Invictus X7 – Lichtgewicht draadloze stofzuiger

De Invictus X7 is een blijvertje bij ons in het huishouden, hij doet het tot nu toe uitstekend. Samen met de speciale borstel werkt hij erg goed op onze hardhouten vloer. Doordat hij geen draad heeft is hij erg wendbaar net als de overige andere stofzuigers van bijvoorbeeld Dyson of AEG. De prijs van de stofzuigers loopt nogal uit een waarbij de AEG wat goedkoper is en de stofzuiger van Dyson wat duurder (Dyson V8)

Wat maakt de Invictus X7 tot een goede stofzuiger.

Allereerst is de zuigkracht van de Invictus erg goed is in vergelijking met de goedkopere modellen van bijvoorbeeld AEG. Hier heeft de Invictus duidelijk een voorsprong op zijn concurrentie in de lagere prijsklassen. Echter als we kijken naar de Dyson V8 dan is deze in onze ogen nog krachtiger.

Doordat de Invictus X7 wit van kleur is aan de bovenkant geeft hij geen zwarte strepen als je in kleine hoekjes moet zijn. Erg prettig omdat de meeste stofzuigers zwart van kleur zijn en afgeven op een witte muur.

Verder wordt de Invictus X7 met veel verschillende opzetstukken geleverd zodat je hem makkelijk kan gebruiken in alle hoekjes en op elk mogelijke plaats. Voor elk oppervalk is er een speciale borstel en kun je eigenlijk elke ondergrond goed schoonmaken.

Door de ingebouwde  HEPA filter zijn de luchtjes die de stofzuiger achter laat beter dan bij een gewone stofzuiger. Hiermee ruik je toch vaak een beetje een muffe lucht als je aan het schoonmaken bent, net alsof er stof terug het huis in wordt geblazen.

De opvangbak van de stofzuiger is doorzichtig zodat je goed kan zijn wanneer deze vol is. Het legen daarvan gaat met 1 druk op de knop en je leegt hem zo in de prullenbak. Tevens is de bak goed schoon te maken onder de kraan.

Erg belangrijk is natuurlijk de levensduur van de batterij/ accu. Deze is volgens de makers gegarandeerd levenslang. De accu gaat met normaal gebruik ongeveer 30 minuten mee en is in 3 a 4 uur weer volledig opgeladen. Wil je de boost modus gebruiken dan is de accu in ongeveer 8 minuten leeg. Gebruik deze dus alleen als je extra zuigkracht nodig denkt te hebben.

Waarom de Invictus X7 aanschaffen

In onze ogen is de Invictus X7 een zeer goede draadloze stofzuiger. Echter heb je meer te spenderen dan is de  de allerbeste optie. Doordat deze stofzuiger €200,- duurder is dan de Invictus kiezen wij voor deze stofzuiger. In vergelijking tot de goedkopere modellen van AEG en Bestron heeft de Invictus meer zuigkracht en levert in onze ogen een betere prestatie. Tevens mocht je hem uiteindelijk niet prettig vinden heb je bij aanschaf 30 dagen zichtgarantie.

Meer weten over de Invictus X7 klik dan hier.

Toch liever een meer bekendere en duurdere Dyson V8 stofzuiger, hier vind je meer informatie over deze stofzuiger.

Invictus X7

299,-

Invictus X7 – Lichtgewicht draadloze stofzuiger
De Invictus X7 levert in onze ogen een top prestatie voor een draadloze stofzuiger. In vergelijking tot goedkopere modellen is de zuigkracht van de Invictus beter waardoor hij beter schoonmaakt.
7.9 Total Score
Invictus X7 - Topprestaties voor een draadloze stofzuiger

De Invictus X7 levert in onze ogen een top prestatie voor een draadloze stofzuiger. In vergelijking tot goedkopere modellen is de zuigkracht van de Invictus beter waardoor hij beter schoonmaakt.

Oordeel gebruikers: 2.59 (334 stemmen)
1 Comment
 1. Reply Herlinda 26 augustus, 2018 at 11:46

  Kunnen wij de stofzuigzer invictusx7 ook in spanje kopen ?

  Laat een reactie achter

  Search
  Close Bitnami banner
  Bitnami