Nutribullet blender – De krachtige en compacte keukenhulp

Eén van de nieuwere compacte blender op de markt is de NutriBullet, hierbij kun je de kan of beker gebruiken als beker voor bijvoorbeeld smoothies. De beker is ideaal om er iets in te bewaren of mee te nemen voor onderweg.

Gebaseerd op het ontwerp van de Magic Bullet, is de NutriBullet speciaal ontwikkelend om fruit, groente en zaden te blenden. Sommige voedingsstoffen komen door kauwen alleen niet goed los, door het fruit of groente te blenden in de Nutribullet komen deze vrij en worden deze ook beter door het lichaam opgenomen na consumeren.

Het bijgevoegde receptenboekje bevat vele goede adviezen. Het beschrijft welke voedingsmiddelen het beste zijn om te eten en hoe je de NutriBullet kan gebruiken als onderdeel van een dieetplan. Sommige dingen in dit boekje zijn een beetje overdreven, maar als je daar even doorheen prikt staan er daadwerkelijk zeer goede en bruikbare tips in.

Het ontwerp van de NutriBulletNutribullet

In tegenstelling tot alle traditionele blenders is de NutriBullet slank en klein en stevig. Dit is ideaal wanneer je hem bijvoorbeeld niet gebruikt en ergens op wil bergen. De mooie kogelvormige vorm zal niet misstaan in de keuken en is niet zo lelijk als de traditionele blenders. Het strakke design wordt ook nog een benadrukt omdat er geen knoppen op de NutriBullet zitten. De blender is zeer licht en weegt maar 1,8 kg en de voedingskabel is 1,45 meter lang zodat de blender makkelijk te verplaatsen is.

Het gebruik van de NutriBullet

Omdat de NutriBullet geen knoppen heeft zal je deze blender iets anders moet gebruiken dan andere blenders. Je haalt de kogelvormige kap eraf doet je doet de dingen erin die je wil blenden en schroeft de kap er weer op totdat je de motor start. Je laat dan los en wacht tot alles gemengd is. De NutriBullet maakt gebruik van een “cycloon” beweging die de ingrediënten automatisch naar beneden zuigt richting de messen. Om de blender te stoppen draai je gewoon de kogelvormige kap los en dan houdt de blender er vanzelf mee op.

De quick-start guide helpt je een stuk op weg maar het laat een aantal vragen onbeantwoord. De volledige handleiding geeft een duidelijke en goede uitleg van het hele apparaat.

We testen de NutriBullet als eerste met het maken van een Nutriblast recept. Dit zijn smoothies die bestaan voor 50% uit fruit, 50% groenten en eventueel zaden of noten en water.

De “toxine zuiveringsblast” is een mengsel van spinazie en vruchten. De spinazie bleef in het begin boven in de top hangen en werd niet gemengd en fijn gemalen. Na een keer schudden was het probleem zo opgelost en werd ook de spinazie fijn gemalen en gemengd. De smoothie was is het begin wat aan de dikke kant maar door water toe te voegen werd deze dunner. Voor het maximum van water kijk op de beker die is bijgeleverd.Nutribullet

Vervolgens de “immuun booster” gemaakt. In plaats van spinazie gebruiken we bleekselderij bij de verschillende vruchten. Tevens voegen we zonnebloempitten toe. Het duurt wat langer voordat alles gemengd is maar uiteindelijk is het resultaat prima.

Het malen van zaden is op zich prima te doen. Uiteindelijk wordt alles goed fijn gemalen tot een poederachtige vorm. Als je alleen dit gaat malen moet je er goed opletten dat alles uit kap is. Het wil nog wel eens samen klonteren in de punt.

Het enige nadeel is dat de bladen niet vaatwasmachine bestendig zijn. Je zal deze dus met de hand moeten afwassen. Het overige kan wel in de vaatwasser.

Conclusie over de NutriBullit

Het is een slimme en goede aankoop als je moeite hebt om voldoende groente en fruit te eten of als je geniet van lekkere en gezonde smoothies. Tevens is de NutriBullet zeer makkelijk om te gebruiken bij een dieet, je kan hierdoor variatie toevoegen in de recepten die je gebruikt. Door de bijgeleverde nieuwe recepten zal je meer verschillende suggesties hebben voor het maken van smoothies e.d.

Door de grootte van de Nitribullet zal hij altijd wel ergens passen op je aanrecht en dat je er bijna alles in kan blenden is dit een zeer handige keukenhulp. (kijk in de handleiding wat je niet moet blenden in de NutriBullet).

De simpelste ideeën zijn vaak de beste. De NutriBullet is een zeer gebruiksvriendelijke blender voor bijvoorbeeld heerlijk lekkere simpele smoothie.

Interesse in of meer weten van een NutriBullet klik dan hier.

Nutribullet

8.3 Totale Score
Nutribullet - Krachtige Compacte Super Blender

Eén van de nieuwere krachtige compacte blender op de markt is de Nutribullet, erg makkelijk in gebruik en van een degelijke kwaliteit. Speciaal voor heerlijke smoothies en met handige reismok om al je geblende drankjes mee te nemen.

Uw recensie toevoegen

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter