Perfect Cooker – Meer dan alleen een rijstkoker?

Ook als je onder weg bent moet je wel eens wat te eten klaar maken. De Perfect Cooker is compact, draagbaar en te gebruiken waar je ook komt. Je kunt snel een goedkope en gezonde maaltijd op tafel zetten en dat met slechts één druk op de knop.perfect cooker

Door de speciale Perfect Cooker One – Touch Smart Technology is het niet nodig om een programma te selecteren. De ingebouwde Thermo Sensor berekent precies de hitte en de kooktijd voor alles wat je in de Perfect Cooker wilt gaan bereiden. Als het eten klaar is dan houdt de Perfect Cooker het eten automatisch warm zonder het verder door te koken. Niet voor niets noemen de makers het jouw persoonlijke chef kok.

Samen met de speciale One Touch technologie beschikt de Cooker verder over een antiaanbaklaag en is de pot vaatwasser bestendig. Erg makkelijk dat je de pot niet met de hand af hoeft te wassen.

De Perfect Cooker kan gebruikt worden om van alles te bereiden. Denk hierbij aan alle soorten rijst, broodjes, pasta, soep, stoofpotjes, groentes, brownies en nog veel meer.

Door zijn geringe afmetingen is de Perfect Cooker makkelijk op te bergen en ideaal om mee te nemen. Op kantoor, in de camper, zelfs op de camping kan hij erg goed van pas komen.

Werkt de Perfect Cooker zoals beloofd?

De Perfect Cooker werkt op het principe van het al oude Slow Cooking. Slow Cooking wordt al jaren gedaan, dit houdt in het koken van jouw eten op lagere temperaturen voor een lange tiperfect cookerjd. Je doet eigenlijk alle ingrediënten in de pot en je plaatst de pot binnen de cooker. Je doet vervolgens de deksel op zijn plek en zet de cooker aan. Normaal moest je hierna uren wachten voordat het voedsel correct bereid is.

Door op deze manier het voedsel te bereiden blijven alle ingrediënten op zijn plek, omdat de cooker volledig is afgesloten. Dit betekend dat de voedingsstoffen in jouw eten blijven en de smaak perfect blijft behouden.

De Perfect Cooker is net als andere rijstkokers van dit moment zo gemaakt dat het nu geen uren meer hoeft te duren om een recept te bereiden.

De speciale technologie van de Perfect Cooker doet voor ons niet zo heel veel. In onze ogen is en blijft het een kleine rijstkoker die handig is in gebruik. Ook in andere rijstkokers kun je meerdere gerechten klaar maken als je dit probeert.

Ben je met een groot gezin dat is de Perfect Cooker helemaal niet zo perfect. Door zijn geringe afmetingen kun je niet ineens voor het hele gezin een maaltijd op tafel zetten. Wel is hij erg handig als je met twee personen bent voor bijvoorbeeld in de camper of op de camping.

Wil je meer weten over de Perfect Cooker klik dan hier.

Een prijs vergelijk met andere rijstkokers maken klik dan hier.

4.5 Totale Score
Perfect Cooker - Is deze wel zo perfect

Een goede cooker, alleen wel wat duur en erg klein voor bijvoorbeeld een gezin. Wel ideaal om mee te nemen op reis in de camper of naar de camping.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
3 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Wel 1+1 gratis op tommyteleshopping.be and andere plaatsen.

    Dus 2 voor 99 Euro.

  2. Maar ik zag ook ergens, dat je er 1 kon kopen voor 49,95. Wat ik ook vreemd vindt is dat er nergens wordt geschreven over het voltage en watt gebruik. Ik heb uitgevonden dat je dit apparaat met een kabel op moet laden, staat voor de rest helemaal nergens vermeld, vreemd.

  3. Ik heb het even nagekeken, bij de TV winkel kun je hem dus gewoon per stuk kopen voor 49,95

Laat een reactie achter