Total Gym Shaper – Het meest verkochte Fitnessapparaat in Amerika

De Total Gym Shaper is het sportapparaat wat record naar record breekt in Amerika. De Total Gym Shaper . is daar ook al 15 jaar lang het best verkochte fitnessapparaat. Bekende sterren als Chuck Norris, Wesley Sniper en Olivia Newton John gebruiken het als hun geheim om fit te blijven.

Een van de grote voordelen van de Total Gym Shaper is dat iedereen het kan gebruiken, het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent. Het eigen lichaamsgewicht zorgt immers voor de weerstand. Door de helling te verhogen kunt u ook de weerstand verhogen en weer verlagen voor minder weerstand. Op de laagste weerstand zal u slecht gebruik maken van 4% lichaamsgewicht en op de hoogste helling  60%.

Total Gym 1000

Meerdere herhalingen bij een lagere helling zorgen ervoor dat u sneller af gaat vallen en dat uw spieren strakker en steviger worden. De ideale pilates oefening dus. Dit is dus een uitstekende oefening om de kipfilets onder uw armen te bestrijden.

Minder herhalingen bij een grotere hellingshoek zorgen weer voor spieropbouw, dit is dus ideaal voor iedereen die een mooier gespierd lichaam wil.

Het grote voordeel met de Total Gym Shaper is dat u meerdere spiergroepen tegelijk traint en het eigen lijk een complete training is voor het hele lichaam. Iedereen, beginners en gevorderden kunnen met de Total Gym Shaper nu aan Pilates of krachtraining doen en dat in een fractie van tijd van traditionele training.

Doordat er meerdere soorten trainingen gedaan kunnen worden met Total Gym Shaper blijft het afwisselend en zal het nooit saai worden.

In de doos zit een volledig gemonteerde Total Gym Shaper zodat u meteen kan beginnen met de oefeningen die op de meegeleverde instructies staan. Deze instructies zijn makkelijk te begrijpen voor beginners en meer gevorderden.

Het opbergen van de Total Gym Shaper kan gewoon onder uw bed. Hij is makkelijk opvouwbaar.

De Total Gym Shaper is nu al te krijgen voor de speciale prijs van €199,95.

Meer weten over de Total Gym Shaper klik hier.

1 Reactie
  1. Hello admin, i must say you have very interesting articles here.
    Your page can go viral. You need initial traffic only. How to get it?
    Search for: Mertiso’s tips go viral

Laat een reactie achter