Cerafit GOLD Pannen – Werkt Dat Wel?

De Cerafit GOLD Keramische Pannen zijn de nieuwste pannen op de markt die volledig keramisch zijn, dat wil zeggen dat ze niet aanbakken en vaatwasmachine bestendig zijn.

Een goede pan is onmisbaar in elke keuken. Bakken en braden in goede pan maakt het bereiden van eten een stuk makkelijker en zal je een misschien zelfs wel een passie voor koken ontwikkelen. De reden hiervoor is dat de pan niet aanbakt zoals zo veel pannen die je in de winkel kan kopen. De Cerafit Gold Keramische Pan is zo ontwikkeld dat deze onverwoestbaar moet zijn. Cerafit Gold beschikt over een speciale technologie waardoor je eten in de pan niet meer aan zal bakken en dus de smaak volop in je eten zal blijven, zoals het hoort.

Cerafit GOLD is gemaakt om voor altijd mee te gaan

Cerafit Gold

Cerafit Gold

De pannen van Cerafit GOLD hebben een hele solide basis van roestvrij staal. Hierdoor zal de pan een gelijkmatige verdeling van de warmte afgeven. Door een speciale koude compressie technologie worden de verschillen onderdelen (industriële aluminium en keramiek) van het roestvrij staal samen geperst tot een geheel onder een extreem hoge druk. Vervolgens worden de pannen bewerkt met een gouden coating waardoor de pannen zeer duurzaam worden en heel lang mee moeten gaan.

Met de Cerafit GOLD pannen kun je werken op verschillende soorten fornuizen. De pannen zijn geschikt voor de kachel, gasfornuis, elektrisch fornuis, keramische of inductie kookplaat. Het is tevens mogelijk om met deze pannen te koken op extreem hoge temperaturen van wel 450 graden celsius. Zodoende wordt koken voor iedereen aangenaam.

Anti Aanbaklaag in de Cerafit GOLD

Door het keramische oppervlak van de pannen zal er niets maar dan ook niets blijven plakken aan de pan. Door het Lotus effect dat gecreëerd wordt zal er nog minder blijven plakken. Tevens is het oppervlak kras bestendig, dat is een heel groot voordeel en hierdoor zal de Cerafit GOLD een lange levensduur hebben.

Gezond koken in Cerafit GOLD Pannen

Je kunt in de Cerafit GOLD pannen koken zonder olie of vet. Dat is zeer fijn voor de mensen die gezond willen eten. Doordat de warmte ook gelijkmatig verdeeld wordt zal het eten ook gelijkmatig sneller garen en zodoende ook lekkerder smaken. Tevens doordat het sneller gaart ben je eerder klaar met koken en zal je zo tijd besparen.

De Cerafit GOLD pannen zijn er in verschillende modellen, je hebt een kookpan, hapjespan of een steelpan, allemaal hebben ze zijn eigen kwaliteiten.

Mijn ervaring met de Cerafit GOLD

Ik heb sinds 2 maanden de Cerafit GOLD Pannen gekocht omdat ik graag gezonder wil eten en dus wil bakken zonder olie of boter. Tot op heden moet ik zeggen dat ik over 2 van de 3 pannen zeer tevreden ben. Ze bakken inderdaad niet aan en zoals ze ook zeggen wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en is mijn eten sneller gaar. Dit scheelt me ongeveer 5 tot 10 minuten per keer koken en deze tijd kan ik goed gebruiken op dit moment.

Waarom ik zei dat ik over 2 van de 3 pannen tevreden ben is omdat de door mij gekochte steelpan voor de sausjes na 8 keer gebruiken enkele krassen op de bodem heeft en de bodem zou kras bestendig moeten zijn. Het is niet zo dat er eten in aanbrand maar die krassen zouden eventueel voor problemen kunnen zorgen in de toekomst.

Al met al, nog steeds zeer tevreden na regelmatig gebruik.

Wil je nog meer weten over de Cerafit Gold Pannen klik dan hier.

Cerafit Gold

Cerafit Gold

12 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Het probleem blijkt met deze pannen te ontstaan na een maand of 6 gebruik…krassen, slijtage, plakken etc etc…het wordt ook verkocht bij Tel-Sel…I rest my case!

 2. Ik heb 3 Cerafit Gold pannen en ze zijn alle 3 slecht. Putjes en krassen ontstaan heel spontaan in de bodems en op de randen van de pannen. Ik gebruik uitsluitend houten of Tupperware keukengerei. Al jaren. Als de pannen wat hardnekkig aangekoekt zijn (want dat gebeurt), maak ik ze even warm met wat zout op de bodem. Pan van het vuur en dan met keukenpapier licht “schuren”. Zout maakt geen krassen. Afspoelen met lauw water. Schoon!!. Daarna zet ik ze weg met een drupje olie. Ik behandel ze dus als babybilletjes, maar er komen meer krassen en putjes in. Kunnen nog wel gebruikt. Maar ik vraag me toch af of die beschadigingen niet schadelijk voor de gezondheid zijn. Er komt van alles los van de bodem toch?

 3. Hier ook slechte ervaring. Alle pannen bakken gigantisch aan. Niet zo’n beetje ook. Een eitje is zelfs met boter of olie niet te bakken. Nog nooit zulke slechte pannen gehad.

 4. zeer slechte pannen. na 1 maand bakte alles aan, putjes, krassen. Moet alles met olie of boter bakken.

  • Ik heb dezelfde problemen. Alles bakt vast. Zeer slechte pannen voor 200€. Je kan ze wegg gooien. Verf laat ook los
   Ik ga proberen mijn geld terug te krijgen of om ruilen voor betere pannen. Want dit ruikt naar oplichting

 5. Ik was al jaren op zoek naar een goede set koekenpannen.
  Zat een keer naar een reclame filmpje te kijken van tommyteleshopping.
  Ik dacht, dit is helemaal wat ik zoek.
  Vol enthousiasme gekocht bij de kijkshop. 3 pannen voor 80 euro.
  Ik kan je zeggen, waardeloze aankoop geweest.
  Na een paar gebruik, allemaal krasjes, putjes, verkleuringen etc. terwijl in het reclamefilmpje zelfs werd gezegd dat je met messen, vorken en dergelijke in de pan kon krassen. Heb dit maar dit gedaan, maar toch allemaal krassen. Waarschijnlijk van de afwasborstel 🙂
  Nee, voor mij nooit meer Cerafit

 6. En is iemand verhaal gaan halen? Zo ja, met succes?
  Mijn vader heeft een set gekocht via Tommy Teleshopping; ik schrok me rot want ben ermee bekend dat er vaak rommel verkocht wordt voor een hoop geld.
  Maar mijn vader gelooft onvoorwaardelijk wat op tv gezegd wordt. Als het niet waar is mogen ze het niet uitzenden denkt hij. En als ik zeg dat je dezelfde pannen ook bij Kijkshop kan kopen zegt hij dat het niet dezelfde zijn, want dat zeggen ze immers op tv!

 7. Ik zou hier heel graag een foto laten zien van mijn mooie koekepan.
  Ziet er werkelijk niet meer uit, verf aan de buitenkant is grotendeels afgebladderd. De keramische laag laat grote krassen zien.
  Tommy kent het woord garantie niet. Probeer het maar.

  Dus gewoon dure rommel !

 8. Ik heb een mail gestuurd omdat ik ook slechte ervaring heb met deze pannen. Er zit een jaar fabrieksgarantie op en die is voorbij dus helaas is de boodschap van Tommy teleshopping.

 9. Rommel.
  De pannen heb ik gekregen van mijn kinderen in december vorig jaar. Na een paar weken al krasjes, terwijl ik alleen houten keukengereedschap gebruik. Ook bakte steeds meer en nu alles aan. Altijd schoongemaakt met de meeste zorg. Bij het bakken van een eitje met boter koekt het zelfs nog aan en de pan stinkt naar plastic. Ook niet meer schoon te krijgen er blijft een grauwe bruine laag achter op de pannen die niet meer weg te krijgen is.
  Rommel en een afrader.

 10. ik vraag me af of we nog een keuringsdienst van waren hebben,en zo ja wat doen die dan eigenlijk nog?
  het is in nederland momenteel zo dat er wel regelgeving is,maar dat garantie geen moer meer betekent.
  bovendien is de weg naar garantie vaak een lijdensweg.

 11. josef,
  Zeer slechte pannen. Alles brandt aan en wordt zwart. Je kunt er nog geen ei in bakken zonder dat het aanbrand. Voor vlees moet je een half pakje boter gebruiken anders krijg je het er niet meer uit.

Laat een reactie achter