Miracle Bamboo Orthopedisch Kussen – Werkt dit tegen Rugpijn?

Het nieuwe Miracle Bamboo Orthopedisch Kussen is gemaakt van een speciaal schuim dat is ontworpen om pijn in de rug te verminderen en een gezonde en goede houding te bevorderen. Maar hoe zit het kussen en werkt het zoals ze zeggen? Wij hebben een kussen weten bemachtigen en hebben hem uitgeprobeerd.

Wat claimen de makers over het Miracle Bamboo Kussen:

  • Door het gebogen ontwerp biedt het je de hele dag ondersteuning
  • Het ergonomisch ontwerp past bij iedere lichaamsvorm
  • Vermindert druk op belangrijke plaatsen
  • Bevordert een gezonde houding en ondersteunt de wervelkolom
  • Wasbaar in de wasmachine

De makers van dit orthopedisch kussen hebben eerder al een kussen uitgebracht waar je op kunt slapen. Hierdoor kan het zijn dat de naam je bekend voorkomt. Miracle Bamboo heeft zich dus echt gespecialiseerd in verschillende soorten kussens. 

Het woord bamboe is tegenwoordig een hele hype geworden. Er zijn voortaan veel producten op de markt waar het woord bamboe aan toe wordt gevoegd. Zo ook bij de Miracle Bamboo orthopedisch kussen. Het enige waar bamboe in verwerkt zit is in de hoes. De hoes is gemaakt van 60% polyester en 40% viscose van bamboe. Het binnenste gedeelte is gemaakt van 100% polyurethaanschuim.

In mijn ogen voegt het woord bamboe niet erg veel toe aan het kussen. Wat het belangrijkste is dat het kussen volgens mij werkt zoals de makers zeggen. Ik heb het kussen nu enkele weken in mijn bezit en gebruikt. De vorm blijft na langere tijd opzitten goed behouden en vormt automatisch terug. De hoes is goed wasbaar en blijft mooi in de wasmachine.

Het ontwerp van het Miracle Bamboo orthopedisch kussen

Het materiaal en het genuanceerde ontwerp is uitermate geschikt voor mensen met een probleem met hun zithouding en een gebogen wervelkolom. Je kan het kussen overal mee naar toenemen en dat is waarschijnlijk nog wel het fijnste, zodat je overal goed kunt zitten en de juiste houding aan neemt.

Voor zwangere vrouwen kan dit kussen ook echt een uitkomst zijn. Vaak vinden zij naar mate de zwangerschap vordert het moeilijk om de juiste houding aan te nemen met zitten. Het Miracle Bamboo Orthopedisch Kussen kan hier heel goed bij helpen.

Wel van belang is het dat je met je staartbeentje ongeveer boven de opening aan de achterkant rust. Dit is belangrijk omdat het kussen is ontworpen om je rug te helpen en anders helpt het niet echt. Ik heb zelf dit probleem niet ondervonden, maar het zo voor kunnen komen dat het kussen dan voor jou niet werkt.

Conclusie over dit orthopedisch kussen

Ik ben zeker te spreken over het kussen. Het zit erg prettig en ondersteunt inderdaad mijn houding. Ik had al niet veel last van mijn rug, maar merk dat het nu nog wat minder geworden. De prijs is redelijk, alleen de levertijd is soms een probleem. Dit komt doordat er veel vraag is naar het kussen. Dus als je het Miracle Bamboo Orthopedisch kussen besteld kan het zijn dat je enige tijd moet wachten voordat je het in huis hebt, kijk dus altijd goed naar de levertijd.

Alternatieven voor het kussen

Er zijn verschillende alternatieven in verschillende prijsklassen. Maar ik denk dat je met dit kussen een goed zitkussen hebt voor een goede prijs en die ook bewezen goed is voor jouw houding. De overige kussen zijn vaak gewone zitkussens.

Wil je meer weten over het Miracle Bamboo Orthopedisch Kussen of bestellen klik dan hier.

Voor alternatieven voor bovenstaand kussen kijk dan hier eens.

8 Totale Score
Miracle Bamboo Orthopedisch Kussen - Oplossing voor een slechte zithouding

Het Miracle Bamboo Orthopedisch Kussen is speciaal ontworpen voor mensen die rugpijn hebben en/ of een verkeerde zithouding hebben. Door het gebruik van het kussen krijg je een goede zithouding en zal je minder last van je rug krijgen.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter