VibroLegs – Voet en Been Vibratiesysteem

Wie wil er niet af en toe thuis op de bank zitten en toch iets goeds voor de benen doen – zonder inspanning? Met de VibroLegs kun je precies dat doen.

Het principe is eenvoudig: zet eerst jouw voeten op het massagesysteem, schakel vervolgens het apparaat in en geniet van de massagetrillingen. Deze trillingen verhogen de activiteit van je benen, wat zelfs op de lange termijn zelfs activiteiten zoals fietsen of wandelen weer gemakkelijker kan maken.

De VibroLegs is een trainingsplaat die vooral thuis kan worden gebruikt. Het verschil met de Vibro Shaper is dat je jouw balans en het hele lichaam niet tegelijkertijd traint, omdat je het apparaat niet gebruikt terwijl je staat.
Dit komt door het feit dat de voetafdruk niet groot genoeg is, dus je gebruikt hem tijdens het zitten.

Wat is het VibroLegs vibratie en beenmassagesysteem eigenlijk?

VibroLegs is ontwikkeld om te zorgen voor een goede bloedcirculatie in de benen door middel acupressuur. Heb je last van spataderen, onrustige benen of pijnlijke benen en voeten, dan kan de VibroLegs een uitkomst voor je zijn. VibroLegs zorgt dat het lichaam en vooral de benen in beweging blijven zonder inspanning. Door de trillingen blijven je benen in beweging om zo de bloedsomloop te verbeteren, tevens verstevigd het je spieren.

Acupressuur is een Chinese genezingsmethode waarbij men lichaamspunten actief stimuleert met licht en gerichte druk. Hierdoor gaat het lichaam harder werken en zal de bloedsomloop gestimuleerd worden.

 

Hoe werkt de VibroLegs en waar moet je op letten

Er zijn drie programma’s die de acupressuur koppen op een andere manier laten roteren en zo zorgen voor een aangename ontspanning. Met de afstandsbediening kun je tussen de programma’s schakelen. De acupressuur koppen zorgen voor een onvergelijkbare goede combinatie van oscillatie en acupressuur.

Je plaatst eenvoudig eenvoudig je voeten op het apparaat en kiest het programma wat het beste bij je past. Ga zitten en geniet van de 10 minuten durende massage. Dankzij het overzichtelijke display bovenop het apparaat kunt u de intensiteit, duur en programma zonder problemen aflezen.

vibrolegs gebruik

 

Het is belangrijk dat voor gebruik eerst een plan gemaakt wordt en de gebruiksaanwijzing gelezen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die niet bekend zijn met het product, zodat de voeten niet per ongeluk worden worden bloot gesteld aan een te zware training. Het is het beste om ze langzaam en voorzichtig aan de training te laten wennen. De training kan regelmatig worden opgevoerd als je er aan toe bent – maar het is belangrijk dat je je voeten een opwarmtijd geeft zodat ze zich kunnen aanpassen aan de massages.

De voetzolen bevatten zeer gevoelige punten die het risico lopen te worden gepijnigd als de stimulatie te snel en hard is. Ook bij een te lang gebruik van de VibroLegs kun je pijn krijgen aan je voeten.

Vergeet na de training niet dat je voeten moeten ontspannen. Als je ze insmeert met creme of olie kan dit er voor zorgen dat ze sneller herstellen.

De bijgevoegde voetkussentjes zijn afneembaar. Ze zijn gemaakt van siliconen, waardoor ze er hygiënisch perfect uitzien. Over het algemeen is het onderhoud van het apparaat eenvoudig, vooral omdat er geen onderhoud nodig is.

Voordelen van de VibroLegs

 • Het is massageapparaat is makkelijk te gebruiken en voor iedereen te begrijpen
 • Het is klein en dus overal waar je kunt zitten te gebruiken
 • De stimulatie van de voeten, benen en dus de lymfatische activiteit heeft een drainerend effect.
 • Je kan er gebruik van maken met het hele gezin doordat de voetkussentjes makkelijk afneembaar zijn en schoon te maken
 • De afstandsbediening maakt gebruik makkelijker
 • Het apparaat is stevig en doordat je zit zal het niet je gewicht hoeven te dragen. Hierdoor is het ook voor mensen die iets meer wegen goed te gebruiken
 • Door de stevige compacte mat is het uitermate geschikt voor kleine en oudere mensen
 • Het werkt vrijwel geruisloos

Nadelen van de VibroLegs

 • Het is geen fitnessapparaat om gewicht te verliezen. Het is een massageapparaat om de pijn in de benen te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.
 • Mensen met een pacemaker kunnen het apparaat beter niet gebruiken. Wil je het toch gebruiken vraag eerst aan jouw cardioloog of dit een goed idee is.
 • Niet bekend wat de levensduur van het product is.
 • Mensen die gevoelig zijn voor acupressuur kunnen het apparaat beter niet gebruiken.
 • Zwangere vrouwen moeten voor gebruik een arts raadplegen of het apparaat wel geschikt is voor hen.

Ervaringen met VibroLegs

De meest gehoorde reacties na gebruik van de verschillende voetmassagesystemen dat het ontspannend werkt. De gebruikers geven aan dat ze erg tevreden zijn over de resultaten die ze boeken met voetmassagesystemen. Bij de Vibro Legs is dit niet anders, zelfs artsen geven aan dat het apparaat werkt voor een betere doorbloeding en pijnverlichting.

Wil je de VibroLegs zelf proberen klik dan hier

 

 

7 Totale Score
Solide prijs/kwaliteit verhouding

VibroLegs is ontwikkeld om te zorgen voor een goede bloedcirculatie in de benen door middel acupressuur. Heb je last van spataderen, onrustige benen of pijnlijke benen en voeten, dan kan de VibroLegs een uitkomst voor je zijn.

Uw recensie toevoegen

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter