Ronco Wonder Broom – Is dit echt een Wonder?

De Ronco Wonder Broom wordt door de makers neergezet als een wonderbezem, maar is dit ook zo. De bezem zou ideaal zijn voor het verwijderen van haren, stof en vuil door de speRonco 1ciale rubberen borstelharen. Deze handige rubberen bezem zorgt er voor dat u niet voor elk vuiltje op de grond de stofzuiger en de dweil hoeft te pakken.

Alles veegt de Ronco Wonder Broom op, zoals zand, koffie en hondenharen. Tevens is de bezem te gebruiken op alle soorten ondergrond, tapijt, tegels, laminaat of hout het is volgens de makers geen enkel probleem.

Hoe onderscheid de Ronco Wonder Broom zich van een gewone bezem?

Door de 700 rubberen borstelharen en de speciale technologie die in de schoonmaaksector gebruikt wordt kan de Ronco Wonder Broom de meest vervelende honden- en kattenharen verwijderen. Lang of kort, het schijnt geen enkel probleem te zijn voor de Ronco Wonder Broom.

Tevens kun je de bezem ook nat gebruiken voor het schoonmaken van vloeren of ramen. Bijvoorbeeld verwijder je voet- en pootafdrukken in een handomdraai. Je maakt de bezem nat voordat je de vloer gaat schoonmaken en met de aan de andere kant bevestigde trekker maak je de vloer in een vlugge beweging schoon.

Ook kun je er ramen mee schoon krijgen. Als je aan de steel draait wordt deze twee keer zo lang zodat je overal makkelijk bij kan zonder dat je een trap nodig hebt. Je dompelt de bezem in het sop en je maakt het raam net zo schoon als de vloer. Eerst met de rubberen haren en daarna met de trekker na doen.

Ervaringen met de Ronco Wonder Broom

Er zijn nog niet zoveel ervaringen met de Ronco Wonder Broom te vinden. De ervaringen die er zijn lopen uiteen. Voor het wassen van ramen is de Ronco Wonder Broom minder geschikt dan voor het schoonmaken van de vloer. Deze wonderbezem zou op de raam eerder strepen geven.

Voor het verwijderen van haren en dergelijke lijkt de bezem erg geschikt. De haren blijven makkelijk tussen de rubberen haren hangen. Op tapijt is en blijft reinigen lastiger omdat de haren daar vaker inzitten. Hiervoor lijkt de bezem dan ook geen aanrader.

Wij horen graag jullie ervaringen met deze “wonder” bezem.

Wil je meer weten over de Ronco Wonder Broom of hem aanschaffen klik dan hier.

Ronco 2

4 Totale Score
Ronco Wonder Broom

Voor het wassen van ramen is deze bezem in onze ogen echt ongeschikt. Voor het vegen doet de Ronco Wonder Broom wat hij zegt.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter