Active Posture – Voor een goede houding zonder pijn

Er zijn veel mensen die na een lange dag zitten of staan pijn aan hun rug hebben. Je kunt hier niks aan doen denk je, maar waar komt dit nu door? Een verkeerde houding is de oorzaak. Tijdens het zitten of staan probeer je jouw houding te corrigeren. Zeker wanneer je lang zit of een lange tijd staat. Active Posture Rugbrace helpt je jou houding te corrigeren en zodoende de pijn te verminderen. Tevens zal het jouw bloedcirculatie verbeteren waardoor je minder last hebt van pijntjes.

Hoe werkt Active Posture Rugbrace

De speciaal ontwikkelde brace zorgt ervoor dat de rug recht blijft en de wervelkolom en de nek in de juiste positie. Krommingen en oneffenheden worden beperkt en gecorrigeerd waardoor je rechter staat en een betere houding krijgt. Dit heeft minder rugpijn tot gevolg.

Het design van de active posture rugbrace is ergonomisch en gebaseerd op een magnetotherapie met 12 magneten die op een strategisch punt geplaatst worden. Deze magneten helpen de bloedcirculatie te verbeteren. Maar buiten de circulatie zal de houding verbeteren en de pijn in de rug minder worden.

Doordat jouw houding verbetert je minder last van pijn in de rug. De Active Posture Rugbrace helpt tegen lage, midden en hoge rugpijn. Tevens helpt het bij spierpijn, chronische pijn, nekpijn enzovoort. Je hebt minder last van pijn als je deze rugbrace draagt.

Welke voordelen heeft Active Posture

Volgens de makers van Active Posture heeft de rugbrace een ontspannend effect op jouw spieren. De druk wordt verlicht en de gewrichten ontzien. Hierdoor voel je jezelf beter en zal de circulatie verbeteren. Een fitter gevoel en minder pijn, dat wil je toch.

Door de extra ontspanning in de spieren werkt het pijn bestrijdend. Het spierweefsel zal minder gespannen zijn en daardoor zal je minder pijn ervaren. De magnetische velden zorgen ervoor dat het calcium in jouw lichaam sneller hecht aan de botten en zodoende die spieren sneller herstellen. Dit heeft tot gevolg dat de spieren meer kunnen ontspannen en minder pijnlijk aanvoelen.

Hoe draag je de Active Posture Rugbrace

De Active Posture Rugbrace is makkelijk te dragen. Je trekt de band als volgt aan, maak de tailleband los en plaats je armen erdoor heen als bij een vest. Vervolgens maak je de band vast om jouw taille en door het verstellen van de klittenband trek je hem strak. Trek hem aan totdat je een goede pressie voelt en dat de bandage goed aansluit op jouw lichaam. Zorg ervoor dat de band comfortabel zit door de band goed af te stellen.

Je kunt de band altijd dragen. Door het lichte en comfortabele materiaal past het onder elk kledingstuk. Het is bijna onzichtbaar en zonder dat iemand het ziet verstevig jij jouw rug en heb je minder pijn.

Ervaringen met Active Posture Rugbrace

Het meer en deel van de ervaringen met de Active Posture Rugbrace zijn vrij positief. Helaas hebben wij hem zelf nog niet kunnen testen omdat we niet de juiste testpersoon hebben gevonden en vragen wij om jullie reacties.

De reacties zijn zoals gezegd positief. Door de correctie van de houding heeft ongeveer 75% van de mensen die het gebruiken ook daadwerkelijk minder last van de rug. Zij gaan nu makkelijker door het leven met een betere houding. Niet alleen minder pijn maar ook een fitter gevoel, dat kan nu met de Active Posture Rugbrace.

Het fijne aan de Active Posture is dat mocht hij niet bevallen dat je hem binnen 30 dagen terug kan sturen en je het geld terug krijgt. Je kunt hem dus uittesten of hij ook daadwerkelijk voor jou werkt.

Meer weten over de Active Posture Rugbrace klik dan hier.

Wij horen graag jullie ervaringen hieronder.

7 Totale Score
Active Posture Rugbrace - Werkt dit voor iedereen

De reacties op de rugbrace van Active Posture zijn vrijwel allemaal positief. 75% van de mensen heeft echt minder last van de rug en is zeer tevreden. Op basis van ervaringen van anderen geven wij dit product een 7. (Dit omdat we het niet helemaal goed zelf hebben kunnen testen)

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
1 Reactie
  1. Absolutely pent content, Really enjoyed looking at.

Laat een reactie achter