Genie Hour Glass – Een slankere taille in enkele seconden

Genie Hour Glass is ontwikkeld om jouw taille 2 maten slanker te laten lijken en wel door het aanbrengen van een comfortabele band. Dit hedendaags korset geeft je jouw gewenste zandloper figuur terug in enkele seconden. Genie Hour Glass definieert de bochten en zal uitstulpingen verminderen, tevens biedt het ondersteuning aan je rug zodat je hier minder last van zal hebben.

Hoe werkt de Genie Hour Glassgenie hour glass

Je vraagt je natuurlijk af hoe dit allemaal kan. Nou de Genie Hour Glass werkt als volgt en het succes is volgens de makers te wijten aan de “dubbele compressie training technologie” die werkt volgens de volgende 2 stappen.

 1. Maak de compressie trainingsband vast.
 2. Maak de afslankende trainingsband vast.

En vervolgens ben je klaar en zal je middel er 2 maten slanker uit zien, zonder dat iemand de band zal zien zitten.

Wat wordt er bedoelt met “training” en is het effect blijvend?

Het woord training komt erg vaak terug in de reclame voor de Genie Hour Glass, maar wat voor training wordt er bedoelt. Een echte training is het niet, je lichaam zal door het dragen van de band echt geen blijvende slankere taille krijgen. Het effect is dus alleen als je de band draagt.

Er zijn mensen die beweren dat de band een langer effect heeft als je de band heel veel draagt en ook tijdens het sporten. Wij kunnen je vertellend dat dit echt niet geval is. Doe je de band af dan valt je taille geheid zeker terug naar zijn normale omvang.

De Taille Training Trend

Zoals met de meeste trends en rages,  springen fabrikanten er graag gelijk op in. Er worden veel producten op de markt gebracht die zeggen een blijvend effect te hebben op de omvang van de taille. Geen enkel product heeft bewezen hier echt een blijvend effect op te hebben.

Genie Hour Glass werkt zeker als je de band draagt en je zal echt 2 maten slanker lijken. Dus zoek je iets om te dragen onder je kleding waardoor je slanker lijkt dan is dit product volgens ons een goede optie voor je.

Ben je echt op zoek naar een blijvend slankere taille dan kunnen wij toch echt adviseren om eventueel een dieet te gaan volgen en er bij te gaan sporten. Wil je echt kilo’s verliezen dan zijn er veel verschillende soorten diëten op de markt. Enkele diëten waar wij goede ervaringen mee hebben zijn de volgende:

Conclusie over de Genie Hour Glassgenie hour glass

Als tijdelijke oplossing voor een smallere taille werkt het prima. Het is niet schadelijk voor je lichaam en het ondersteunt ook nog eens je rug. Niemand zal zien dat je deze “moderne korset” draagt en je zal er zelf volgens ons ook geen last van hebben.

Als je de Genie Hour Glass aanschaft krijg je 2 Taille Shapers, één beige voor onder lichte kleding en één zwarte die je goed onder donkere kleding kunt dragen. Tevens is de band verkrijgbaar in verschillende maten zodat er voor iedereen de juiste band bij zit.

Al met al is de Genie Hour Glass dus een goede tijdelijke oplossing maar geen wonderproduct dat de taille ook zonder band slanker zal blijven.

Wil je meer weten over de Genie Hour Glass klik dan hier.

Wij horen graag jullie ervaringen met deze Taille Shaper.

6.5 Totale Score
Genie Hour Glass Taille Shaper

Verklein je Taille in slechts enkele seconden door het dragen van de Genie Hour Glass Taille Shaper.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
1 Reactie
 1. Ik heb hem besteld en mijn taille is ook zonder de band wel echt smaller geworden,
  maar ik denk dat dit komt dat ik met die band om eerder stop met eten omdat het
  niet prettig voelt om ”je buikje rond te eten”’. Dus als jij iemand bent die met het avondeten
  altijd net iets teveel eet/echt vol zit erna dan kan het zeker helpen deze band te dragen, je bent
  wat bewuster van hoeveel je eet zeg maar.
  De shaper is niet goedkoop, maar als je besteld dan krijg je er 2. Die 2e kun je bijv. verkopen
  via internet. (staan er ook al op geloof ik).

  succes!

Laat een reactie achter