Editor choice

X5 VAC – De 5 in 1 in Stofzuiger – Werkt Dat Wel?

Als je in de markt bent om geld uit te gaan geven aan een goede stofzuiger zoals de X5 VAC, waarom zou je dan je geld verspillen aan een stofzuiger die niet voldoet aan jouw wensen en die niet presteert in verhouding tot de aankoopprijs. Door het grote aanbod is het zeer lastig om een keuze te maken tussen de verschillende stofzuigers, zo hoe kun je er nu zeker zijn dat je een goede stofzuiger koopt. Na veel research ben ik er achter gekomen dat er eigenlijk niet veel stofzuigers elke test positief doorkomen. Een van de stofzuigers die alle testen goed doorstaan heeft is de X5 VAC. Ben je op zoek een naar stofzuiger die net zo goed reinigt na 5 jaar als op dag 1 na aanschaf dan heb je die met de X5 VAC gevonden.

Stofzuigen op zijn best met de X5 VAC

X5 VAC

X5 VAC

De X5 VAC staat bekend als de technisch meest geavanceerde stofzuiger van dit moment. Je kunt de X5 VAC gebruiken voor elke ondergrond en voor elk soort vuil wat je op moet ruimen. Met de X5 VAC heb je dus de enige stofzuiger in huis die je nodig hebt.

De X5 VAC is een 5 in 1 stofzuiger. Als je de staaf verwijderd kun je de stofzuiger eenvoudig gebruiken als een kruimeldief. Door alle meegeleverde hulpstukken is de X5 VAC echt geschikt voor het opruimen van alle soorten rommel, zoals glas en zelfs vloeistoffen.

De X5 VAC heeft een extra Crevice zuigmond. Deze zuigmond is speciaal gemaakt om bij moeilijk bereikbare plekken te komen. Daarnaast worden er nog meer innovatieve en effectieve tools, zoals de Squeegee mond en de Liquid Lifter bijgeleverd zodat alle stof en vuil in huis verwijderd kan worden. De Squeegee-mond is speciaal ontwikkeld zodat je daar de ramen mee kan lappen en de Liquid Lifter is speciaal om vlekken te verwijderen en je kan hier zelfs gemorste drankjes mee opzuigen. Dit zijn een paar van de handige hulpstukken die meegeleverd zullen worden met de X5 VAC.

De X5 VAC blinkt ook uit in gebruikers gemak. Door zijn beperkte gewicht van nog geen 2 kilo, geen snoer en draaibaar kun je de X5 VAC overal mee naar toe nemen zonder veel moeite. De X5 VAC wordt ook gezien als zeer milieuvriendelijk omdat stofzuiger geen stofzakken of filters gebruikt. Door de oplaadbare accu (Lithium) staat de stofzuiger na opladen garant voor een langdurige sterke zuigkracht.

Mijn ervaring met de X5 VAC

X5 VAC

X5 VAC

Ik heb de X5 VAC nu sinds een kleine 3 weken in huis en ik moet je zeggen tot op heden bevalt hij prima. Door zijn lichte gewicht en dat hij draadloos is maakt voor mij het gebruik door het hele huis erg makkelijk. Ik neem de X5 VAC gewoon mee naar de zolder, iets wat voorheen met een zware stofzuiger voor mij niet te doen was.

Het enige wat me bij aankoop zorgen baarde was of de accu genoeg kracht zou leveren. Dit is tot op heden totaal geen issue. De zuigkracht is zeer sterk en zuigt echt alle rommel op.

Wat ik vooral heel fijn vind is dat drinken en andere vloeistoffen zo makkelijk opgezogen worden en zo hoef je niet de hele tijd met handdoeken heen en weer te lopen als er gemorst is. Vooral met kleine kinderen is dit echt een uitkomst.

Het enige wat ik wel een klein nadeel vind is dat de het opvang compartiment redelijk vlug vol zit, dus je moet de X5 VAC vaak leegmaken. Voor mensen met een groot is de X5 Vac misschien ook minder geschikt omdat de accu maar 15 minuten mee gaat volgens de specificaties, maar  bij mij gaat het zo snel dat ik ik ‘m nog niet leeg heb meegemaakt en zet hem na gebruik altijd weer aan de lader.

Ik heb in huis veel zwart gelakte meubels en het stoffen is voor mij altijd een hel geweest. Het mondstuk voor stof op te ben ik misschien wel het meest enthousiast over! De flexibele slang zorgt er voor dat ik overal bij kom en geen gedoe meer met een stoffer die voornamelijk het stof in de lucht doet dwarrelen.

Ook voor de auto is het ideaal. Door al de extra mondstukken kom je echt in ieder hoekje en daarvoor hoef ik niet meer naar het pompstation om daar de stofzuiger te gebruiken!

 

Wil je meer weten over de X5 VAC klik dan hier.

X5 VAC

X5 VAC

9 Totale Score
De X5 Vac maakt de belofte waar!

De steelstofzuiger heeft een goede zuigkracht ondanks de hoge positie en door alle beschikbare mondstukken en accessoires te gebruiken als droog en nat stofzuiger. Ideaal!

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter