Perfecter Fusion Styler – Borstel, Stijl en Krultang in een?

De Perfecter Fusion Styler is een “alles-in-een haar styler en borstel die beweert dat je met een gebruik van maar 3 minuten een kapsel krijgt zoals bij de kapper, glanzend, meer volume en meer uitstraling. Tevens zal de Perfecter Fusion Styler opwarmen in maar 1 minuut en blijft tijdens het gebruik koel aanvoelen.
Maria McCool is de uitvinder van de Perfecter Fusion Styler en is gemaakt door Tristar uit Fairfield USA. Tristar is bekend van meerdere producten die op tv verkocht worden. Tevens heeft het bedrijf ook ervaring met tostiapparaten, waterkookers en meerdere huishoudelijke producten. Tristar heeft een B+ rating in Amerika.

Ten aanzien van de Perfect Fusion Styler ben ik gaan zoeken naar recensies van klanten die het product gekocht hebben. Hierbij kwam ik tot de volgende conclusie en die is helemaal positief. De meest voorkomende negatieve recensies gingen over de volgende onderwerpen, product werkt niet zoals geadverteerd en de defecten aan het product zelf.

Zo werkt de Perfecter Fusion Styler

Perfecter Fusion Styler

Perfecter Fusion Styler

De Perfecter Fusion Styler is een krultang, stijltang, droger en verwarmde ronde borstel ineen. De combinatie maakt dit eenvoudig in gebruik en hierdoor wordt door de fabrikant beweerd dat de Perfecter het meest revolutionaire haarverzorgingsproduct ooit uitgevonden is. De fusie styling technologie resulteert in keramische warmte die je haar glad maakt en laat glanzen als nooit tevoren. De ionische technologie zal voorkomen dat het haar gaat kroezen en het zal je haar hydrateren en genezen.

De Perfecter Fusion Styler kan worden gebruikt op twee verschillende temperatuur instellingen. De lage stand voor dun en fijn haar en de hoge stand voor dikke en ruwe haren. Ondanks de hitte die de Perfecter af zal geven kunt u volgens de fabrikant het product altijd met je handen aanraken en zal het nooit heet aanvoelen.

De stijl- krultang en borstel in een is geschikt voor alle haartypes en is net zo gemakkelijk te gebruiken als de borstel die je zelf thuis heb liggen.

Wat is mijn mening over de Perfecter Fusion Styler.

Op basis van mijn onderzoek en door de vele reacties gegeven op de Perfecter Fusion Styler kan ik zeggen dat de Perfecter Fusion Styler niet zo perfect is als beweerd. De vele klachten zoals, slechte kwaliteit van het product en werkt niet zoals geadverteerd hebben mij doen besluiten het product niet aan te bevelen.

Het kan zijn dat de Perfecter voor jou wel goed zal werken. Maar ik ben niet geheel overtuigd mede door het bovenstaande. Ik ga het product dus zelf niet aanschaffen en ben benieuwd naar de reacties van mensen die het product wel hebben gekocht.

Wil je meer weten over de Perfecter Fusion Styler klik dan hier.

1 Reactie
  1. Beste mensen, zou ik nog aan een Perfecter Fusion Styler kunnen komen bij jullie? Ik heb er een jaren geleden een bij jullie gekocht, maar die is aan vervanging toe.

Laat een reactie achter