Pearl Hair Remover Systeem – Werkt dat Wel?

Een nieuwe ontharingsmethode is het Pearl Hair Remover systeem. Het Pearl Hair Remover systeem zegt dat het je haar kan laten kristalliseren en dat zonder je huid enige schade aan te doen. Je krijgt een gladdere huid en het haar heeft veel meer moeite met terug groeien.

Dit klinkt geweldig, maar werkt het ook zo?

Het verwijderen van ongewenst lichaamshaar is een groot probleem voor zowel mannen als vrouwen. Dit is een deel van het evolutionaire proces wat ons niet heeft ingehaald zoals vele anderen. Het scheren van ongewenst lichaamshaar heeft duidelijk veel nadelen, waxen is zeer pijnlijk en is behoorlijk duur. Laser behandelingen zijn nog veel duurder en hiervoor heb je meerdere behandelingen nodig en dan ben je vaak nog niet permanent verlost van je ongewenst lichaamshaar. Een product dat je thuis zou kunnen gebruiken dat echt werkt, dat is lastig te vinden of nog niet ontwikkeld.

Wat beweren de ontwikkelaars van Pearl Hair Remover

De ontwikkelaars van Pearl Hair Remover beweren dat je voor ontharing geen agressieve chemicaliën nodig hebt, geen pijn hoeft te hebben van epileren of te betalen voor de dure klinieken die laser ontharing aanbieden. Het Pearl Hair Remover systeem is volgens hen veilig voor alle huidtypes en je kunt het op meerdere delen van het lichaam gebruiken en allemaal met hetzelfde effect. Ze beweren niet dat het haar permanent weg zal blijven maar bij vaker gebruik van de Pearl Hair Remover minder haren terug groeit.

De Hype rond de Pearl Hair Remover

Je kent misschien de No No Hair Remover nog, deze is net als de Pearl Hair Remover makkelijk te gebruiken en door de positieve feedback die het product in het begin ontvangt wordt de hype alleen maar aangewakkerd. Goede mond op mond reclame zorgt voor goede verkoopcijfers in Amerika en waarschijnlijk zal dit ook zo overslaan naar Europa. Dit komt ook door de lage kosten van de Pearl Hair Remover van €99,-. Als je alleen al eens gaat natellen hoeveel geld erop gaat aan scheerschuim en scheermesjes of aan bijvoorbeeld waxen dan kun je begrijpen dat de Pearl Hair Remover je veel geld kan besparen.

Het gebruik van de Pearl Hair Remover

Pearl Hair Remover

Pearl Hair Remover

In het begin zal het ontharen van lichaam meer tijd kosten dan wanneer je het scheert. Maar naar mate je het vaker gaat gebruiken zal het je minder tijd gaan kosten omdat je steeds minder ongewenste haren op je lichaam terug zal krijgen. Tevens duurt het even om het ontharingsproces goed onder de knie te krijgen. Het werkt net wat anders dan gewoon scheren, hier ga je gewoon over het haar en mis je iets dan ga je weer terug naar plekje waar je wat bent vergeten. Lees daarom de gebruiksaanwijzing goed voor dat je begint.

De resultaten van de Pearl Hair Remover zien er tot nu toe veelbelovend uit. Maar houdt dus wel in gedachte dat het even duurt voor dat je de techniek perfect onder de knie hebt die het beste bij jouw huidtype past. Waar wij wel aan moesten wennen is de geur van verbrandend haar, ook al verbrand er geen enkele haar of heb je niet het gevoel dat je iets verbrand. Ook zal de soort brandlucht verdwijnen naar verloop van tijd om dat je steeds minder haar krijgt.

Zoals al eerder gezegd lees eerst goed de instructies zodat je het beste en gewenste resultaat zal behalen. Degene die wij gesproken hebben die de Pearl Hair Remover volgens de instructies gebruikten waren eigenlijk bijna allemaal heel positief. De negatieve reacties kwamen vooral van mensen die de Pearl Hair Remover nog niet zo lang gebruikten of niet konden omgaan met de brandlucht.

Conclusie over de Pearl Hair Remover

Onze bevindingen tot op heden over de Pearl Hair Remover zijn zeer solide en positief. Dit is gebaseerd op de positieve feedback door gebruikers van de Pearl Hair Remover. Tevens heeft de goedkope aanschafprijs van €99,- hierin een rol gespeeld. Zolang je bereid bent om er even wat tijd in te steken om de juiste manier te vinden om hem te gebruiken zien wij geen reden waarom je niet tevreden zou zijn over de Pearl Hair Remover. De besparing die je uiteindelijk hebt met de Pearl Hair Remover daargelaten.

Mocht je nu echt niet tevreden zijn dan kun je de Pearl Hair Remover terugsturen en krijg je je geld terug. Het kan natuurlijk ook zijn dat de Pearl Hair Remover niet geschikt is voor jouw haartype, alhoewel die kans zeer klein is. Vandaar dat je het product binnen 30 dagen retour kan sturen zodoende heb je ook genoeg tijd om de techniek onder de knie te krijgen en te zien dat het ook voor jou werkt.

Het gebruik van de Pearl Hair Remover is dus niet zo makkelijk als bijvoorbeeld een scheermes maar uiteindelijk zal je minder haar terug krijgen. Hierdoor bespaar je uiteindelijk in de kosten en wordt ontharen steeds makkelijker. Je huid voelt gladder en zachter aan. Het is vergelijkbaar met dure laserbehandelingen de haartjes groeien langzamer en dunner terug naarmate je de Pearl Hair Remover langer gebruikt, hierdoor is dagelijks gebruik net als bij scheren niet nodig. Hierdoor zijn veel mensen zeer tevreden over en zeer geïnteresseerd in de Pearl Hair Remover.

Meer weten over de Pearl Hair Remover of hem zelf willen proberen klik dan hier.

Pearl Hair Remover

Pearl Hair Remover

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter