Maxstone Gourmet – Werkt dat Wel?

Maxstone Gourmet is een keramische pot die gastronomische maaltijden kan klaar maken in de magnetron. Hierdoor zal je tijd besparen. Maar is dit ook zo?

De reclame videe van de Maxstone Gourmet:

Het geheim van Maxstone Gourmet volgens de makers?Maxstone Gourmet

Het keramische infusie design van de Maxstone Gourmet is het grote geheim achter deze nieuwe kookpotten. De warmte die in de pot ontstaat als het voedsel begint te koken wordt in zijn geheel door de keramische pot gecirculeerd. Hierdoor blijven volgens de makers de smaken van het voedsel en worden ze zelfs beter opgenomen.

Je hoeft ook geen gebruik te maken van boter of olie door anti aanbaklaag in de keramische pot. Niets blijft plakken en het is nog gezonder ook.

De opening zal zorgen voor afvoer van de stoom die vrijkomt tijdens het koken zodat je geen last hebt van overkoken. Het handvat zal altijd koel blijven zodat je de keramische pot altijd uit de magnetron kan pakken.

Wat beloofd Maxstone Gourmet en klopt dit ook?

Iedereen kan nu de lekkerste gerechten klaar maken in een handomdraai. Geen uren meer ploeteren boven het gasfornuis voor jouw of je geliefdes favoriete eten. Maar tijd over houden voor elkaar en toch nog met passie en dezelfde smaak de lekkerste gerechten voor zetten.

Maxstone zegt dit allemaal te kunnen, mooie beloftes maar kloppen ze ook.

Koken met de Maxstone Gourmet is inderdaad erg makkelijk en de beschrijving en de recepten die meegeleverd worden helpen je een heel eind op weg, maar is de smaak ook goed, dat vinden wij belangrijk en hebben we geprobeerd.Maxstone Gourmet

We zijn begonnen met een simpel gerecht als een omelet. Het ei, de kaas, uitjes en paprika hebben we zoals de beschrijving aangaf allemaal in de Maxstone Gourmet gedaan. (Alles wel even goed geroerd). Hierna hebben we de Maxstone Gourmet met inhoud in de magnetron gedaan en de timer op 4 minuten gezet. Het resultaat van de omelet was voor mij een verrassing. De omelet zag er mooi uit en rook ook nog eens echt lekker. De smaak vond ik wel wat zwakker als wanneer je een omelet uit de pan eet. Dit kan natuurlijk meerdere oorzaken hebben maar ik denk dat het vooral ligt aan de boter of olie die je tijdens het bakken toevoegt. Ook bleven er wat restjes achter op de aanbaklaag, dus iets heb ik niet helemaal goed gedaan waarschijnlijk.

Het volgende gerecht dat we klaar gemaakt hebben is verse groentesoep. De Maxstone Gourmet is niet al te groot en dus kunnen we niet heel veel soep maken, maar het gaat ons erom of het mogelijk is, de smaak goed en makkelijk te doen. Wederom alle ingrediënten in de gourmet pan gedaan. (verse soepgroente, groentebouillon en gehaktballetjes). Deze hebben we enkele minuten laten draaien (ik vermoed een minuut of 6, want na 4 minuten hebben we geproefd en waren we nog niet helemaal tevreden). Na deze 6 minuten hebben we de soep eruit gehaald en de geur was weer erg goed. Ook zag de soep er mooi uit, alleen ik was niet helemaal tevreden over de groenten, deze waren voor mijn gevoel iets te zacht. Ik houd van hardere groenten in mijn soep. Maar al met al, was de smaak prima en ook de soep is makkelijk te bereiden in de Maxstone.Maxstone Gourmet

Het laatste gerecht dat we bereid hebben voor deze test is kip. Kip moet van nature goed doorbakken zijn, maar wordt snel droog. Wij wilden graag weten of de Maxstone Gourmet de kip gaar krijgt en ook nog sappig laat smaken. De kipfilets en kruiden heb ik in de pot gedaan en vervolgens wederom enkele minuten in de magnetron. Al na 2 minuten begin je te ruiken dat de kip aan het bakken is in de Maxstone en dit ruikt om heel eerlijk te zijn erg lekker. Nadat de magnetron klaar is heb ik de kip uit de pot gehaald en hij ziet er mooi gegaard uit. Ik leg hem op een broodje met een klein beetje rauwkost. De eerste hap die ik van de kip nam vond ik erg verrassend, niet droog (zoals ik wel had verwacht) en de kruiden waren goed opgenomen door de kipfilet. Ik ben zeer tevreden over de bereide kip in de Maxstone Gourmet.

Conclusie over Maxstone Gourmet

Conclusie die wij trekken uit onze test, de Maxstone Gourmet is een erg gebruiksvriendelijk en handige hulpmiddel bij het koken die je veel tijd bespaart. Niet alles wat je ermee klaar maakt wordt lekker zoals uit de pan. De omelet vind ik lekkerder als deze uit de pan komt. Daarentegen was de kip echt heel erg lekker. Soep bereiden vergt wat handigheid en zal des te meer je de Maxstone gebruikt ook beter lukken. Al met al een goede aankoop die ik zeker meer ga gebruiken.

Wil je graag 2 Maxstone Gourmet potten hebben dan betaal je €29,95 om deze te bestellen klik hier.

7.9 Totale Score
Maxstone Gourmet - Gastronomisch koken in de Magnetron

Zonder boter of olie in een keramische pot bakken en koken in de magnetron. Erg makkelijk, gebruiksaanwijzing en bereidingstijden kunnen ze iets beter communiceren. Maar als je er eenmaal achter bent werkt het perfect.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
9 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. hoi

  ik had een vraagje hoe hoog moet de Magnetron staan bij het bakken van de omelet. Dit staat niet in het receptenboekje wat hoort bij de Maxstone.

  Bedankt
  groeten Roos

  • Beste Roos,

   Op 70% van het maximaal vermogen krijg je het beste resultaat met mijn magnetron. In ongeveer 4 minuten is de omelet bij mij goed. Mocht de omelet nu niet helemaal gaar zijn dan zet je hem telkens voor ongeveer 20 seconden terug tot hij helemaal gaar is. Succes.

   Groeten,
   Marjo

 2. en dingen als boontjes, witflof, brocoli worteltjes of spinazie

 3. Beste Ivo,

  Dit ligt eraan hoe je wilt dat deze bereid worden, beetgaar of helemaal gaar. Ik denk dat je het even uit moet proberen wat voor jou het beste werkt.

  Succes.

  Groeten,
  Marjo

 4. En hoeveel kan er in de maxstone? Kan je ook gelijkertijd aardappels vlees en groente er in doen. Waren de gehaktballetjes rauw die he in de soep deed? En inderdaad, hoeveel watt moet de magnetron?

 5. Hoe maak je een stoofpotje? Op tv wordt gezegd……zonder vet koken. In het receptenboekje wordt toch room of olijfolie genoemd….hoe zit dat dan?

 6. Ik wil ook graag de maxstone aanschaffen maar vraag me wel eens af of het echt werkt zoals op tv wordt voor gedaan en zeker na het lezen van de reactie’s hierboven. Is de Maxstone alleen te bestellen via Tommyteleshopping of kan je het ook kopen in de winkel.

 7. Ik heb hem gisteren bij de Blokker zien staan in de buurt van zo n monitor die de hele tijd demo filmpjes afspeelt. Ik weet niet wat hij daar kost.
  Op de website van Tommy teleshopping kost hij 19,95 en wordt er niet gerept over een gratis tweede. En ik geloof dat het verzenden daar gratis is , maar de administratiekosten zijn 2,95. Goed opletten dus!

 8. Zou het heel fijn als er een recepten boek bij zat of kan kopen die 8 receptjes vind ik veel te weinig

Laat een reactie achter