Ear Wizard – De tovenaar voor schone oren?

Ear Wizard Ear-Wizard-oorreinigeris de slimste, gemakkelijkste, meest zachte en effectieve manier om je oren schoon te maken. Ophopend oorsmeer wordt vaak als nummer 1 oorzaak gezien van het blokkeren van de oren. Hierdoor kun je soms mensen moeilijk verstaan en zelfs hevige oorpijn ontwikkelen.  Gewone wattenstaafjes worden al eeuwen gebruikt om de oren schoon te maken. Bijna iedereen op de hele wereld gebruikt deze wattenstaafjes om de oren schoon te maken. Echter is dit bij lange na niet de veiligste en beste manier om jouw oren schoon te maken. Zeker bij kinderen kan het gevaarlijk zijn om de wattenstaafjes te gebruiken. Als je te diep in het oor gaat kun je het trommelvlies beschadigen met alle gevaren die daar bij horen.

Wat maakt Ear Wizard nu speciaal

Wattenstaafjes duwen soms het ontstane oorsmeer verder naar binnen i.p.v. het te verwijderen. Dit kan er voor zorgen dat het alleen maar ophoopt en je alleen maar meer last krijgt van het gehoor. Ook bestaat het risico dat door te diep in het oor te gaan je jouw trommelvlies of dat van jouw kinderen beschadigt.

De Ear Wizard is heel erg simpel en makkelijk te gebruiken. Je legt hem in jouw oor, draait hem rond en je haalt het opgebouwde oorsmeer eruit. Door zijn unieke ontwerp weet je zeker dat je nooit te diep in het oor en kun je ook geen schade meer aanbrengen aan het trommelvlies. De zachte spiraal vormige voorkant zorgt ervoor dat de oorsmeer makkelijk wordt verwijderd zonder ook maar enige pijn te voelen. Door het compacte design van de Ear Wizard is hij gemakkelijk vast te houden en in het oor te plaatsen. De zachte spiraalvormige punt is erg flexibel wat het gebruik nog comfortabeler maakt. Door deze pluspunten is de Ear Wizard ook zeer geschikt voor gebruik bij kinderen.

Ear-Wizard-oorreinigerDe siliconen punt van de Ear Wizard is gemakkelijk schoon te maken onder de kraan. Dit kan zelfs met zeep en hierdoor blijft de Ear Wizard hygiënisch en her te gebruiken. Elke meegeleverde siliconen punt heeft een andere kleur zodat iedereen zijn eigen kleur kan kiezen. De Ear Wizard is een zeer veilige en comfortabele en grondige manier om jouw oren schoon te maken.

Ervaring met de Ear Wizard.

De ervaringen van de mensen die het gebruikt hebben lopen nogal uiteen. De ene is zeer lyrisch over het producten ziet echt heel veel voordelen. Maar er zijn ook mensen die niet volledig tevreden zijn en deze hebben de volgende klachten, werkt niet naar behoren, oncomfortabel, teveel rubber op de top, alleen geschikt voor kleine oren enz.

Met een gedeelte van de klachten zijn wij het wel eens na gebruik. Het maakt de oren schoon echter is het echt geschikt voor mensen met kleine gehoorgangen. Bij mensen met een grote gehoorgang doet de Ear Wizard niet of nauwelijks zijn werk. Wel zijn wij tevreden met het effect bij kinderen. Doordat deze vaak een kleine gehoorgang hebben werkt de Ear Wizard bij hen wel vrij goed.

Ear-Wizard-oorreinigerDe Ear Wizard tegenover de wattenstaaf is verbetering, je haalt er nu echt wel oorsmeer uit i.p.v. het mogelijk verder in het oor te duwen. Zouden wij de Ear Wizard aanschaffen, bij gebrek aan goede alternatieven wel. Mogelijk als er een goed alternatief op de markt komt wij liever daarvoor zouden gaan.

Het enige alternatief is het volgende apparaat de Elektrische Oor Reiniger. Kijk hier voor meer informatie van dit product.

Meer weten over de Ear Wizard klik dan hier.

6.2 Totale Score
Ear Wizard - De tovernaar voor schone oren?

Ear Wizard wordt aangeprezen als de tovenaar voor schone oren. Waar wattenstaafjes de oren niet altijd goed schoon maken doet de Ear Wizard dit volgens de makers wel en zonder gevaren. In onze ogen is het een product wat alleen geschikt is voor mensen met kleine gehoorgangen. Dan werkt het wel. Wij zijn dus niet helemaal overtuigd van de meerwaarde.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter