Polaryte HD Zonnebril – Perfect voor in de auto!

Nu het weer zomer wordt gaat de zon ook weer sneller schijnen. Veel mensen grijpen snel naar hun zonnebril. Maar werkt deze zonnebril wel zoals het moet, houdt deze alle UV straling tegen en kun je er helder door kijken. Polaryte HD is de meest besproken zonnebril van het moment.Polaryte HD Zonnebril

De Polaryte HD beweert de high defintion zonnebril te zijn. Deze zonnebril biedt de beste bescherming tegen UV Stralen. De bril is super helder en zal de schittering laten verdwijnen.. Door zijn ergonomische ontwerp van het montuur past de bril bijna bij iedereen en zal hij uitstekend op zijn plek blijven zitten.

De beste oogbescherming van Polaryte HD Zonnebril

Polaryte HD zonnebril beweert de beste oog bescherming te zijn. Die het best kan worden aangeduid als de nieuwe gouden standaard voor zonnebrillen. Deze beschermende en stijlvol ontworpen zonnebril zegt functies te hebben die door nog geen andere zonnebril van elk ander merk geëvenaard zijn. Dit klinkt  natuurlijk geweldig maar is dit ook zo. De coating op de glazen heeft een UV400 bescherming. Dit is ruim voldoende om je ogen te beschermen tegen schadelijke straling. Tevens beweren de makers van Polaryte HD dat de bril ook beschermt tegen extreme schitteringen. Verder bestaan de glazen uit anti-kras glazen en blijft de bril ook mooi na jaren van dragen. Dit is natuurlijk makkelijk te zeggen als het product pas op de markt is.

Het gebruik van Polaryte HD ZonnebrilPolaryte HD Zonnebril

Door zijn mooie en degelijke montuur past de Polaryte HD zonnebril goed bij veel manen en vrouwen. De pasvorm is inderdaad erg fijn en zit goed op het gezicht. Ook als je beweegt, hardloopt of sport blijft de bril bij ons goed zitten. Onze vorm hoofden zijn vrij gemiddeld. Wij vragen ons wel af hoe de bril blijft zitten bij iemand met een erg smal gezicht.

Het kijken door de bril is inderdaad erg rustgevend voor de ogen. De schitteringen worden inderdaad minder en door de heldere glazen worden de ogen minder moe dan bij veel andere zonnebrillen. Het licht van de zon valt minder fel in de ogen. Waardoor wij denken dat deze bril ideaal is voor in de auto. Vooral in de zomer als de zon extra fel is, maar ook zeker in de winter met de vaak laag hangende zon.

De beloftes van de Polaryte HD zonnebril dat het de helderheid, kleur en contrast houdt en de schittering verminderd klopt in onze ogen wel vrij goed. Het is natuurlijk niet zoals in de reclame dat je door de bril scherper gaat zien. Dat heeft echt te maken met je ogen en hier zal een zonnebril zonder sterkte natuurlijk geen invloed op hebben.

Wij hebben de bril vooral op zoals al gezegd in de auto. In vergelijking tot onze andere merkzonnebrillen vinden wij de Polaryte HD veel rustgevender kijken en haalt het de schittering inderdaad beter weg dan deze zonnebrillen.

We moeten wel eerlijk zeggen dat buiten de auto we snel grijpen naar de wat hippere zonnebrillen. Want deze vinden we toch iets mooier en ijdel zijn we ook wel.

Wil je meer weten over de Polaryte HD zonnebril klik dan hier (2+1 gratis).

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen met deze bril.

7.9 Totale Score
Polaryte HD Zonnebril - De beste zonnebril voor in de auto

Polaryte HD zonnebril belooft dat het de helderheid, kleur en contrast houdt en de schittering verminderd. Vooral erg fijn in de auto.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
15 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Ik heb er een pas jaa geleden ook een gekocht met een gratis exemplaar gratis.
  In de eerste zomer ging er al een stuk, precies op het pun waar de magneet zit.
  Na een mailtje heb ik een vervangend exemplaar ontvangen, maar wel met de vermelding dat de garantie met de levering van deze bril de garantie komt te vervallen.

  • Ook ik vorig jaar een gekocht, gebruik hem dagelijks ook in de winter heb hele gevoelige ogen dit is een TOP bril, waren het niet dat ook gisteren bij mij het pootje bij de magneet is afgebroken ( geprobeerd te lijmen maar dat is niet gelukt ) en nu op zoek ben en dit lees zo jammer vast een zwak punt.

 2. Ik heb de bril nu enkele malen gebruikt. Tijdens een rit naar midden Duitsland al die tijd op gehad. Het zicht is goed en het scherpe zonlicht wordt inderdaad als het ware weggefilterd zodat het zicht op de weg goed blijft. Het is erg rustig voor de ogen wat niet onbelangrijk is. De ervaring leert wel dat de bril wat erg dicht op je gezicht zit waardoor de kans erg aanwezig is dat wat oogvocht op de glazen terecht kan komen wat het scherpe zicht kan belemmeren. Als er iemand naast je zit, dan kan die de bril droog/schoonmaken zodat het zicht weer goed is. Je kan hem ook iets verder op de neus zettenals dat kan. Maar wat het verdere gebruiksgemak betreft, ik ben superblij met deze bril. Als je de bril ook op de juiste manier gebruikt, kan hij erg lang meegaan.

 3. Ik heb deze bril tijdens mijn wereldreis dagelijks gebruikt. De beste bril die ik ooit heb gehad. Het model is vrij groot maar dat went snel. Ik heb hem nog steeds en na een jaar intensief gebruik alleen kleine slijtage. Als deze helemaal op is dan haal ik zeker weer dezelfde. Prijs kwaliteit verhouding is bijzonder goed.

 4. Ik heb er ook drie zonnebrillen iik vond het niet leuk dat er op het pootje stond geschreven made in china dat licht mij niet lekker het glaswerk lijkt plastic,maar als ik hem op heb geweldig rustig gevoel. P.s het was jammer dat er geen bruine montuur op voorraad was daarom besloot ik drie zwarte monturen te nemen.maar super

 5. 1+2 Gratis??? Nee! 2+1 gratis blijkt bij t aanklikken van de link, scheelt nogal! Foutje of lokkertje?

 6. Bedankt voor de reactie José, inderdaad een foutje in de tekst. Het is inmiddels aangepast.

 7. Deze bril is nu in de aanbieding bij verschillende bedrijven. Het ziet er op zich goed uit totdat je de beschrijving leest.

  ” Deze bril is niet geschikt voor gebruik in het verkeer” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Op de doos staat een weg, en naar mijn idee word er gesuggereerd dat deze bril juist goed is om beter zicht te krijgen in het verkeer en anders.

  Aangezien ik de bon nog heb zal ik hem maar gauw terugbrengen.

  Bedrog???????????

 8. heb er eentje gekocht voor op de motorfiets…. scherm van de motorfiets krijgt alle kleuren van
  de regenboog. Het ergste is als men zijn scherm van de helm naar beneden doet. Ruiten van de
  tegenliggers een soort groen en dat ook met asfaltstroken van wegherstellingen. Echt
  een hele nieuwe wereld …. maar op de moto …. geen verbetering.

 9. Antwoord
  Verhaeghe Jean-Pierre 26 juni, 2017 op 00:44

  juist een besteld op proef, ben benieuwd ?

 10. Antwoord
  Verhaeghe Jean-Pierre 26 juni, 2017 op 00:45

  juist besteld op proef, ben echt benieuwd ?

 11. Waar voor dienen die magneetjes in de pootjes? Zoals vermeld in de gebruikers handleiding kunnen ze ook de navigatie beinvloeden.

 12. Niet voor in het water. Er komt water tussen de layers van het zonnebril glas!

 13. To whom may concern ,
  This is KAMOO EYEWEAR we are manufacturer of POLARYTE SUNGLASSES Over years We export POLARYRE SUNGLASSES to varies countries customers are happy with quality our products and build long term business

  We are authorized maker of POLARYTE SUNGLASSES and be able to sell to different partners we can give you factory pricing and maintain same quality or even better quality than your current suppliers

  awaiting for your kind response

 14. Bij alle brillen komt laat de coating op t glas los
  En aflezen telefoon kan niet in alle standen ivm de polarisering van de glazen
  Bale dus

Laat een reactie achter