Nicer Dicer Plus – Hakken, Snijden en Raspen in een Handomdraai

Iedereen wil graag gezond eten. We kiezen vaak het meest vitaminerijke voedsel uit wat we kunnen vinden, maar het enige nadeel is dat je alles nog moet snijden. Dit is meestal tijdrovend en in onze maatschappij moet alles snel en makkelijk zijn. Veel mensen kiezen daarom voor vitaminedrank of vitaminepillen. Op die manier krijg je inderdaad toch de benodigde vitamines binnen, maar krijg je alleen vitamines binnen? In de meeste gevallen zitten er in deze drankjes of vitaminepillen veel extra toevoegingen die het drinken hiervan weer ongezond maakt.

Fruit en groente snijden kan vanaf nu een stuk handiger zodat je echt vers fruit en groente kan eten zonder terug te moeten vallen op vitaminedrankjes of vitaminepillen. De Nicer Dicer Plus is zo ontwikkeld dat je in een handomdraai jouw dagelijkse portie groente en fruit kan snijden. Het handige is je kunt met de Nicer Dicer Plus eigenlijk alles snijden en dat op 11 verschillende manieren. Aardappels, appel, wortel, bloemkool, banaan, boontjes, komkommer alles wordt in perfecte plakjes, blokjes, stengels, schilfers en nog veel meer vormen gesneden. De Nicer Dicer Plus is compact en eigenlijk overal op te bergen. Met de Nicer Dicer Plus heb je eigenlijk geen andere snij apparaten, snijplanken of dure messen nodig.

Doet de Nicer Dicer Plus wat het beloofdNicer Dicer Plus

Wij hebben de Nicer Dicer Plus besteld en de proef op de som genomen of het apparaat werkelijk zo goed werkt als men in de reclames wil doen geloven.

Bereiden van eten zou makkelijker moeten worden met deze snijmachine. Ze beloven zelfs dat het tijd en geld besparend werkt omdat je geen keukenmachine of iets dergelijks hoeft aan te schaffen.

De Nicer Dicer Plus wordt geleverd met verschillende messen zodat je op verschillende manieren de producten kan snijden. In de reclame hebben ze het over 11 verschillende manieren, maar wij komen na het uitproberen tot 6 verschillende manieren om te snijden en je kunt er nog mee raspen.

We zijn begonnen met een appel te schillen met de dunschiller (meegeleverd de bestelling) en vervolgens hebben we deze op het kleinste snijrooster van de Nicer Dicer Plus gezet en deze er door heen geduwd. Dit kostte best wel wat kracht en achteraf gezien hadden we beter de appel een keer doormidden kunnen snijden, zodat deze wat makkelijker door het apparaat zou gaan. Maar al met al, werkt het best goed en had ik mooie reepjes appel. (lekker om blokjes van te maken en dan met kaneel te bestrooien, lekker en gezond)

Bij iedere groente of fruit kun je een keuze maken voor een andere manier van snijden. Als je zelf friet wil maken is de Nicer Dicer Plus zeer geschikt. Je schilt de aardappel en je kiest voor het mes dat mooie rechte frietjes kan maken en drukt de aardappels één voor één door het apparaat, zo maak je in een zeer korte tijd jouw eigen verse friet.

Waar je wel heel erg op moet letten is dat je goed moet kijken of het gene wat je wil snijden ook in het apparaat past. Als je dit niet doet heb je de kans dat gene wat je wil snijden er aan de zijkant uit komt. Bij het plaatsen van het fruit of groente moet je zorgen dat je zorgt dat het gene wat je wil snijden ook al een klein beetje in het mes gedrukt zit, anders heb je de kans dat je appel er vandoor gaat.Nicer Dicer Plus

De beschermkap is duidelijk voor de veiligheid meegeleverd. Je kan op die manier het mes wat je niet gebruikt afschermen. Alles kan in de vaatwasser dus dat is ook wel erg handig.

Conclusie is dat het snijden, hakken en raspen met de Nicer Dicer Plus inderdaad heel veilig en makkelijk gaat. Het klopt dat het je tijd scheelt met koken en dat je geen keukenmachine hoeft aan te schaffen. Houdt er wel rekening mee dat je wel alles zelf je fruit of groentes nog moet schillen, dat doet de Nicer Dicer niet voor je.

Al met al een goed en handig snijapparaat voor in de keuken.

Wil je de Nicer Dicer Plus bestellen kun je hier klikken.

7.4 Totale Score
Nicer Dicer Plus - Perfect Snijapparaat

De Nicer Dicer Plus zorgt voor gemak en veiligheid met betrekking tot het snijden van groenten in jouw keuken

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter