Tummy Tuck Afslankband – Oplichting of wonderproduct?

Tummy Tuck afslankband helpt volgens de reclame je centimeters af te vallen zonder ook maar je levensstijl aan te passen. Door de band 10 minuten te dragen brengt het een vet verbrandende kettingreactie te weeg. De maker beweert zelfs dat na het gebruik van de Tummy Tuck afslankband je nog 3 uur lang extra profijt hebt en centimeters verliest.

Hoe werkt de Tummy Tuck afslankband

De Tummy Tuck afslankband is gemaakt van een zacht, flexibel glasvezel materiaal en geeft gedurende het dragen een gepaste druk op de midden sectie van het lichaam. In tegenstelling tot andere afslankkleding, wordt van de Tummy Tuck afslankband beweerd dat hij “een vet verbrandende kettingreactie ontsteekt” die jouw buikvet blijft verminderen lang nadat de band is afgedaan.

Op deze drie manieren zeggen de makers van de Tummy Tuck afslankband resultaat te boeken:

  1. Je draagt de Tummy Tuck onder de kleding. Doordat het gelijk druk uitoefent op het buikvet zal de band er meteen voor zorgen dat het vet gecomprimeerd wordt. Dit zelfs zonder het extra training of verandering van dieet.
  2. Volg de 10 minuten Tummy Tuck methode twee keer per dag, welke beweerd dat buikvet langzaam zal verdwijnen zonder dieet of extra beweging. Je brengt de Tummy Tuck Thermal Crème aan op jouw buik. Vervolgens trek je de afslankband er over heen. Nu ga je 2 minuten lang staande buikspieroefeningen uitvoeren. Door het gebruik van de crème en de oefeningen zal het afslankeffect na het verwijderen van de afslankband na tien minuten nog drie uur aanhouden.
  3. Voor snellere resultaten kun je na de 10 minuten durende Tummy Tuck methode in de ochtend nog wat extra lichaamsbeweging kunnen doen. De makers beweren dat mocht je dit doen de afslankband tot wel tweemaal meer effectief is als zonder de extra beweging.

Wat vinden wij van de Tummy Tuck afslankband

Werkt de Tummy Tuck afslankband volgens ons, nee het werkt niet. Ook de reacties van meerdere personen die de band getest hebben beweren dat ze geen of echt nauwelijks effect hebben bij het gebruik van de band.

Vervolgens beweren de makers dat het effect van de band wordt aangetoond door een onderliggende universitaire studie. Een verwijzing naar deze studie is nergens te vinden. Ook na het zoeken naar deze studie konden wij deze niet vinden. Wederom een groot vraagteken naar het effect van de afslankband.

Ook de thermal crème die je nodig hebt voor het gewenste effect is in onze ogen twijfelachtig. De ingrediënten zijn niet makkelijk te vinden en wat de werkzame stof is in deze crème is ons tot op heden onduidelijk.

Dat de band je taille slanker maakt tijdens het dragen is wel een feit. Maar het effect is zeker niet blijvend en het product doet niet wat het beloofd.

Afvallen zonder te bewegen en je dieet aan te passen is nog steeds droom voor vele mensen. Deze afslankband zal deze droom nog steeds niet in vervulling laten gaan.

Wil je een corrigerende tailleband dan kun je beter hier eens naar kijken, deze werken een stuk beter. Maar ook door het dragen van deze banden zal je niet afvallen. Klik hier voor de corrigerende taillebanden.

Toch meer weten over de Tummy Tuck afslankband klik dan hier.

 

1 Totale Score
Tummy Tuck afslankband - niet het beloofde wonder

De Tummy Tuck afslankband werkt niet zoals de makers beweren. Voor een slankere taille zonder te diëten of te bewegen kun je beter andere corrigerende kleding kopen.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter