Vizzmaxx – Verstelbare Vergrotende Bril

Mijn ouders worden gelukkig net als andere mensen steeds ouder. Echter komt ook bij hen ouderdom met enige gebreken. Lezen van boeken, tijdschriften en ook de krant gaat nog steeds, maar soms zie je het boek steeds dichterbij het gezicht gaan om het allemaal goed te kunnen zien. Een leesbril is niet altijd voldoende en ook dan moet de krant dichterbij gehaald worden. Vizzmaxx heeft nu een verstelbare vergrotende bril op de markt gebracht die dit probleem moet gaan tackelen. Je kunt nu de bril instellen op de juiste vergroting in plaats van het boek of de krant dichterbij naar het gezicht halen.

Hoe werkt de Vizzmaxx Vergrotende Bril

Vizzmaxx is eigenlijk een gewone leesbril met een ingebouwd vergrootglas. Hierdoor zijn kleine lettertjes makkelijker te lezen  zelfs dingen waarbij je het lastig kunt zien is deze bril een uitkomst. De glazen zijn van polycarbonaat en het  ingebouwde vergrotende gedeelte vergroot voldoende om alles goed te kunnen zien. Maar het belangrijkste is het zicht blijft erg helder.  Volgens de makers vergroot de bril tot wel 160%. Dit is lastig te controleren, maar dat de bril vergroot is een feit.

Mijn moeder vindt haken en breien leuk om te doen, maar doordat ze het lastiger zag deed ze dit nooit meer. De Vizzmaxx helpt haar om de steken beter te kunnen zien en ze is erg blij met deze bril.

Het ontwerp van de Vizzmaxx

De Vizzmaxx is niet ontworpen als hip model. In mijn ogen is de bril niet mooi en hadden ze hier wel wat meer aandacht aan kunnen besteden. De makers van de bril hebben puur gedacht aan het gebruikersgemak.

De bril is erg licht van gewicht en zit erg stabiel zodat deze eigenlijk altijd goed blijft zitten. Door zijn lichte gewicht heb je geen last van de bril ook als je niet gewend bent om een bril te dragen.

Is de Vizzmaxx een aanrader

Op zich is het idee van deze vergrotende bril erg handig. Mijn moeder heeft er profijt van gehad, zij kan nu beter vooruit met de dingen die ze leuk vindt. Echter ben ik niet overtuigd dat het voor mensen die veel lezen en het niet goed zien alles makkelijker maakt dan een gewone leesbril. Ik ben van mening dat de vele kleine lettertjes in zowel boeken of kranten vaak dezelfde grote hebben. Hierdoor is het uitzoeken van een leesbril makkelijk en kies je degene die voor jou voldoende vergroot. Tevens zijn de modellen van de leesbrillen wel iets hipper.

Voor mensen die veel verschillende lettertypes lezen en bijvoorbeeld veel handwerk doen kan het wel een uitkomst bieden. Zeker als je het op dit moment niet heel goed ziet. Met de Vizzmaxx zal je dit waarschijnlijk wat beter kunnen zien. Ik denk wel dat als het niet bij je past niks voor je is. Bedenk dus goed waarvoor je de bril wilt gebruiken. Na aankoop van de bril heb je 30 dagen bedenktijd dus je kan hem altijd terugsturen als de bril niet bevalt.

Meer weten over de Vizzmaxx klik dan hier.

6 Totale Score
Vizzmaxx - De vergrotende leesbril?

Vizzmaxx is een soort van leesbril die een extra vergrootglas heeft ingebouwd zodat extra kleine letters ook duidelijk zichtbaar zijn. Volgens ons werkt het maar bewijst het niet zijn volledige meerwaarde.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties

Tags:

5 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Ik geloof er niet in. Een goedkope leesbril kost maar 3 à 4 euro, bij de drogist bijvoorbeeld. En die vergroten veel meer. Koop je er bv één die 3x vergroot, dan zit je dus al op 300% vergroting! (Een kwestie van GOED LEZEN!!!)

    • ik heb er zelf 1 en hij werkt super goed. veel beter dan een leesbril dus hou je tulp maar weer dicht mens.

  2. Je bent 42.90 euro kwijt voor 2 brillen Voor je de bril gaat gebruiken moet je eerst applicatie folie verwijderen die zijn aangebracht op de glazen. Als je alleen bent en slecht ziet, vind ik de folie niet. Heb tommy teleshopper geschreven,maar nog geen antwoord ontvangen Heeft iemand hier ervaring mee? Daarbij komt dat de scherpte van het lezen met deze bril tegen valt.

  3. Werkt absoluut niet, zelfde dag nog terug gestuurd; je krijgt er 1 extra maar dat is een gebruikte met krassen

  4. Ik heb een vergrotende bril aangeschaft.
    De bril werkt perfect,is super licht.Kortom
    prima aankoop.

Laat een reactie achter