Comfy Socks – Weg met Pijnlijke Benen

Er zijn veel mensen die last hebben van hun benen. Je benen voelen zwaar, moe en pijnlijk. Deze dingen zorgen er voor dat je niet prettig in je vel zit en je hebt vaak geen zin om nog iets te gaan doen. Herkenbaar? Misschien heb je last van bloedcirculatieproblemen. Bloedcirculatieproblemen is de nummer 1 oorzaak van vermoeid voelende, zware en pijnlijke benen. Gelukkig kun je hier tegenwoordig erg goede sokken voor kopen. Deze Comfy Socks stimuleren de bloedcirculatie, waardoor zwellingen en pijn minder worden en je benen minder zwaar aanvoelen.

Wat zijn Comfy SocksComfy Socks

Comfy Socks zijn comfortabele compressiekousen die er voor zorgen dat de bloedcirculatie wordt verbeterd. Hierdoor verminderen eventuele zwellingen in de benen en voelen ze minder vermoeid aan.

Door het dragen van deze Comfy Socks krijgt u volgens de makers meer energie en zin om dingen te gaan ondernemen. Doordat ze makkelijk aan te trekken zijn verschillen ze veel van andere compressiekousen. Deze kousen zijn vaak een ramp om aan te doen. Door de rits aan de zijkant laat je jouw been in de sokken glijden en rits je de Comfy Socks dicht en ze zitten meteen goed. Een fluitje van een cent.

Hoe werken Comfy Socks compressiekousen

Het ontwerp van de kousen is uniek in zijn soort. Het ontwerp is teenloos en de stof is ademend zodat jouw benen koel blijven. Door de speciale compressietechnologie zal de druk rustig opgebouwd worden zodat de bloedcirculatie extra wordt gestimuleerd. Hierdoor verminderen eventuele zwellingen en zal de pijn in je been worden geminimaliseerd. Dit zal tot gevolg hebben dat je meer zijn hebt om iets te gaan ondernemen.

De Comfy Socks helpen dus de bloedcirculatie te verbeteren, stimuleren de benen zo dat de kans op spataderen minder worden en zorgen er voor dat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

De kousen zien er normaal uit en je kunt de kousen altijd dragen, zowel ’s nachts als overdag. De prijs van de Comfy Socks is in onze ogen vrij aan de hoge kant. Maar na mijn ervaring met de sokken wil ik tegen iedereen zeggen, probeer ze zelf en merk het verschil.

Mijn Ervaring met de Comfy Socks Comfy Socks

De eerste keer dat ik de kousen getest heb was een heel nieuwe ervaring. Ik heb al jaren last van vermoeide benen. Vanuit de huisarts heb ik steunkousen gekregen, maar deze vind ik niet fijn zitten. Ze werken wel, alleen doordat de stof niet goed ademt gaan mijn benen jeuken en worden ze erg warm. Toen ik de kans kreeg de Comfy Socks te proberen was ik meteen geïnteresseerd en ik moet zeggen deze sokken zijn geweldig!

Ik was op zoek naar een oplossing voor mijn vermoeide pijnlijke benen aan het eind van de dag. Ik werk 8 uur per dag achter een bureau en probeer elk uur te bewegen, maar dit is gewoon niet genoeg of het komt er weer eens niet van. Deze sokken zorgen er niet alleen voor dat het bloed blijft stromen naar mijn tenen, maar mijn benen voelen goed en minder dik aan. De sokken blijven de hele dag comfortabel zitten en je kunt de verhoogde bloedtoevoer direct voelen. Nooit meer koude voeten op het werk of pijnlijke benen tijdens of na het werk.

Voor mij hebben deze Comfy Socks echt geholpen. Ik heb ze voor niks mogen proberen en ben zeer dankbaar hiervoor.

Ervaar jij ook veel last van bovenstaande problemen probeer ze zelf uit en als ze voor jou niet werken kun je ze binnen 30 dagen terug sturen. Klik hier om de Comfy Socks te bestellen.

7.4 Totale Score
Comfy Socks - Weg met Pijnlijke Benen

Comfy Socks zijn speciale compressiekousen die er voor zorgen dat de bloedcirculatie in de benen verhoogd wordt. Hierdoor heb je minder last van pijnlijke benen en ga je je energieker en beter voelen.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
3 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Fijn om te horen dat het werkt.
  Ik wou ze voor mijn moeder bestellen, omdat ze vaak heel pijnlijke en vermoeide benen heeft.
  Kun je deze sokken ook wassen?
  En hoe is de kwaliteit vd stof?

  Gr. Romana

 2. Antwoord
  Omer Van Den Bossche 25 mei, 2017 op 08:55

  Mijnheer, Mevrouw

  We zoeken Extra grote maat voor beenomtrek 40 cm,met rits. Is dit mogelijk 4 xl.

  Met Dank,Groeten

 3. In welke kleuren zijn ze te koop,ook met dichte tenen? Hoe lang kan ik deze kousen op proef krijgen?

Laat een reactie achter