Upcart – Traplopende Steekwagen

Tegenwoordig heb je voortaan overal wel hulp voor, maar voor dingen naar boven sjouwen was er eigenlijk nog niet echt iets goeds uitgevonden. Gelukkig is daar vanaf nu verandering in gekomen met de Upcart. Deze kar met 6 wielen is de uitvinding voor mensen in een bovenwoning of appartementencomplex zonder lift. Maar ook als je gaat verhuizen is het een erg handig hulpmiddel

Hoe werkt de Upcart

Op het eerste gezicht lijkt de Upcart een eenvoudig bewegende wagen, maar door zijn ontwerp en de 6 wielen is hij echt speciaal. Je kunt hem volladen met spullen en erg gemakkelijk de trap op en af rijden. De 6 wielen zorgen voor een goede balans en maken het een koud kunstje om dingen naar boven te krijgen zonder last van jouw rug te krijgen. Dit werkt als volgt de bovenste wielen gaan de trap op, het tweede wiel draagt de kar en doordat het onderste wiel de lading ondersteunt. Je draagt dus nooit het volle gewicht en ontziet dus zo jouw lichaam.

Je kunt de Upcart makkelijk opbergen of meenemen naar familie of vrienden. De kar kan volledig worden ingeklapt zodat deze makkelijk in de kofferbak of bezemkast past. De kwaliteit van de Upcart is redelijk degelijk, het is gemaakt van aluminium en plastic en zou bij normaal gebruik lang mee moeten gaan. Doordat wielen stevig zijn en zonder lucht kun je de kar eigenlijk overal op elke ondergrond gebruiken.

Als je de Upcart besteld krijg je er 2 elastieken bij om jouw lading op zijn plek te houden. Dit is wel erg makkelijk omdat deze bij het verplaatsen kan gaan schuiven en dat wil je natuurlijk niet.

Wat vinden wij van de Upcart

Het is een handig hulpmiddel als je veel trappen op en af moet of als je gaat verhuizen. De prijs is wel wat aan de hoge kant als je hem alleen maar gaat gebruiken voor een verhuizing. Maar het scheelt je wel veel tilwerk de trap op en af.

Zijn lichte gewicht maakt hem erg makkelijk te dragen. Dit is natuurlijk erg prettig als je hem elke keer leeg mee omhoog moet dragen. Door de stevige wielen is de Upcart zowel binnen als buiten goed te gebruiken.

Erg handig is dat je de Upcart in kan klappen en hem overal opbergen of mee vervoeren. Vaak passen van zulke wagentjes niet achter in de auto en doordat je de Upcart volledig kan inklappen is dit dus wel mogelijk.

Al met al, een prima hulpmiddel voor het vervelende tilwerk op de trap. Vooral voor oudere mensen kan dit echt een uitvinding zijn. Nooit meer gevaarlijke en halsbrekende toeren uithalen op de trap.

Zijn er dan helemaal geen nadelen, jawel die zijn er wel, de stevigheid wordt nogal eens in twijfel getrokken doordat er best veel plastic aan de kar zit. In onze ogen terecht, alleen wij hebben nog geen problemen ondervonden.

Wil je meer weten over de Upcart klik dan hier

Heb je zelf een Upcart aangeschaft wij horen graag jouw ervaring hieronder.

 

.

7 Totale Score
Upcart - Doet wat het beloofd

Deze traplopende steekwagen doet wat hij beloofd en is geschikt om spullen trappen mee op en af te dragen. Door zijn lichte gewicht eigenlijk voor iedereen te hanteren.

Uw recensie toevoegen

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter