Wizzit Titanium – Beter dan een Pincet?

Veel vrouwen op leeftijd hebben last van ongewenst haargroei in het gezicht. Elke keer aan de slag met een pincet om deze haartjes één voor één te verwijderen. Dit is volgens de makers van Wizzit Titanium niet meer nodig. Dit apparaat trekt haartjes aan en verwijderd ze met wortel en al zodat jouw gezicht tot wel 6 weken haar vrij blijft. En dat wel 50 maal sneller als haartjes verwijderen met een pincet.

Hoe werkt de Wizzit TitaniumWizzit Titanium

Het schijnt dat de Wizzit Titanium gebruikt maakt van een nieuwe epileer technologie die haartjes aantrekt en verwijderd bij de wortel. Door dat het epileren zo makkelijk gaat heb je geen spiegel meer nodig. Alleen de Wizzit Titanium over jouw probleemzone laten gaan en alle haartjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Lange of korte haartjes, de Wizzit laat alle haartjes als sneeuw voor de zon verdwijnen volgens de makers. Dit komt door een speciale technologie die de haartjes vast zou pakken en vervolgens niet meer loslaat en uit het gezicht trekt. Door de roterende beweging wordt alles verwijderd, zelfs de wortel en dat zonder al te veel pijn.

De Wizzit is echt een epileerapparaat met achter elkaar in een lijn 3 pincetten die de haren eruit trekken. Omdat deze in een rechte lijn achter elkaar zitten is het oppervlakte wat de Wizzit bestrijkt niet erg groot. Hierdoor dien je vaker heen en weer te gaan met het apparaat wil je alles verwijderen. Tevens vind ik het product zodoende niet geschikt voor grotere gebieden. Dus je benen ermee epileren kan natuurlijk, alleen heb je daar volgens mij een paar uur voor nodig.

Wat krijg je allemaal als je de Wizzit Titanium besteld

Na levering van de Wizzit Titanium heb ik de doos rustig eens uitgepakt en gekeken wat er allemaal bij zit. In de doos zit een tweede Wizzit, een reistasje en een manicure setje. Dit manicure setje hadden ze voor mij niet mee hoeven te sturen gezien de geringe kwaliteit van de spullen die er in zitten. Maar goed ik heb het aangeschaft om de Wizzit Titanium uit te proberen.

Eigen ervaring met de Wizzit Titanium

Voordat ik de Wizzit gebruikt heb, heb ik eerst mijn gezicht helemaal schoongemaakt. Het beste is om de Wizzit Titanium te gebruiken op een helemaal fris gezicht zonder er van te voren een crème op te smeren. Het is aan te raden om de dag voor gebruik de haartjes in het gezicht goed te wassen zodat deze wat zachter zijn en makkelijk te pakken door het epileerapparaat.Wizzit Titanium

Allereerst moet ik even zeggen dat ik de Wizzit eerst geprobeerd heb op erg korte haartjes en dat het apparaat erg veel moeite had om deze te verwijderen. Hierna heb ik een week gewacht tot dat de haartjes wat langer waren.

Op langere haartjes werkt de Wizzit een stuk beter. Grote oppervlaktes kun je er niet echt  mee doen. Maar zie het meer als een gerichte pincet die je over je bovenlip of kin haalt om de ongewenste lange haartjes te verwijderen. Op de rest van mijn gezicht heb ik de Wizzit ook geprobeerd te gebruiken, maar vond ik hem minder effectief dan op mijn bovenlip en kin. Ik ben er niet aan begonnen om de rest van mijn lichaam te epileren met de Wizzit. Dit gezien mijn ervaringen dat het niet geschikt is voor grotere oppervlaktes in mijn ogen.

Het formaat van dit epileerapparaat is erg fijn. Makkelijk mee te nemen ergens naar toe en het ligt erg prettig in de hand. Hoe lang de batterijen exact mee gaan durf ik niet te zeggen.

Al met al, niet het beste epileerapparaat op de markt in mijn ogen. Maar zeker wel geschikt om de ongewenste haartjes in het gezicht te verwijderen. Voor overige lichaamsdelen zou ik persoonlijk kiezen voor een ander epileerapparaat.

Meer weten over de Wizzit Titanium klik dan hier.

5.5 Totale Score
Wizzit Titanium - Epileren met Gemak?

Wizzit Titanium is een epileerapparaat wat verondersteld wordt geschikt te zijn voor het hele lichaam en grote oppervlaktes. In mijn ogen is het geschikt voor het gezicht, maar komt het ernstig te kort voor de rest van het lichaam.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. Geweldig, gebruik de wizzit al jaren kleine en langere haren verdwijnen voor weken, Zou niet meer anders willen

  2. Misschien artikel even op taalfouten checken!

Laat een reactie achter