Nicer Dicer Quick – Groentes snijden in een handomdraai

Zoals eerder al de Nicer Dicer heeft Genius nu de Nicer Dicer Quick op de markt gebracht. Een compact snijapparaat met 4 verschillende snijopties. Hierdoor kun je snel alle groentes klein snijden en gelijk in de pan gooien.

De eerder uitgebrachte apparaten van Nicer Dicer kun je door hier te klikken bekijken.

Hoe kun je de Nicer Dicer Quick het beste gebruiken

Zorg dat je het gene wat je fijn wilt snijden met de Nicer Dicer Quick op de juiste grootte hebt zodat het in het snijapparaat past. Druk het apparaat samen en alles komt er perfect gesneden uit. Alle stukken zijn even groot zodat het mooi te presenteren is.

De vier verschillende snijopties zorgen voor een keuze dat je alles, zoals groentes, fruit en bijvoorbeeld ei precies zo kan snijden als jij dat wilt. Je kunt kiezen uit de volgende snij opties:

  • 5 mm dunne schijfjes
  • 10 mm dunne schijfjes
  • staafjes en blokjes van 10 x 10 mm
  • 6 partjes

Ook deze Nicer Dicer Quick heeft zoals gebruikelijk vlijmscherpe GNOX roestvrij stalen messen. Door deze scherpe messen is het snijresultaat eigenlijk altijd goed. De messen blijven heel scherp en zijn makkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Door het compacte ontwerp is dit snijapparaat makkelijk op te bergen en past het ook perfect in de caravan of camper. Hierdoor kun je ook op vakantie natuurlijk tijd uitsparen met het snijden van verschillende producten.

Wat vinden wij van de Nicer Dicer Quick

Is de Nicer Dicer Quick een uitbreiding op jouw keukengerei? Wij vinden van wel, dit compacte snijapparaat met zijn vlijmscherpe messen zorgen er voor dat alle groentes snel en in dezelfde maat zijn gesneden. Dit is zeker prettig als je net als mij niet zo handig bent met een mes. Alle stukjes groente of fruit hadden allemaal een verschillende grootte, met de Nicer Dicer Quick heb ik hier nu geen last meer van.

Het enige wat misschien wat tegen kan vallen is dat je alle ingrediënten wel eerst op de juiste grootte moet snijden zodat het in het snijapparaat past. Hierdoor kun je wat langer bezig zijn met de voorbereiding voor het snijden.

Ook is het prettig dat het snijapparaat in de afwasmachine kan, schoonmaken van deze apparaten is vaak lastig en overal blijven stukjes groentes of fruit tussen plakken. In de afwasmachine gaan deze stukjes er makkelijker af en heb je altijd een schoon snijapparaat.

Helaas kunnen we nu nog niet de levensduur van het apparaat kunnen voorspellen. We merken wel dat met heel harde producten de Nicer Dicer Quick iets meer moeite heeft. Echter is dit voor ons op dit moment nog geen probleem.

Wil je meer weten over de Nicer Dicer Quick klik dan hier.

Meer weten over de overige Nicer Dicer producten klik dan hier.

7.3 Totale Score
Nicer Dicer Quick - Maakt snijden makkelijker.

De Nicer Dicer Quick is een snijapparaat waarmee je in een handomdraai groentes, fruit en andere dingen precies gelijk en op de juiste groottes kan snijden. Het apparaat heeft vlijmscherpe messen en kan in de vaatwasser. Erg handig voor thuis maar ook bijvoorbeeld in de caravan of camper.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties

1 Reactie
  1. Nicer dicer quick is een gevaarlijk product omdat bij iets hardere producten de messen scheef gaan en stukjes plastik van de bovenkant afschrapen,eet smakelijk!

Laat een reactie achter