LIVINGTON IRON – LEUKER KUNNEN ZE STRIJKEN NIET MAKEN WEL MAKKELIJKER

Niemand houdt van strijken. Die grote berg ellendige strijk was waar maar geen eind aan lijkt te komen.  Altijd weer dezelfde ellende.

Eerst de strijkplank tevoorschijn halen, dan het strijkijzer vullen met kokend water en vervolgens wachten tot de strijkbout op temperatuur is zodat je kan beginnen. Kortom voordat je eenmaal aan het strijken bent ben je al weer een tiental minuten verder. Dit kan sneller dachten ze van Livington Iron.

LIVINGTON IRON DOET DIT IN 50% VAN DE TIJD.

De Livington Iron beweert dat het dezelfde berg strijk was in de helft van de tijd gedaan krijgt. Maar hoe doet deze strijkbout dit dan en wat maakt hem anders. Het geheim van de Livington Iron zit hem in de temperatuurregelaar en dat hij meerdere lagen ineens kan strijken met een verbluffend resultaat. Livington Iron

Tijdens het strijken is het niet nodig om de temperatuur te wijzigenals je bijvoorbeeld een andere stof gaat strijken. De temperatuur is goed voor alle ondergronden, zoals jeans, wol of zelfs corduroy. Hierdoor zal je tijd besparen en houd je meer tijd over voor leuke dingen.

De stoomkracht van de Livington Iron is zo krachtig dat jouw kleding niet alleen goed verzorgd wordt maar dat hij ook alle nare geurtjes uit de kleding verwijderd. Zo krijg je weer een frisse kledingkast en zal je kleding er weer mooi uit zien.

LIVINGTON IRON ALL-ROUND STRIJKIJZER

Één van de beste nieuwe ontwikkelingen aan de Livington Iron. is dat je de strijkbout kunt om toveren in een draadloze all-rounder. Je kan dus nu op elke ondergrond strijken. Makkelijk als je jouw gordijnen, iets op een hanger of gewoon op bed wil strijken. Op elke ondergrond behaalt de Livington Iron een maximaal resultaat.

Het waterreservoir kun je zelfs tijden het strijken vullen en mocht het nodig zijn dan zit de snoer er ook in een oogwenk weer aan vast gemaakt. Al met al de meest gebruiksvriendelijke strijkijzer die wij kennen.

 

DE TEST MET DE LIVINGTON IRON

Wij namen de proef op de som en hebben de Livington Iron uitgeprobeerd. We streken eerst met onze gewone strijkijzer en vervolgens met de Livington Iron dezelfde soort shirts, broeken en blouses. Livington Iron

Het eerste shirt gaat goed met onze huidige strijkijzer en deze hebben voor ons gevoel zo klaar, de broek (spijkerbroek) zijn we wat langer mee bezig omdat deze best gekreukt is. Hier heeft het huidige strijkijzer wat meer moeite mee, na eerst de temperatuur van de strijkijzer omhoog gedraaid te hebben is de broek uiteindelijk glad en kan deze in de kast. Vervolgens de ellendige blouse, het stof wordt mooi glad alleen we moeten er goed voor zorgen dat er geen stof op elkaar ligt tijdens het strijken en de snoer zit voortdurend in de weg. Dit duurt erg lang en in totaal zijn we een minuut of 14 bezig geweest met dit geheel.

Vervolgens hebben we de Livington Iron erbij gepakt en zijn begonnen aan het eerste shirt. Net als bij het gewone strijkijzer zijn wij ook hier nu vlot mee klaar. Nu de spijkerbroek, de Livington Ironpompt er nog wat krachtige stoom uit en hij glijd werkelijk over de broek heen, dit is inderdaad in een mum van tijd gedaan, zonder ook maar iets aan de temperatuur te doen. De blouse is voor mijn gevoel wederom een crime, het gaat inderdaad makkelijker met de Livington Iron, maar dit komt vooral omdat deze snoerloos is en je hier geen last van hebt. We hebben deze stapel kleren met de Livington Iron in 9 minuten klaar. Toch 5 minuten sneller dan met onze gewone strijkbout.

Livington Iron is een goed strijkijzer die inderdaad makkelijk is in gebruik. Vooral het draadloos strijken is een groot gemak waardoor je wel tijd wint. De snoer zit bij ons regelmatig in de weg. De kracht van de stoom is in onze ogen niet veel anders dan bij een goede stoomstrijkbout. Al met al een goed strijkijzer voor een prima prijs, maar verwacht niet dat je er echt uren mee wint.

Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen met de Livington Iron.

Wil je meer weten over de Livington Iron of wil je hem zelf proberen klik dan hier.Livington Iron

 

7.1 Totale Score
LIVINGTON IRON – LEUKER KUNNEN ZE STRIJKEN NIET MAKEN WEL MAKKELIJKER

Livington Iron is een draadloos stoomstrijkijzer die zeer handig is in gebruik.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Jammer dat verder niemand reageert. Ik vraag me af of dit alles wel zo fantastisch is, ook na een jaar bijvoorbeeld. Als die zool na 2 maanden begint te plakken ofzo, net als die keramische pannen?

  2. Mijn vriendin heeft deze besteld en ik wacht even haar oordeel af. Aan de hand van haar ervaringen beslis ik of ik deze koop. Misschien handig om vloergordijnen te stomen. Normaal was ik die gewoon en hang ze nat op, het duurt dan wel enkele weken eer ik de kreukels kwijt ben.

Laat een reactie achter