Air Hawk Pro – Draagbare Compressor

Air Hawk Pro is een handcompressor met een ingebouwde drukmeter. Het apparaat schakelt automatisch uit als de juiste spanning is bereikt.  De Air Hawk Pro is zo gemaakt dat je hem overal mee naar toe kan nemen. De sterke accu en de auto adapter zorgen ervoor dat je waar dan ook je banden op kan pompen.

Hoe werkt de Air Hawk Pro

De Air Hawk Pro is een draadloze luchtcompressor. Het is een multifunctioneel apparaat dat gebruikt kan worden om ballen, luchtbedden, banden en zelfs dus autobanden mee op te pompen. De 2 verloopnippels die standaard worden meegeleverd kunnen worden gebruikt om bijna alles waar lucht in kan op te blazen.

Om Air Hawk pro te gebruiken, hecht je gewoon de juiste verloopnippel op het apparaat. Om het object op te blazen  druk je op de knop zal de luchtstroom beginnen. Een digitale uitlezing toont de huidige druk en je kunt het apparaat uitzetten wanneer de gewenste druk is bereikt.

In mijn test vond ik dat de compressor te lang door bleef lopen ondanks dat de gewenste spanning al bereikt was. Bij autobanden is dit niet zo erg, maar bij een luchtbed kan dit tot gevolg hebben dat deze klapt. Je moet dus zelf ook goed in de gaten houden wanneer het object dan je op wil blazen (buiten autobanden) hard genoeg is. Kleinigheidje, maar wel iets om goed op te letten.

De accu van de Air Hawk Pro heeft bij volledig geladen zijn de kracht om ongeveer 2 autobanden op te pompen. Je hebt gemiddeld ongeveer 6 minuten nodig per band. Na ongeveer 12 minuten is de batterij van de Air Hawk Pro aardig leeg. Het volledig opladen van de batterij duurt ongeveer 3 uur.

Air Hawk heeft de look en feel van een draadloze boor. Het apparaat ligt lekker in de hand en is dus makkelijk om mee te nemen. Ik heb hem tegenwoordig altijd opgeladen in de auto liggen.

Natuurlijk zal de Air Hawk Pro een gewone compressor niet kunnen vervangen. Maar het is een handig apparaat als je wat extra lucht in je banden moet hebben als ze wat slap zijn. Dit kun je op elke plek doen en nu is het niet meer nodig om naar een tankstation te rijden.

Is de Air Hawk Pro een nuttige toevoeging.

Ik vind persoonlijk de Air Hawk Pro een nuttig apparaat. Het is makkelijk mee te nemen en voor het opblazen van banden en luchtbedden erg makkelijk. Je dient er wel rekening mee te houden dat de compressor op een batterij werkt en je dus langer nodig zal hebben om een autoband mee op te pompen.

Nuttig dus om wat extra druk in jouw autobanden, fietsbanden te pompen of om op vakantie een bal of luchtbed mee op te blazen. Verwacht geen hele hoge compressie, maar het voldoet zeker als je er de tijd voor neemt.

Ik ben benieuwd wat jullie van de Air Hawk Pro vinden.

Meer weten over de Air Hawk Pro klik dan hier.

6.5 Totale Score
Air Hawk Pro

Een draagbare compressor, ideaal voor onderweg of op vakantie. Geschikt voor het oppompen van autobanden, fietsbanden en nog veel meer.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
13 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Zo.n ding bestaat allang ,,typ maar in bij Google ,draadloze pomp ,,dan betaal je €50 voor lituim accu,,die air haak is een lood accu gaat dus niet lang mee

  • De airhawk pro heeft wel degelijk een krachtige lithium accu!
   Ik heb hem gekocht voor mijn elektrische rolstoel, en auto. Werkt optimaal en kost nu geen geld meer bij tankstation om lucht te pompen.
   Ik heb een compressor, maar voordeel van de airhawk is…is handig en niet zwaar

 2. WE KRIJGEN `M NIET IN ELKAARMAAR 1 VERLOOPSTUK

 3. laat je niet in de maling nemen door dit ding koop gewoon een compressor van 100€ in de bouwmarkt de kleinste heeft een tankinhoud van 6 liter hier heb je meer aan en gaat vele malen sneller.

 4. 6 minuten voor een autoband op de juiste spanning zetten?
  Koop een goed handpomp van b.v. bbb 38 € waar je je racefiets banden mee kan oppompen. Daar pomp ik ook mijn autobus banden af en toe mee op (bijvullen zegmaar)
  Minuutje of 2 a 3 max per band voor ongeveer een band erbij.

 5. Al zeg ik het van mezelf ik ben niet vlug ontevreden maar dit is echt slecht ga het onmiddellijk terug sturen Jeroen heeft gelijk staande handpomp is veel beter

 6. Top apparaat, geen gewicht en steeds bij de hand.
  Mijn elektrische rolstoel is nu steeds qua banden in goede opgeblazen toestand.
  Natuurlijk is het geen compressor die een tank heeft met lucht, maar deze luchtpomp is voor ouderen, minder valide, etc wel een top oplossing. De andere draagbare pimpen hebben allemaal een lamp, of andere onderdelen erbij, wat onnodig is.
  De band van rolstoel met 4.0 bar was binnen 1 input opgepomt nadat hij vrijwel leeg was!!

 7. Wie heeft er ervaring met de Air Hawk Pro?
  Er zit namelijk een andere luchtslang bij dan in de handleiding staat vermeld. Ik heb het bij mijn scooter geprobeerd waar dezelfde ventiel op zit als van een auto, maar hij geeft niet de luchtdruk aan die in de band zit en wilt hem ook niet oppompen. Ik heb het bij Blokker alwaar ik hem gekocht heb gevraagd, maar daar kon ook niemand mij het vertellen. Wie kan mij vertellen wat ik verkeerd doe?

 8. waarom is dit artikel zo idioot duur?kan dat niet goedkoper gemaakt worden?bij blokker kost die net als bij marskramer in de reclame 70 euro.is er nog een jaarmarkt rondom hoogeveen of te koop voor 25 euro bij een fietsenmaker in en rondom hoogeveen in drenthe?mail dan ottenjohn16@gmail.com

 9. Gewenste drukaanduiding is vermeld(autobanden) BAR Vervolgens de knijper op de band plaatsen
  dan de meter geeft de huidige druk aan. Is bij mij niet het geval. Soms komt het bij inwerking stellen
  apparaat de drukaanduiding voor dan weer niet.! Hoe komt dat ?

 10. ik heb de airhawk al lang in mijn bezit en hij werkt fantastisch, kan banden oppompen tot gemakkelijk 8 Bar en dit zonder enige moeite. De prijs zou wat minder mogen zijn, maar het is zeker een topapparaat.
  Ik heb daar al 20 banden mee opgeblazen tot 5 bar en dan pas was de batterij leeg.

Laat een reactie achter