Miracle Blade Messenset – Werkt dat Wel?

Iedereen is op zoek naar vlijmscherpe messen voor in de keuken die ook lang scherp blijven. Er zijn veel messen op de markt die vlug hun scherpte verliezen. Nu zijn er de messen van Miracle Blade. Deze messen zijn zo scherp en krachtig dat je zelfs het hardste fruit in één beweging door midden snijdt.

Wereldwijd hebben volgens de makers al 5 miljoen mensen deze speciale messenset van hoge kwaliteit ontworpen door Miracle Blade aangeschaft. Door het gebruik van een speciaal soort staal zijn de messen zeer duurzaam en van onschatbare waarde.

Miracle Blade van Speciaal StaalMiracle Blade

Door het gebruik van een een zeer hoge Duitse kwaliteit roestvrij staal blijven de messen scherp, voor altijd. Je zult merken dat de eerste keer dat je de messen van Miracle Blade gebruikt ze even scherp zijn als bij de duizendste keer. De messen moeten een leven lang meegaan en je hoeft dus nooit meer nieuwe messen aan te schaffen.

De balans van deze speciale messen is zo gemaakt dat deze perfect in de hand ligt met een stevige grip. Het zeer goede gepolijst en geharde snijvlak zorgen ervoor dat de messen haast onverwoestbaar zijn. Door de flexibiliteit en de speciale roestresistentie blijven de messen er ook prachtig en schoon uitzien.

Test van de Miracle Blade

Dat de messen van Miracle Blade vlijmscherp en bijna niet kapot te krijgen weten we. Maar dit wordt ook nog eens onderschreven door een test van Ché. In de test snijden ze diverse soorten fruit door midden in één beweging.

Bekijk hier de test van de Miracle Blade:

Eindoordeel over de Miracle Blade

De reacties op de Miracle Blade zijn verdeeld. Iets meer dan de helft van de mensen is erg tevreden over de messen. De kleinere helft heeft zijn bedenkingen bij de messen. Dat de messen in het begin scherp zijn staan vast, hierover is iedereen het wel eens.

De groep mensen die niet tevreden zijn over de messen zijn dit omdat ze zeggen dat doordat ze gekarteld zijn ze niet snijden maar zagen en hierdoor het niet uitmaakt of ze scherp zijn of niet. Ik kan me in deze reactie van deze mensen vinden. De messen zijn inderdaad gekarteld en je kunt er inderdaad mee zagen.

Ik vind er meer voor te zeggen dat door de kartels en de scherpte de messen van Miracle Blade voor bijna alles te gebruiken zijn. Je snijdt inderdaad snel door een ananas heen door scherpte en de kartels. De messen werken zoals ze behoren te werken voor mij. Of ze een leven lang mee gaan durf ik wel te betwijfelen. Maar voor €39,95 heb ik niet veel goedkopere sets kunnen vinden.

Wil je de messen van Miracle Blade zelf proberen klik dan hier.

Miracle Blade

8.1 Totale Score
Miracle Blade Messenset - Echt zo scherp als het beloofd

Door het gebruik van een een zeer hoge Duitse kwaliteit roestvrij staal blijven de messen scherp, voor altijd. Je zult merken dat de eerste keer dat je de messen van Miracle Blade gebruikt ze even scherp zijn als bij de duizendste keer. De messen moeten een leven lang meegaan en je hoeft dus nooit meer nieuwe messen aan te schaffen.

Oordeel
8.1
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
3 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. There are activitoes that should do and in order tto done as a way to to sta
    healthy. What are shared most always be things that interest citizens.
    It can be more manageable for your.

  2. Gewoon een molenmesje kopen voor 10 euro. Goedkoper en hoef je ook nooit meer te slijpen. En die zaagt niet, maar snijdt gewoon. RVS is helemaal niet zo goed voor messen. Het molenmesje is niet roestvrij en daardoor blijft ie altijd scherp.
    Ik heb ze al 20 jaar en snij er nog steeds tomaten mee zonder moeite. Zonder ooit te slijpen.

  3. Ik kreeg 1,5 jaar geleden een complete messenset. Deze week is het mes Zomaar ineens van het lemet afgebroken toen ik met het schilmesje een hard klontje boter af wilde snijden.

Laat een reactie achter