Duadine – Werkt Dat Wel?

Duadine is speciaal ontwikkeld om voor jou het koken en bakken veel makkelijker en efficiënter te maken. Je bakt jouw favoriete lekkernijen in een handomdraai, van gebak tot overheerlijke taarten. Duadine biedt elke thuiskok die graag hartige of zoete lekkernijen maakt de helpende hand. Door Duadine wordt het bakproces een stuk minder gedoe en tijdrovend. Vaak zijn het vele stappen die je moet doorlopen voordat je kan beginnen met bakken. Het voorverwarmen van de oven is vaak al een tijdrovend en kostbaar (elektriciteit) tafereel. Dit is verleden tijd met Duadine.

De drie verschillende standen van Duadine

Duadine

Duadine

Voor elke thuiskok is het gewoon geweldig als je thuis de lekkerste traktaties kan maken zoals, taarten, quiches en pannenkoeken. Met de Duadine is dit allemaal

mogelijk en dat komt door zijn veelzijdigheid en de mogelijkheid om de Duadine te gebruiken in drie verschillende standen. Bij gebruik op 90 graden heb je een zeer goede koekenpan die mooi goudbruin bakt.

Als je Duadine helemaal sluit heb je een zeer effeciente oven die zijn warmte perfect verdeeld en zeer zuinig is in energieverbruik tegenover een echte oven. Bij het vlak houden van Duadine kun je beide zijdes tegelijk gebruiken en krijg je een grote grilplaat

.

Koken op een gezonde en goedkopere manier

Ben je bewust bezig met gezonder eten of ben je bezorgd over wat je thuis eet. Duadine kan je helpen om gezonder te eten, doordat het bakken gebeurd zonder het gebruik van olie. Zodoende is bakken met Duadine een gezondere optie dan door te bakken in olie of boter. Door het gebruik van Duadine ga je ook merken dat je minder energie verspild en dat ga je merken op de afrekening van je elektriciteit- rekening. Zo kun je lekker en gezonder eten en nog geld besparen ook.

Duadine is veelzijdig
Wanneer je Duadine gaat gebruiken als een oven, zorg er dan voor dat de warmte van het apparaat op ongeveer 360 graden staat. Op deze temperatuur zal het eten perfect bereid worden. Ook de Dual verwarmingsregeling zorgt voor een besparing en het mooiste van alles is dat de Duadine niet zal plakken, waardoor gebruik van olie en dergelijke overbodig is.

Al met al zal je met Duadine gezonder bakken, eenvoudiger laten koken en geld besparen.

Mijn ervaring met de Duadine

Duadine

Duadine

Het mooie aan de Duadine vind ik toch vooral dat het apparaat nauwelijks voor hoeft te verwarmen. Hierdoor spaar je veel stroom uit en dit merk je op de energie afrekening. Je moet dan wel geregeld de oven gebruiken om te bakken om het ook echt te merken en niet 3 keer per jaar iets afbakken in de oven.

Verder wordt alles mooi gaar en blijft het niet plakken aan de bodem als je iets afbakt. Hierdoor blijft alles wat je bakt mooi en kun je het perfect serveren aan gasten of natuurlijk jouw familie.

Ik kan nog niets zeggen over slijtage en dergelijke omdat ik de Duadine pas sinds 3 maanden gebruik. Maar tot op heden geen slijtage of problemen zichtbaar. Ik hoor graag reacties als andere mensen hier iets meer over te zeggen hebben.

Mocht je nu veel gebruik maken van de oven dan kan ik je de Duadine aanraden. Je spaart inderdaad zoals ze zeggen energie en tijd en wie wil dat nu niet.

Wil je meer informatie of de Duadine bestellen klik dan hier.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter