Tac Light Zaklamp – Zonnekoning onder de Zaklampen

Tac Light is een klein-maar-krachtige zaklamp die pas sinds mei op de markt is. De Tac Light zaklamp zou zo gebruikt kunnen worden voor militaire doeleinden, maar is toch echt bedoelt voor de consumenten markt.Tac Light Zaklamp

De zaklamp is ideaal voor wanneer je gaat kamperen, vissen of wandelen. Door zijn kleine formaat en  lichte gewicht (138 gram) past hij bijna in elke zak of rugtas. De zaklamp beschikt ook nog over een stroboscoop functie waarmee je noodsignalen kunt  of dieren kunt verjagen.

Wat voor features beweert de Tac Light allemaal te bezitten:

 • 22 keer helderder dan gewone zaklampen (600 lumen)
 • Kan worden gezien tot 2 nautische mijl afstand of wel 4 kilometer
 • Stroboscoop functie
 • Werkt in water of wanneer het buiten vriest
 • Lichtgewicht 138 gram
 • Maximale helderheid 2000 lumen

Hoe werkt de Tac Light Zaklamp

Tactische zaklampen (of “Tac Lights”) zijn high-performance zaklampen gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze worden gebruikt door politie en militaire vanwege hun duurzaamheid

Naast de reguliere heldere instelling, zijn er een aantal andere modi die Tac Light biedt, zoals zoom-modus, zelfverdedigings-modus (strobe) en SOS-modus.

Weinig licht-modus bespaart batterijen en werkt op een veel lager helderheidsniveau, handig als 600 lumen een te fel licht is. De zelfverdedigingsmodus stuurt een slopende stroboscoop in de richting van een indringer of de aanvaller. Zoom modus richt het licht op een kleiner gebied, handig als je nodig hebt om het licht aan te scherpen op een specifieke locatie. SOS-modus geeft een knipperende SOS-signaal.

De Tac Light zaklamp is goed in elkaar gezet en voelt erg stevig aan. Het licht is ongeveer net zo helder als je ziet op tv. De zaklamp is klein en heeft een comfortabele grip. Tac Light zaklampen zijn erg gewild en het aanbod is dan ook enorm met veel verschillende prijzen.  Helaas is de lamp niet meer tegen de actieprijs te verkrijgen (hier wordt  nog wel mee geadverteerd) en betaal je nu voor 2 Tac Light Zaklampen €49,95

Wat vinden wij van de Tac Light ZaklampTac Light Zaklamp

Mocht je er voor kiezen deze Tac Light zaklamp hier te willen bestellen dan wordt je niet teleurgesteld. De zaklamp presteert echt zoals je ziet op tv. Mocht je uiteindelijk toch  niet tevreden zijn over de Tac Light Zaklamp dan kun je hem altijd binnen 30 dagen terugsturen.

Wij zijn in ieder geval erg tevreden over deze zaklamp en hebben hem meegenomen op vakantie tijdens het kamperen. Vooral in vergelijking tot andere kleine en compacte zaklampen geeft de Tac Light een erg prettig en fel licht. Ook de stroboscoop functie hebben we getest, tijdens een wandeling bij het vallen van de avond op een naderend wild zwijn. Deze draaide vervolgens om en hebben we niet meer gezien.

Wil je ook een Tac Light Zaklamp bestellen klik dan hier.

7.7 Totale Score
Tac Light Zaklamp - Topprestatie gezien het formaat

De kleine en compacte Tac Light Zaklamp levert echt een geweldige prestatie voor deze kleine zaklamp. Ideaal voor op vakantie of tijdens het vissen of wandelen.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
3 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Misleidende reclame want een bestellen voor 19.95 Is NIET mogelijk.??

 2. Beste Ger,

  Inderdaad is de lamp niet meer tegen deze actieprijs te verkrijgen. Excuses voor het ongemak vanuit dit artikel.

  Het artikel is aangepast. Bedankt voor de terugkoppeling.

  Groet, Robert

 3. Heb dezelfde lamp gekocht bij albeli. Levertijd is wel 4 weken. Prijs. € 5,95. Echt exact dezelde. Een jier gekocht en 3 bij albeli zonder verzendkosten.

Laat een reactie achter