Ready Grill – Infrarood Koken en Grillen

Ready GrillDe Ready Grill is een verticale elektrische grill voor binnen in huis die beweert infrarood technologie te gebruiken om een hele gezonde, huisgemaakte maaltijd voor maximaal 5 personen in 20 minuten of minder te bereiden. Zelfs vlees, groenten, fruit, desserts en zelfs diepvriesproducten zijn geen enkel probleem voor de Ready Grill en dat met de snelheid en gemak van een magnetron. De Ready Grill zal grillen zonder een grote rookontwikkeling en de bijbehorende puinhoop. Maaltijden van een goede kwaliteit die er voor zorgen dat jij en je vrienden of familie kunnen genieten van een perfecte maaltijd.

Hoe werkt de Ready Grill?

De Ready Grill beweert de beschikken over een soort fusie van directe hitte door infrarood waardoor het voedsel van buiten naar binnen wordt gekookt, maar tevens door infrarood reflectoren tegelijk van binnen naar buiten wordt gekookt. Hierdoor krijg je volgens Ready Grill perfect gegrild vlees en groentes zonder het gedoe van de traditionele grillmethoden. De smaken van het voedsel zal perfect behouden blijven en je gebruikt volgens de makers 80% minder energie dan een traditionele oven.

Omdat de Ready Grill een “perfecte infrarood enveloppe” beweert te zijn zal het jouw voedsel gelijkmatig koken, ongeacht wat je er in stopt. Het vet zal volgens de makers naar beneden druipen in de opvangbak. Zo heb je nooit meer last van vetten die op je voedsel blijven plakken.

Wat vertellen de ervaringen met de Ready Grill ons?Ready Grill

De ervaringen met de Ready Grill zijn wisselend. Ik ben niet overtuigd van de kwaliteit van de Ready Grill. Ik heb zoals geadverteerd steak, paprika en uien gegrild voor 18 minuten in de Grill gedaan en dit was nog steeds niet naar behoren. Het eten kleurt sowieso niet mooi zoals het normaal doet als je het grilt. Tevens wordt het gegrilde niet super warm van binnen volgens hen en duurt het minimaal de dubbele tijd van die er voor staat aangegeven (en dan is nog niet alles mooi gaar).

De ander geeft aan dat de Ready Grill wel werkt maar dat het heel lang duurt. Probleem kan wel ooit zijn dat dan de buitenkant verbrand en de binnenkant zelfs nog niet helemaal gaar is. De kleur van het vlees blijft een probleem, dit is eigenlijk bij iedereen wel een probleem.

Waar wel iedereen het over eens is dat de Grill makkelijk schoon te maken is. Dit staat in onze ogen in een smal contrast met de resultaten van de grill zelf.

Ready Grill ten opzichte van de Air Wave Fryer Air Wave Fryer

Wij vinden de Ready Grill niet de moeite waard om aan te schaffen en vinden een Air Wave Fryer een veel beter alternatief. Onze ervaringen met een Air Wave Fryer zijn tot nu toe louter positief. Het koken van het voedsel in de Air Wave Fryer is qua tijd niet veel effectiever dan koken in een grillpan of op een grill. Maar het voedsel kleurt erg mooi en wordt ook mooi gaar en omdat er geen of erg weinig olie aan te pas komt is het veel gezonder. Friet, vlees of groente je kunt het allemaal erg goed bereiden met een Air Fryer.

Er zijn verschillende Air Fryers op de markt. Maar een goede Fryer voor een scherpe prijs is volgens ons de Air Wave Fryer, meer informatie en andermans ervaringen kun je hier vinden door te klikken.

Wil je meer weten over de Ready Grill klik dan hier

5.6 Totale Score
Ready Grill - Koken en Grillen met infrarood

Bereid je voedsel met infrarood en eet gezonder en smaakvoller.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter