Slim Sip – Afslank mix drankje?

Slim sip is een oplosbare mix en bevat onder andere de in water oplosbare stof Glucomannan. Deze stof wordt gewonnen uit de Konjac Plant. Het is bewezen dat deze stof het hongergevoel tegen gaat en je zo dus een langer verzadigd gevoel geeft. Door de toevoeging van een sinaasappel smaak is het drankje ook nog eens erg goed van smaak ten opzichte van andere afslankproducten.

Van de stof Glucomannan is wetenschappelijk aangetoond dat deze daadwerkelijk effect hebben en het afslanken stimuleert. Deze vezel wordt gewonnen uit de wortel van de plant amorphophallus konjac die voor in Azië groeit (Korea, Japan, Taiwan etc.). Glucomannan vezels zijn in staat om grote hoeveelheden water op te nemen waardoor ze na het eten van deze vezels een lang een verzadigd gevoel geven. Door dit verzadigd gevoel heb je minder zin om te eten en dit zal het afslanken stimuleren.

Hoe gebruik je Slim SipSlim Sip

Je mixt een zakje van Slim Sip met 250 ml water en nuttig deze 30 minuten voor dat je gaat eten. Dit doe je voor ongeveer 90 dagen voor het optimale resultaat. Zoals eerder al gezegd zal de Glucomannan zich voorzichtig uitbreiden in de maag door het opnemen van water. Hierdoor heb je een voller gevoel en krijg je minder snel last van vreetbuien.

Is Slim Sip veilig

Slim Sip is goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en is dus volledig veilig om te gebruiken. Veel gewichtsverlies producten hebben bijwerkingen, maar Slim Sip geen bijwerkingen. Dit is klinisch bewezen door honderden tests. De Glucomannan die wordt gebruikt in het mengsel is van de allerbeste kwaliteit uit geselecteerde Konjac Planten.

Doordat Slim Sip maar 9 calorieen per portie bevat en het honger gevoel onderdrukt zal jouw calorie inname drastisch verminderen. Dit heeft een positief effect op het afslanken en helpt je controle te houden op je cholesterol.

Maar wat is nu exact Glucomannan

Glucomannan is een hemicellulose component die wordt gevonden in de celwanden van sommige plantensoorten. Het is een voedingsvezel en kan gebruikt worden als voedingsadditief. Het is verkrijgbaar in water oplosbare polysacharide vormen en kan worden gebruikt als verdikkingsmiddel of emulgator. Verschillende merken bieden voedingssupplementen aan die Glucomannan bevatten. Ze kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende redenen, tegen constipatie acne vulgaris, een hoog cholesterolgehalte met obesitas en type 2 diabetes. Volgens klinische rapporten kunnen er veel voordelen voor de gezondheid zijn, maar is Glucomannaan niet door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd voor de behandeling van eerder genoemde aandoeningen. Maar sommige producten die Glucomannan bevatten zijn door Health Canada goedgekeurd voor de behandeling van een aantal aandoeningen, zoals constipatie, een hoog cholesterolgehalte en gewichtsverlies.

De belangrijkste potentiele voordelen voor de gezondheid zijn in onze ogen toch vermindering van hoge cholesterol en gewichtsverlies.

Voor mensen met een hoog cholesterol

Bij obese patiënten met een hoog cholesterol is Glucomannan effectief. Bij mannen die 3,9 milligram Glucomannan namen werd de cholesterol verlaagd. Het is ideaal in combinatie met een dieet dat wordt gebruikt bij kinderen met een hoog cholesterolgehalte. De totale cholesterol en een lagere dichtheid lipoproteïne kan met Glucomannan worden teruggebracht bij meisjes. Glucomannan in combinatie met Chitosan zal het serumcholesterol verminderen, dit is tevens goed voor het vergroten van steroïde excretie.

Glucomannan voor GewichtsverliesSlim Sip

Slim Sip bevat Psyllium (3g) en Glucomannan (1 g) en dit is gegeven aan 200 zwaarlijvige proefpersonen in een drie-armige studie voor de duur van 16 weken. De helft van de proefpersonen kregen het mengsel tweemaal daags ongeveer drie keer per week en de andere helft kreeg een placebo. De groep die het mengsel kregen had gemiddeld 5 kilo verloren in vergelijking een stuk meer dan de andere groep zij verloren gemiddeld 1 kilo. Tijdens de studie periode werd hun LDL-cholesterol aanzienlijk verminderd en ze ervaren een verhoogd gevoel van verzadiging. Alle groepen hadden een goede tolerantie voor Glucomannan.

Een andere studie had 20 obese patiënten geobserveerd voor ongeveer acht weken. Het Glucomannaan supplement van een gram of een placebo werd gegeven aan de helft van deze proefpersonen een uur voor de maaltijd. Met hun normale lichaamsbeweging en zonder hun voeding te wijzigen is hun cholesterolgehalte aanzienlijk verminderd en de Glucomannan groep verloor ongeveer gemiddeld 2,5 kilo.

Werkt Slim Sip nu ook echtSlim Sip Slim Sip

Ik gebruik Slim Sip nu sinds een week of 2 en ik (mijn lichaam) moest er echt aan wennen. De toiletbezoekjes waren de eerste dagen iets meer dan normaal. Ik moet zeggen de smaak is erg lekker en het geeft me inderdaad een verzadigd gevoel. Ik heb niet zo veel zin meer om na mijn gewone gezonde maaltijd te gaan snaaien. Hierdoor krijg je minder calorieën binnen en zal je gewicht gaan verliezen.

Ik heb na enkele dagen mijn maaltijden aangepast, wat gezonder, minder koolhydraten en wat meer eiwitten (een goed receptenboek is dit 7×7 afslankreceptenboek van Jasper Alblas). Dit in combinatie met de Slim Sip werkt in mijn ogen. Ik voel me goed, heb geen last van een hongergevoel maar of dit echt door de Slim Sip komt weet ik niet. Ik geloof het maar, maar het kan ook komen door de beter en uitgebalanceerde maaltijden.

Ik denk dat het zeker mee helpt in het proces om gewicht te verliezen. Wel denk ik dat aanpassen van je eetgewoonte meer helpt om je doel te bereiken.

Meer weten over Slim Sip klik dan hier.

5.6 Totale Score
Slim Sip - De Afslank Mix Drank

Los deze mix op in water. Door het bestanddeel Glucomannan zal je minder honger krijgen en kun je afslanken. Werkt tevens cholesterol verlagend.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Ik neem slim SIP nu al gedurende dertig dagen en wel is waar zonder resultaat

  2. Ik wil graag slim sip blijf kopen

Laat een reactie achter