Insta Life Acupressuur Brace – Verlicht Lage Rugklachten

Insta LifeDe Insta Life Acupressuur Brace helpt mensen hun rugpijn te verminderen. Er lopen veel mensen in Nederland rond die vaak pijn aan hun rug hebben. Een verkeerde houding, verkeerde zitpositie of verkeerde stoelen zijn hier vaak debet aan. Gaan we met deze klachten naar de huisarts dan is het antwoord vaak dat we meer moeten bewegen. Maar is dat ook zo, wordt door meer te bewegen de pijn in de onderrug echt minder? Ok, iedereen weet dat sporten en bewegen goed is voor je, maar als de pijn in je rug je nu eens verhinderd om te bewegen. Dit zag ik in mijn directe omgeving vaak het probleem zijn. Zodoende hebben wij wat mensen om ons heen gevraagd de Insta Life Acupressuur Brace te testen en wat blijkt niet eens zonder succes.

Hoe werkt de Insta Life Acupressuur Brace

De Insta Life Brace wordt gedragen om het onderbeen, onder de knie. De brace kun je vast maken door middel van een gesp en sluit goed aan. Hierdoor zal het kussentje van de Brace drukken op een drukpunt in de kuitspier. Door druk uit te oefenen op dit punt wordt er via acupunctuur een soort pijnverlichting geactiveerd via de Ischias zenuw. Hierdoor zal de pijn ook niet verder uitstralen naar het lichaam. De onderrug, de bilspieren en de onderbenen zullen minder pijnlijk aanvoelen. De pijn van het merendeel van de mensen met onderrug pijn stroomt via deze Ischias Zenuw.

Op welke momenten wordt de Insta Life Brace gebruikt

Eigenlijk kun je de Brace op elk moment van de dag gebruiken. De Insta Life Brace is redelijk compact en vrij gemakkelijk te verbergen onder de kleren. Onder erg strakke broeken is de brace natuurlijk wel zichtbaar. Door het goed vast maken van de gesp blijft de Insta Life Acupressuur Brace goed op zijn plek zitten is hij zelfs te dragen tijdens het sporten. Er zijn zelfs mensen die de brace dag en nacht om hebben, doordat hij comfortabel zit heb je er geen last van.

Ervaringen met de Insta Life Acupressuur BraceInsta Life

De ervaringen die wij terug kregen zijn eigenlijk allemaal positief. De één heeft er meer profijt van dan de ander, maar op zich werkte het voor iedereen. Vervolgens een onderzoek gedaan naar de reacties online, deze waren veelal ook positief, uitzonderingen daar gelaten. Wij willen dus best stellen dat de Insta Life Brace zeker bijdraagt aan pijnverlichting voor de onderrug. Als je dit combineert met goed bewegen en het soepel en sterk houden van de spieren kan iedereen pijnvrij door het leven.

Graag horen wij jullie reacties op Insta Life Acupressuur Brace

Wil je meer weten over de Insta Life Acupressuur Brace klik hier.

Hieronder twee succesverhalen van de personen die wij de Insta Life Brace hebben laten testen

Ik was sceptisch omdat ik zelf niet geloof in acupunctuur en dacht dat het niet zou werken. Maar zodra ik de brace op mijn linkerbeen plaatste en ik stond op en voelde onmiddellijke verlichting van de pijn. Ik heb al jaren pijn in mijn onderrug en dan vooral aan de linkerkant als ik uit bed kom. Sinds ik de Insta Life Brace om mijn linkerbeen heb is de pijn bijna verdwenen. Ik wissel nu de brace af en toe om met rechts omdat ik daar ook pijn had. Ik had dat niet eens gemerkt omdat de linkerkant meer zeer deed. Het enige waar ik problemen mee had in het begin was de juiste plek vinden op mijn kuit. Ik vind de instructies best lastig te begrijpen. Maar nu weet ik het, de pad aan buitenkant van je been, pal aan de rand van de kuitspier. Ik ben blij dat ik het getest heb en wil de Insta Life Acupressuur Brace niet meer missen.

Joost, 42 jaar uit Zeewolde

Na een scheut van pijn in mijn onderrug ben ik naar de huisarts gegaan. Hij adviseerde me meer te bewegen, maar dat ging niet met deze pijn in mijn rug. Tevens schreef hij me spier ontspanners voor zodat ik toch goed kon slapen en eventueel kon gaan bewegen. Ik ben blij dat ik van werktdatwel de Insta Life Brace heb mogen testen. Ik voelde na 10 minuten al verschil. Ik weet niet exact hoe het werkt maar je voelt gewoon de pijn minder worden met de minuut. Ik heb nog steeds wel een lichte pijn die trekt vanuit mijn billen naar mijn onderrug maar deze is een stuk minder. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben over de uitwerking van Insta Life Brace. Het enige nadeel vind ik dat hij maar in één maat te verkrijgen is, want de brace zit vrij strak voor me.

Martine, 34 jaar uit Almelo

De brace bestellen klik hier

8 Totale Score
Insta Life Acupressuur Brace

Verlicht chronische pijn in onderrug en pijn bij ischias door middel van een band op de kuitspier. Door druk uit te oefenen op dit punt wordt er via acupunctuur een soort pijnverlichting geactiveerd via de Ischias zenuw.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
23 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Hoe onafhankelijk zijn jullie eigenlijk? Ik zag vanmorgen reclame voor Instalife maar twijfel nog. Op het Internet kan ik nergens een onafhankelijke revieuw vinden en ik heb het idee dat jullie dat ook niet echt zijn aan de verwijzing te zien naar de tellsel sites. Graag een reactie.

 2. Beste Bert,

  Dank voor jouw reactie. Onze review is gebaseerd op 2 verschillende testers van het product en onderzoek online zoals reviews op Amazon. Klik hier voor een overzicht van deze reviews. Vervolgens kijken wij welke partijen deze producten (in dit geval Insta Life) aanbieden en maken een verwijzing.

  Hopelijk een duidelijk verhaal zo voor je.

  Met vriendelijke groet,
  Jochem

 3. Ik heb al vele jaren pijn in mijn linker been. Pijn begint bij de bilspier en straalt uit naar beneden, soms tot in mijn voet. Niets heeft tot nu geholpen, ik heb alles al geprobeerd van fysio tot injecties in het si-gewricht. Zou de instalife ook voor deze pijn kunnen helpen? Heeft iemand daar ervaring mee?

 4. Hoi,

  Heb de insta life een kleine week en het werkt, maar je moet zoeken. Op de kuit vanachter nog het beste. Moet nog zoeken hoe strak je hem moet aanhalen. Denk hoeveel te strakker zoveel te beter, maar té strak is weer niet goed en niet aangenaam. Tot nu toe tevreden. Uitstraling in been is er nog, maar veeeeel beter.

 5. Hallo,

  Ik heb de instalife vanmiddag om een uur omgedaan..
  Met de minuut voelde ik de pijn in min onderrug wegstromen!
  Met een kwartier had ik de piek bereikt en blijft gewoon hangen op de piek,
  Het is nu vier uur, dus heb hem drie uur om.
  Ben om kwart over een gelijk mijn vaatwasser gaan leeghalen/vullen,
  Ben gaan stofzuigen, normaal brandt mijn rug omdat voorover werk echt niet te doen is, en moet ik een half uur in de stoel bijkomen..
  Nu niks! kan gewoon weer verder met dingen doen, Geweldig! Lijkt wel een wonder!
  Ik ben 80 a 90 Procent van mijn klachten af.
  Ik doe hem nooit meer af!
  Ga gelijk een extra zet bestellen, want soms zie je ze na een paar jaar niet meer op tv.
  Ik wil extra hebben liggen voor de rest van mijn leven.
  Ook kom ik nu makkelijk de stoel uit, dat ging altijd gepaard met pijn en moest ik langzaam de stoel uit, nu kan ik gewoon snel opstaan, zo goed als pijnloos!
  Wat een uitvinding en dan voor dit geld niet te geloven! Ik ben zoooo blij!!!

  Manon 49 jaar.

 6. Ik heb sinds een jaar erge last van mijn tussenribspieren bij mijn ruggengraat en deze pijn straalt uit over mijn middenrug. Ik heb niet echt kunnen ontdekken in de review of dit soort pijn ook te verhelpen valt met InstaLife. Zou iemand mij dit kunnen vertellen?

  Bedankt.

 7. Ook ik heb goede ervaringen met insta life en ben 44 en al sinds februari 2014 uitstraling in rechterbeen en voet en zal me waarschijnlijk ook ooit moeten laten opereren maar wil dan wel de PTED operatie en nu ik de instalife gebruik kan ik veel meer en zeker 75 % verbetering.Nooit gedacht en verwacht. Ik heb trouwens amper rugpijn maar wel uitstraling en tintelingen en daar werkt het goed voor!

 8. Beste, helpt zoiets ook vooreen “frozen sholder” en een “tennis elleboog”?

  • Hoi Jean Marie,

   Acupressuur kan daar zeker in helpen. Echter richt de Insta Life zich op de punten die de pijn in de onderrug verlicht. Voor de schouder en elleboog zal de Insta Life geen oplossing zijn helaas.

 9. Hallo, ik heb gisteren voor de eerste keer de ‘band’ geprobeerd en ik ben versteld van de positieve werking! Ik kon geen 10 minuten op een stoel zitten, dan had ik pijn en als ik recht stond kreeg ik pijnlijke scheuten. Dit is nu gedaan en ik ga in de auto en eruit zonder problemen! Deze morgen heb ik 2u nonstop aan mijn pc ‘gezeten’, enkel 2 keer koffie gehaald en het is een droom. Wat ik wel vind is als je hem een paar uur aanhebt, dit een raar gevoel begint te krijgen, en is hem afdoen voor mij dan de oplossing. Als ik niet moet werken doe ik hem dan aan mijn ander been. Heel tevreden allesinds dat ik eindelijk geen pijnstillers meer moet nemen tegen mijn reuma
  Valerie

 10. Ik had graag een antwoord en of iemand mij kan vertellen ik heb al jaren dat ik met pijn loopt in mijn rug ik heb facet artrose en heb regelmatig facetinfiltratie in de rug en niets helpt zowel pijnstillers help ook nie nu heeft dit iemand die pijn zoja stuur mij maar of dit wel kan helpen voor de pijn weg te krijgen via instalife

 11. Antwoord
  Christiaan De Veirman 15 januari, 2016 op 09:59

  Eind december 2015 werd door de dokter bij mij een dubbele hernia vastgesteld aan mijn (linker) schouder en (linker) onderrug. Ik nam jaren dagelijks zware pijnstillers (Ibuprofen 400 & 600 mg) om de pijn te verlichten. Midden december 2015 kon ik het niet meer uithouden van de pijn. Ik heb toen de Insta Life Brace aangekocht. Ik ben heel tevreden over dit artikel omdat het inderdaad helpt en werkt. Ik heb sindsdien geen medicatie meer ingenomen en de pijn is draaglijker geworden. Ik vind dit een topproduct.

  Christiaan D.V. uit België

 12. Vandaag de Insta Life Brace besteld , ik hoop jullie hier heel spoedig beterschap te kunnen melden. Tot gauw……

  Chris uit zottegem

 13. Vandaag de Insta Life Brace besteld , hopelijk kan ik jullie heel spoedig komen vertellen dat het echt werkt. Tot gauw….

  Chris uit Zottegem

 14. Sinds 4 dagen gebruik ik al insta life en ik sta versteld van het resultaat. Het is echt de moeite waard! Ongeveer 75 procent van mijn pijn is weg. Maar ik kan bukken, dingen oprapen, en als ik rechtkom mooi in een soepele beweging, het is ongelooflijk, hoe het werkt , eigenlijk weet ik het niet, maar het zal wel iets te maken hebben met het kussentje die op een bepaalde plaats druk uitoefend. Op mijn werk ook zwaar werk,maar dankzij insta life is alles draaglijk geworden en terug met de lach…….dank u voor dit fantastisch product.

 15. Mag je de Insta- life ook aan 2 benen tegelijk gebruiken.
  In de handleiding staat van niet, maar waarom eigenlijk niet.
  Wie heeft hier ervaring mee.

 16. Hallo, ik sukkel al jaren met een discushernia, maar sinds januari is de pijn ondraaglijk…pijlscheuten tot in mijn voet, tintelingen enz… Ik heb 3 infiltraties achter de rug, zonder resultaat. Opereren zou de enige oplossing zijn, maar hier zie ik enorm tegen op. Ondertussen ben ik met een reeks kiné begonnen en een vitaminekuur om de ontsteking, hopelijk, tegen te gaan. Mijn vraag? Werkt de brace ook voor mijn geval? Want de oorzaak wordt niet weggenomen? Alvast bedankt voor eerlijke reacties!

 17. Ik heb zware artrose in mijn L4 en L5 gewrichten. En heb vreselijke pijn vanuit mijn lage onderrug, stuitje uitstralend naar billen, heupen en achterbenen.
  Zou InstaLife mij kunnen helpen?
  Ben al onder behandeling van manueel therapeut. Helpt wel maar heb nog steeds pijn en kan bijna niet staan of lopen alleen hele kleine stukjes.

  • Beste Wil,

   De Insta Life heeft bij veel personen goede resultaten behaald, alleen biedt het geen garantie dat het voor jou ook werkt.
   De pijn die je beschrijft is wel iets waar Insta Life tegen zou kunnen helpen. Dus helaas kan ik je geen garanties geven, zeker niet omdat je last hebt van zware artrose.

   Het spijt me dat ik je geen exact antwoord kan geven. Als je de band eventueel besteld en probeert hoor ik graag of het voor je gewerkt heeft.

   Vriendelijke Groeten,
   Jochem (werktdatwel.nl)

 18. zou dit systeem ook werken wanneer je last hebt van de kuit(spier)?
  Groet,
  marco

 19. Helpt dit bij de ziekte van bechterew

Laat een reactie achter