Glow Bright Laser Light Pro – Feestverlichting in een handomdraai

De Glow Bright Laser Light Pro is ideaal voor de donkere dagen van het jaar die er weer aan komen. We willen toch allemaal dat ook deze dagen sfeervol zijn, zeker met de feestdagen. We hangen ons huis en de tuin vol met verlichting om extra sfeer te creëren. Mensen halen halsbrekende toeren uit om ook hun huis zo mooi mogelijk te versieren en letten daarbij vaak niet op de gevaren. Maar dit kan nu veel makkelijker, in de lange rij van verschillende laser sfeerverlichting is er nu ook de Glow Bright Laser Light Pro. De Glow Bright Laser Light zorgt met zijn negen verschillende projecties ervoor dat jouw huis, tuin of woonkamer veranderd in een sfeervolle en prachtige omgeving.

Hoe werkt de Glow Bright Laser Light?Glow Bright Laser Light Pro

Glow Bright Laser Pro maakt net als andere nieuwere laser lampen gebruik van 3D holografische lasertechnologie. Deze krachtige lasertechnologie kan vanaf de juiste afstand een oppervlakte van 56 vierkante meter voorzien van de honderden mooie sterren. De honderden krachtige lichtstralen zorgen voor een mooi en kleurrijk effect in of op jouw huis.

Het mooie van de Glow Bright Laser Light Pro is dat je de keus hebt uit meerdere projecties dan bij de andere laserlichten. De kleuren groen en rood zijn zowel bij de Glow Bright Laser Pro als bijvoorbeeld de Star Night Laser Dancer hetzelfde. Door de grote keus uit de verschillende projecties kun je voor elk feest de juiste verlichting kiezen.

Hoe kun je Glow Bright Laser Light Pro het beste gebruiken

Het belangrijkste is eerst om te bepalen waar je de laser lamp wenst te gaan gebruiken. Wil je de Glow Bright Laser buiten gebruiken om het huis te verlichten dat maak je de lamp aan de grond pen vast en zet deze in de tuin. Zorg voor de juiste afstand tussen de lamp en het object wat je wilt verlichten en steek de stekker in het stopcontact. Gelijk zie je of de lamp op de juiste plek is geplaatst en of je de lamp eventueel nog iets moet verplaatsen. De Glow Bright Laser Light Pro is net als de eerder uitgebrachte laserlampen waterbestendig en hij kan tegen een stootje.

Voor het gebruik binnenshuis is een apart statief bijgeleverd. Bevestig de lamp op dit statief en zorg dat de lamp op de juiste plek en afstand wordt neergezet. De Glow Bright zorgt voor een prachtige lichtshow in de kamer die je wenst te verlichten.Glow Bright Laser Light Pro

De Glow Bright Laser Light Pro wordt in tegenstelling tot de andere laserlampen geleverd met een afstandsbediening. Je kan op deze manier zonder naar buiten te lopen de lamp aanzetten. Erg makkelijk natuurlijk als het bijvoorbeeld regent. Ook de kleur en de projecties zijn met een druk op de knop te veranderen. Wil je dat de lamp vanzelf uitgaat dan stel je de timer in op de gewenste tijd dat deze uit gaat. Deze is per uur in te stellen en kan 6 uur uitgesteld worden. Makkelijk zodat u nooit vergeet de Glow Bright Laser Light Pro uit te zetten.

Energiezuinige Laser LED

Net als andere laserlampen gebruikt de Glow Bright Laser Pro tot wel 99% minder energie dan gewone verlichting. Dit is goed voor het milieu en voel je daadwerkelijk terug in jouw portemonnee. Het creëren van sfeer met mooie verlichting is niet alleen makkelijker, maar uiteindelijk ook veel goedkoper met de Glow Bright.

Glow Bright Laser Light Pro vs Star Night Laser Dancer

 • Beiden zijn energiezuinig
 • Glow Bright Laser Pro heeft 9 Projectiestanden de Star Night Laser Dancer 7 projectiestanden
 • Beiden werken met 3D Holografische Lasertechnologie
 • Beiden zijn waterbestendig, maar de Star Night Laser Dancer alleen spatwaterdicht.
 • Kleuren zijn bij beiden hetzelfde
 • De Glow Bright Laser Pro heeft een afstandsbediening, de Star Night Laser Dancer niet
 • Star Night Laser Dancer schakelt automatisch in en de timer kan op maximaal 8 uur

 

laser-night-stars-celebration-series-1UPDATE! (helaas nu niet leverbaar)

Er zijn inmiddels vele varianten van dit product verschenen en nu is er één op de markt gebracht die meer biedt dan alleen kerstverlichting.

Bij de Night Stars Celebration series krijg je 6 verschillende patronen wat deze laser lamp ook erg geschikt maakt voor verjaardagen, Halloween, Nieuwjaar etc. Ook erg leuk om te gebruiken op een dansvloer of bij een zwembad. Zet de LED projector light aan en u kunt direct genieten van prachtige thema verlichting en een gezellige sfeer. Deze LED projector kan tegen water en is dus ook een ideale vervanger voor de kerstverlichting of feestverlichting buiten. De ingebouwde timer loopt voor 6, of 18 uur. Plaats de LED projector op een afstand van ongeveer 3 tot 4,5 Meter van uw huis.

Incl. 6 verschillende gekleurde LED projectie thema patronen:
– Winter/kerst (sneeuwvlokjes)
laser-night-stars-celebration-series-2– Halloween (pompoenen en vleermuizen)
– Feest (ballonnen en slingers)
– Love (hartjes)
– Sfeer (sterren)
– Feest (vuurwerk)
*sterren zitten reeds standaard in de LED projector en de andere 5 patronen zitten in een doosje

Extra informatie:
– Met LED diaprojectie voor kleurrijke bewegende patronen
– Materiaal: aluminium frame (weerbestendig)
– Beschermwaarde: IP44
– Weerbestendig en afgedicht tegen stof en vuil. Geschikt voor buitengebruik (regendicht).
– Incl. 3,6 Meter lang aansluitsnoer
– Heeft circa 240m² projectie bereik
– Werkt op 220V-240V – 50Hz/60Hz 0,13A max. (output 6V 1,2A)
laser-night-stars-celebration-series-3Klasse 2 adapter model no. SA9E-7-2-06WX1
– Model No.: LL01-HC rev.072816
– Verbruik: max. 5 Watt
– Incl. aan/uit schakelaar
– Instellingen: vaste positie of bewegend (in 3 settings: langzaam, medium of snel)
– Timer uitschakel knop
– Stel de projector in op 6 of 18-uurs timer
– Werkt tussen de -35 graden Celcius en de +60 graden Celcius
– CE goedgekeurd

 

 

Varianten Star Laser LED lights

8.5 Totale Score
Glow Bright Laser Light Pro - Perfecte Feestverlichting

De Glow Bright Laser Light Pro is de perfecte feestverlichting voor binnen of buitenshuis. Makkelijk te installeren en zeer energiezuinig. Door de meegeleverde afstandbediening te bedienen vanuit je luie stoel. Je hebt de keuze uit wel 9 verschillende projecties.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
4 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Waar kan ik de glow brigt laser pro kopen .ik woon in duitsland

 2. Winterswijk.
  Big bazar heeft zoiets nu in de aanbieding. 29.95

 3. In de reclame ziet het er spectaculairder uit dan in werkelijkheid. Om het een “miskoop” te noemen,gaat te ver maar door de beperkte afbeeldingen/kleuren wordt het snel saai.

 4. Ik woon in een rijtjeshuis met een voor- tuin van 3 meter. Kan dat wel, of is de afstand dan te klein om de gevel mooi te verlichten?

Laat een reactie achter