5 Minute Shaper – Totale Lichaamstraining

5 minute shaper is een van de nieuwste thuis fitnessapparaten op de markt. Met de 5 minute shaper kun je trainen zonder de zware belasting voor je rug, nek en schouders. Dit kan ook met een hometrainer, alleen train je dan alleen je benen.

Complete workout met de 5 minute shaper

De 5 minute shaper is een complete workout voor je hele lichaam. In enkele weken ga je het resultaat zien en ben je op weg naar een slanker en strakker lichaam. Alle spiergroepen worden aangepakt in enkele minuten (ze zeggen 5 minuten, maar voor een optimaal resultaat is zeker het dubbele of iets langer vereist), je buikspieren worden hard, bovenarmen steviger, billen strakker en benen slanker. De 5 minute shaper combineert cardio met krachttraining om extra snel vet te verbranden en dat alles in een fractie van een tijd die je anders met trainen kwijt zou zijn omdat je alle spiergroepen tegelijk traint.

5 minute shaper

Yoga Plankpositie en sit ups
Door de combinatie van de Yoga Plankpositie en sit ups waar de 5 minute shaper gebruikt van maakt zal je je gehele middel trainen en deze ook direct gaan verstevigen.

Beweging
Plaats je knieen op de kussens en pak de handvatten vast. Vervolgens dien je je onderlichaam omhoog te liften en een boog te maken. Daarna ontspan je weer. Hierdoor zal je een complete crunch beweging maken waardoor je extra calorieen verbrandt en dus ook snel vet en gewicht zal gaan verliezen. Door deze makkelijke beweging train je niet alleen je middel maar je hele lichaam, je rug- en buikspieren, de billen en niet te vergeten je armen en benen.

Fitness Niveau
De 5 minute shaper is geschikt voor zowel beginner als de gevorderde sporter. Je hebt de keuze uit 4 verschillende niveaus, die allemaal hun eigen zwaarte hebben. De eerste stand is voor beginners, de tweede voor de wat licht gevorderde, de derde stand voor de meer gevorderde sporter en de vierde voor de intense en extreme sporters onder ons. Mocht de weerstand nog niet voldoende zijn kun je altijd extra weerstandbanden bij bestellen om zo de workout nog intensiever te maken.

Eigen ervaring met de 5 minute shaper

Ik heb de 5 minute shaper nu ongeveer 4 weken in huis en heb hem echt dagelijks gebruikt. In de eerste 2 weken ook echt maar 5 minuten per dag en toen was ik niet eens moe na het trainen. Na 2 weken zag ik nog echt geen resultaat en ben vanaf toen de 5 minute shaper ongeveer 15 tot 20 minuten gaan gebruiken. Ik ga door tot dat mijn spieren echt helemaal verzuren nu en begin nu 2 weken later echt wat resultaat te zien. Het gaat niet zo snel als ze beloven maar het resultaat begint wel zichtbaar te worden.

Als je weinig tijd hebt om naar de sportschool te gaan is de 5 minute shaper echt wel een aanrader. Je moet hem alleen langer gebruiken dan de aangegeven 5 minuten. Het fijne aan de 5 minute shaper is dat je van de bewegingen geen last krijgt van je nek of rug waar ik bij andere apparaten wel echt last van had. Dus als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan kan ik de 5 minute shaper aanraden. Maar heb je wel tijd genoeg ga dan lekker samen met vriend of vriendin naar sportschool, veel gezelliger.

Wil je de 5 minute shaper of extra weerstandbanden bestellen of wil je er gewoon meer over weten klik hier.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter