Tutti Fruity Softijsmachine – Heerlijk ijs maken

Wie denkt er niet aan, op een heerlijk warme dag een lekker ijsje eten. De ijsjes die je in de supermarkt of bij de ijsboer koopt zitten vaak vol met suikers en stoffen die niet goed zijn voor je lichaam. Gelukkig kun je nu zelf heerlijk “gezond” softijs maken met de Tutti Fruity Softijsmachine.

De Tutti Fruity Softijsmachine is zo ontwikkeld dat jij er thuis gemakkelijk mee aan de slag kunt. Door de duidelijk gebruiksaanwijzing, het meegeleverde receptenboek heb je binnen een handomdraai een heerlijk ijs, wat niet alleen veel gezonder is voor jong en oud, maar ook nog eens erg lekker van smaak. Als jouw kinderen om een ijsje vragen, dan kun je ze vanaf nu met een gerust hart een zelfgemaakt ijsje geven, vol met vitaminen en zonder suiker.

Dit ijs past ook daadwerkelijk in ieder dieet en je kunt het zo aanpassen dat het ook in jouw voedingsschema past. Ideaal natuurlijk voor wie ook wel eens wat lekkers wil eten.

Hoe werkt de Tutti Fruity SoftijsmachineTutti Fruity Softijsmachine

Je begint met het fruit in te vriezen. Het maakt niet uit of het fruit bijna overrijp is of niet. Nadat je het ingevroren hebt, doe je het fruit in de Tutti Fruity Softijsmachine. De speciaal ontwikkelde slangenboor in de machine zorgt ervoor dat het fruit wordt vermalen en geëmulgeerd. Het bevroren fruit zal een romige textuur krijgen wat net zo smaakt en eruit ziet als echt ijs.

Je voegt er niets meer aan toe als alleen bevroren fruit. Suiker, zout en al die andere ongezonde stoffen, het is allemaal niet nodig om een heerlijk ijsdessert te maken. De hele familie zal van dit ijs kunnen genieten. Omdat er geen toegevoegde stoffen bijzitten past het ijs uit de Tutti Fruity Softijsmachine zoals gezegd ook in elk dieet. Je maakt als het ware ijsjes waarmee je gewicht kan verliezen. Wie wil dat nu niet?

Wat vinden wij van de Tutti Fruity Softijsmachine

Sinds de aanschaf van de Tutti Fruity Softijsmachine wordt hij bijna dagelijks wel gebruikt. Het “ijs” is inderdaad erg lekker van smaak en door het meegeleverde receptenboek kun je ook gelijk aan de slag met de machine.

Het gebruik van de machine is inderdaad erg makkelijk en veilig. Na eerst wat fruit in te vriezen wat je lekker vindt, leg je dit fruit bovenop de Tutti Fruity Softijsmachine. Vervolgens zorg je ervoor dat het bevroren fruit langs de slangenboor binnen in de machine gaat. Hiervoor heb je een soort stamper dat je zeker niet met je vingers te dicht bij de machine komt. Dit maakt het dus erg veilig en eventueel ook geschikt voor gebruik voor oudere kinderen. Nadat het fruit langs de boor is gegaan komt het als een mooi romige substantie naar uit de spuitmond en dien je het op te vangen in een bakje. Het is dan gelijk klaar voor consumptie, snel, makkelijk, erg lekker en gezond.

Toch zijn er wel wat dingen die ons opvallen met het gebruik. Allereerst vinden wij dat de machine erg veel geluid maakt en de boor hard moet werken. Tot nu toe heeft de machine nog geen problemen en hebben we ook geen klachten over de levensduur, maar dit is wel iets waar we ons een beetje zorgen over maken. Mogelijk zitten we er helemaal naast, maar door het geluid is dit een verwachting. En ook als de IJsmachine maar 2 zomers mee gaat, dan zijn we al tevreden want deze ijsjes kunnen we nu eigenlijk al niet meer missen.

Meer weten over de Tutti Fruity Softijsmachine klik dan hier.

 

Tutti Fruity Softijsmachine

7.6 Totale Score
Tutti Fruity Softijsmachine - Heerlijk ijs van vers fruit

De Softijsmachine van Tutti Fruity maalt bevroren fruit tot een heerlijk "softijsje". De smaak en textuur zijn erg lekker. Doordat er geen toegevoegde suikers e.d. bijzitten is het erg gezond en kun je het zo vaak eten als je wil.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter