ZippZapp Sealer – compacte sealer voor alles en overal

Het merendeel van de etenswaren zijn tegenwoordig maar beperkt houdbaar. De verpakkingen zijn slecht te her sluiten waardoor ze niet luchtdicht kunnen worden opgeborgen. Gevolg hiervan is dat ze gaan bederven, ook al leg je ze in de vriezer of koelkast. De oplossing hiervoor is als je de verse etenswaren weer opnieuw luchtdicht verpakt met de ZippZapp sealer.

De ZippZapp is een veel verkochte en makkelijk te gebruiken sealer. De deze sealer kun je bijna iedere zak lucht- en waterdicht afsluiten. Hier kun je denken aan allerlei etenswaren van nootjes tot groentes, maar ook koffie, kruiden en natuurlijk vlees. Belangrijk om deze spullen goed luchtdicht te verpakken is natuurlijk de houdbaarheid, maar wat denk je van de smaak. Door etenswaren opnieuw in te sealen blijft de smaak optimaal behouden en kun jij bij het tweede gebruik nogmaals genieten van de smaak zoals deze zou moeten zijn. Je bewaart de opnieuw gesealde producten gewoon weer op de gebruikelijke manier, in de kast, koelkast of vriezer.

Wat maakt het ZippZapp sealapparaat tot een goed product.

De ZippZapp maakt gebruik van een micro thermische technologie op 2 AA batterijen. Deze technologie treed in werking op het moment dat de sealer dichtgeknepen wordt. De verwarmingsbatterij wordt warm en zo kan iedere zak geseald worden.

De gesealde zak is weer makkelijk open te maken met dankzij het veilig geïntegreerde mesje aan de achterzijde van de ZippZapp. Zo kun je de zak dus altijd weer makkelijk open maken.

De Zipp Zapp is ook ideaal voor iedereen die op reis gaat. Door zijn compacte design is hij makkelijk mee te nemen in jouw koffer of rugzak. Zodoende kun je op reis jouw gekochte etenswaren ook vers houden. Dit scheelt vaak veel weggooien en natuurlijk geld. Zo kun je geld overhouden voor jouw volgende reis.

Ook voordat je op reis gaat kan het handig zijn om verschillende toiletartikelen te sealen zodat deze niet gaan lekken in jouw koffer in het vliegtuig. Seal deze producten in en je hebt geen enkele last meer van lekkende spullen. Handig toch?

Wat krijg je als je de ZippZapp besteld

Bij elke bestelling krijg je nu 2 extra Zipp Zapp sealers erbij in allemaal verschillende kleuren. Hang de Zipp Zapp op aan jouw koelkast met de meegeleverde magneten. Ook om meteen te beginnen met sealen ontvang je 20 losse sealzakken. Zo kun je gelijk beginnen met jouw etenswaren gaan bewaren.

Wat vinden wij van de ZippZapp

De ZippZapp is volgens ons een goed product wat je er goed bij kan hebben in de keuken. Zeker omdat deze sealer op batterijen werkt en niet op stroom is hij overal te gebruiken, zelfs op reis. Wel vinden we dat de 20 zakken die meegeleverd worden war karig zijn. Deze heb je er zo doorheen. Je kan wel alle zakken gebruiken om te sealen, maar de meegeleverde zakken werken toch het beste.

De prijs is voor 3 sealers niet aan de hoge kant vinden wij. Je kan je wel afvragen wat je met 3 ZippZapp apparaten moet doen, als je geen camper of vakantiehuis hebt. Voor op reis vinden wij het ideaal, je kunt grotere goedkopere verpakkingen van etenswaren kopen en deze weer dicht sealen. Zo heb je langer verse etenswaren en kun je ook nog geld besparen.

Meer weten over de Zipp Zapp klik dan hier.

Door de grote vraag kan het zijn dat je de Zipp Zapp wat later zal ontvangen. Batterijen zijn niet inbegrepen.

 

7.8 Totale Score
ZippZapp een goede sealer voor overal

De ZippZapp sealer is een goede compacte sealer die je overal kunt gebruiken doordat deze op batterijen werkt. Overal kun je dus jouw etenswaren opnieuw sealen zodat ze langer houdbaar blijven.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties

Tags:

1 Reactie
  1. ik gebruik gewoon knijpers.

Laat een reactie achter