Obsidian Fitness – Revolutionaire body training

Obsidian Fitness is een nieuwe revolutionaire manier of thuis te fitnessen. Via een soort van schaatsbeweging wordt het hele lichaam getraind.

Een paar maanden geleden heb ik met de hulp van mijn man besloten dat het genoeg was, we moesten echt proberen van onze ”lovehandles” af te komen. Na enig zoeken zijn oog gevallen op de nieuwe Obsidian Fitness.

Sinds enige tijd was ik al ongelukkig met mijn lichaam en probeer ik met thuis fitness weer in vorm te raken. Na mijn tweede kind ben ik zoveel aangekomen en dat zit er nog steeds. Ik kreeg last van pijn aan mijn knieën en andere gewrichten. Ik ben nu al enkele jaren bezig en er is geen één oefening die me kan motiveren en waarmee ik echt succes heb. Ik begon een beetje de hoop te verliezen dat ik sporten überhaupt wel eens leuk zou vinden en dat ik eveneens wat overtollige kilo’s kwijt zou raken.

Gelukkig kwam mijn man enkele maanden geleden dit filmpje van Obsidian Fitness tegen:

Na wat verder zoeken en meerdere filmpjes bekeken te hebben was hij razend enthousiast en liet mij de filmpjes zien. In het begin dacht ik weer een thuis fitness programma, maar door zijn enthousiasme werd ik ook aangestoken voor Obsidian Fitness. Samen sporten is natuurlijk makkelijker dan alleen en hij heeft gelijk de deluxe set gekocht. Hierin zit alles voor 2 personen en kunnen we dus samen aan de slag. De prijs voor de deluxe set is €199,80.

obsidian fitness

Obsidian Fitness

De Obsidian Fitness Training

Na ongeveer 2 weken kwam het complete Obsidian Fitness pakket binnen en wij waren allebei nog steeds enthousiast. Na installatie van de mat voor de tv en het passen van de schoenen (ze zitten als slofjes) konden we beginnen met de eerste dag training. De eerste training was meteen pittig maar ik was wel erg voldaan, ik heb niet alles meegedaan, maar voor mijn gevoel wel genoeg voor dag 1. De volgende dag kwam de spierpijn en vooral in mijn benen en buik. Zo dat was ik echt niet meer gewend, hiermee werd voor mij wel bevestigd wat ik al dacht, een intensieve oefening die ook echt werkt.

Nu doen we samen oefeningen variërend van 35 tot 50 minuten om de dag of om de 2 dagen. Alle spiergroepen worden getraind en ik doe cardio fitness. Vooral de unieke “schaats bewegingen” vind ik zeer indrukwekkend en effectief. Ik kan nu wel zeggen dat ik me na 2 maanden al een heel stuk fitter voel dan voorheen. Ik ben ook 3,5 kilo afgevallen en eet nog steeds hetzelfde.

Iedereen die graag eens wat anders wil dan de standaard buikspier en lichaamstraining is met Obsidian Fitness goed af. De unieke bewegingen die je hiermee maakt in combinatie met de trainingsvideo’s zijn echt uniek. Tot op heden (na 2 maanden) is er bij mij nog geen spoor van verveling of motivatieprobleem te ontdekken en kan het echt iedereen aanraden.

Voor meer informatie over Obsidian Fitness klik hier.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter