te hebben van hoofdpijn. Wel blijf ik heel streng in wat ik wel en niet eet, meeste dagen eet ook nog steeds suiker vrij en ik voel me hier echt heel goed bij. Ik ben veel energieker, vrolijker en ik ben zelfs na 3 weken 4 kilo afgevallen! Dit maakt mij helemaal vrolijk want deze 4 kilo ben ik al jaren aan het proberen te verliezen. Nu merk ik pas dat suiker helemaal niet goed voor je is. Ik heb me echt nog nooit zo goed gevoeld en dat allemaal met de cursus 40 dagen zonder suiker.

Ik zal hieronder nog wat feiten over het gebruik en de gevolgen van suiker beschrijven.

De 17 voordelen van eten zonder Suiker

1. Veel meer energie
2. Gewichtsverlies
3. Stabiele bloedsuikerspiegel
4. Stabieler dagelijks eetpatroon
5. Betere huid
6. Betere mondhygiëne
7. Betere weerstand
8. Mooier en gezonder haar
9. Gezondere darmen
10.Gezondere bloeddruk
11.Gezondere nagels
12.Loskomen van suikerverslaving
13.Loskomen van eetbuien
14.Meer ‘puur natuur’ eten
15.Je zit lekkerder in je vel
16.Je bent vrolijker
17.Je voelt je merkbaar gezonder

Wist je dat Suiker de oorzaak kan zijn van de volgende aandoeningen;

ADHD, after dinner dips, agressiviteit, allergieën, alvleesklieraandoeningen, astma, artritis, buikpijn, cariës, chagrijnig zijn, chronische bijholteontsteking, constipatie, concentratieproblemen, darmklachten, depressie, diabetes, diarree, eczeem, futloos, gedragsstoornissen, hoofdpijn, hoog cholesterol, hypoglycemie, kanker, leveraandoeningen, maagzuur, migraine, minder immuniteit, nierziekten, opgezette buik, oververmoeidheid, osteoporose, reuma, schildklierproblemen, slapeloosheid, stemmingswisselingen, stofwisselingsproblemen, stress, spijsverteringsproblemen, vaak griep & verkoudheid, verstoppingen, vitaminetekort, zenuwziekten.*

*Deze lijst is onvolledig. Er hoort nog veel meer bij… helaas.

Begin nu zelf en voel jezelf een stuk gezonder:

Daarom probeer het zelf eens uit en verbaas jezelf over hoeveel fitter jij jezelf zal voelen.

Miss Natural en haar cursus 40 dagen zonder suiker helpen je echt vooruit!

Meer weten over de cursus 40 dagen zonder suiker klik hier.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter