Ab Wave – al zittend je buikspieren trainen, het kan!

De Ab Wave, kilo’s afvallen zittend in je stoel, wie wil dat nou niet. Het Ab Wave Systeem maakt deze dromen waar. Met het Ab Wave Systeem kun je op een snelle en eenvoudige manier je buikspieren trainen en zo natuurlijk ook afvallen.

Ab Wave

Ab Wave

De Ab Wave Training

De weg naar strakke en sexy buikspieren is nu wel erg makkelijk en dat in slecht enkele minuten per dag. Normale fitnessapparaten bewegen vaak maar in 1 richting en hier verbrandt je dus bijna geen vet mee. De Ab Wave combineert cardio met buikspiertraining waardoor je sneller efficiënt vet gaat verbranden voor die mooie slanke taille en harde buikspieren. Het unieke weerstandsvrije spoor maakt gebruik van de zwaartekracht tijdens de oefening. Tijdens de oefening zal het exact juiste zwaartemoment worden gebruikt om je middel op een zo optimaal mogelijke manier te trainen met een eenvoudige schommelende beweging. Je hele middel zal dus getraind worden met een eenvoudige schommelende beweging. Met deze simpele beweging zal je middel getraind worden als nooit tevoren. Met Ab Wave verbrand je vet en je buik en billen worden strak en slank in slechts enkele weken.

Het Ab Wave Systeem.

Door een studie is zelfs aangetoond dat de AB Wave meer calorieën verbrandt dan wanneer u gaat lopen op een loopband. Met een thermische test is te zien dat je gelijk in je verbrandingszone zit. Dus je gaat sneller vet verbranden en dus sneller op weg naar een plattere en sexy buik. De Ab Wave is zelfs effectiever dan het doen van crunches en leg raises zodat je buikspieren extra getraind worden en met een sneller resultaat.

De Ab Wave is tevens met één draai aan de knop om te zetten in een vet verbrandend fitnesstoestel. Door je bovenlichaam heen en weer te draaien zal je je zwembandjes in enkele weken aanzienlijk verminderen en dat allemaal zonder je nek en rug over te belasten.

De Ab Wave is te bestellen voor €205,- of 4 termijnen van €51,25.

Wil je meer weten over de Ab Wave of de Ab Wave aanschaffen klik hier.

Mijn ervaring met de Ab Wave.

Ik heb pas een de Ab Wave aangeschaft. Niet omdat ik wilde afvallen want ik sport al geregeld in de sportschool, maar puur om mijn buikspieren extra te trainen. De apparaten in de sportschool vind ik namelijk niet allemaal prettig om te gebruiken. Ik krijg bijvoorbeeld heel snel last van mijn nek bij de opwaartse beweging, zelfs met de ondersteunende apparaten.

De Ab Wave heb ik nu ongeveer 2 weken in huis en ik ben er tot nu toe zeer tevreden mee. Het is een stevig apparaat wat makkelijk te gebruiken is. De oefeningen zijn door het gebruiksgemak denk ik ook voor iedereen makkelijk en goed uit te voeren en ik krijg geen last van rug en nek tot nu toe. Na elke keer dat ik de oefeningen gedaan heb (gebruik hem om de dag of 2 dagen om mijn buikspieren ook te laten herstellen) voel ik echt dat ik getraind heb.
Voor mijn gevoel zijn buikspieren al wat gegroeid. Qua gebruiksgemak en training vind ik de Ab Wave wel een aanrader.

Geïnteresseerd in de Ab Wave klik dan hier.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter