Ab Prince Pro – Effectief of toch niet?

De Ab Prince Pro is een buikspierapparaat wat lijkt op de vroegere Ab King Pro. De Ab Prince Pro is een buikspierapparaat wat je rug en je nek ondersteund tijdens de oefening. Tijdens normale buikspieroefeningen train je alleen je buikspieren in de opwaartse richting, met de Ab Prince Pro is dit verleden tijd. Je traint je buikspieren zowel in de opwaartse richting als in de neerwaartse. Zodoende krijg je dus een dubbel effect bij het doen van de oefening.

Het geheim

Het geheim van de AB Prince Pro zit hem volgens de makers in de uitgebreidere Exercise Zone waarbij ook lager dan horizontaal kan worden gegaan. Hierdoor train je meer buikspiergroepen. De bovenste, middelste en lage buikspiergroepen worden onder handen genomen als bij geen andere workout. In de helft van de normale tijd train je voor een slanke en strakke taille zowel als je omhoog als naar beneden beweegt.  Door de 5 weerstandniveaus is de Ab Prince Pro geschikt voor zowel de startende als de meer gevorderde sporter. Zo kan iedereen de voor hem of haar geschikte workout  doen op de Ab Prince Pro.

Ab Prince Pro Royal Resistance Bands

Mocht de workout te licht worden kunnen er altijd extra weerstand banden besteld worden zodat je nooit klaar bent met de AB Prince Pro. Je kunt dus trainen, trainen en blijven trainen voor het ideale wasbordje of de o zo gewenste slanke taille.

Als je meer wil weten over de AB Prince Pro klik hier.

 

Mijn ervaring

De Ab Prince Pro ken ik van de sportschool waar ik vroeger vaak kwam. Ik heb het daar geregeld gebruikt. Destijds was het nog bekend onder de naam Ab King Pro. Mijn ervaring is dat het apparaat prima de rug en nek ondersteund bij het doen van de buikspieroefeningen en ik dus geen last had hiervan. Het resultaat werd in de eerste weken ook wel langzaam zichtbaar, maar niet in de beloofde 3 minuten. Je moet de training dus wel iets langer doen dan 3 minuten. Voor mijn gevoel zijn er betere buikspierapparaten op de markt. De Ab Prince Pro is in mijn ogen niet zo revolutionair als de makers ervan je willen laten doen geloven.

Ik ben zelf zeer tevreden over de 5 minute shaper en ik kan deze dan ook werkelijk aanbevelen als je op zoek bent naar een goed buikspierapparaat. De 5 minute shaper traint ook niet alleen de buikspieren maar zal ook meerdere spiergroepen in je lichaam trainen. Het resultaat door een training met de 5 minute shaper is ook veel beter en sneller zichtbaar. De naam van de 5 minute shaper is iets wat misleidend want je moet toch echt wel iets langer trainen dan 5 minuten voor een optimaal resultaat. Voor de 5 minute shaper klik hier voor mijn artikel op deze site

Voor meer informatie over de 5 minute shaper klik dan hier.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter