Ab Slim Flex – Nieuwe manier van buikspiertraining?

Ab Slim Flex is een machine waarmee je je buikspieren gaat trainen in een gerichte workout. Het apparaat is voorzien van een gebogen rugleuning, een comfortabele zitting, goede handgrepen en weerstandsbanden om het niveau van de training aan te passen. Tevens maakt de Ab Slim Flex gebruik van de Duo Flex technologie. Dit betekend dat bij het doen van de oefening zowel bij de opwaartse als de benedenwaartse de weerstand wordt afgegeven. De gebogen rugleuning en nek steun zorgen ervoor dat je echt alleen de spieren van jouw buik aanspant en geen verkrampte houding hebt ten aanzien van de nek en rug.

Hoe werkt de Ab Slim FlexAb Slim Flex

De makers van de Ab Slim Flex beloven dat je steenharde buikspieren krijgt met behulp van dit revolutionaire anatomisch buikspierapparaat.

Door de Duo-Flex technologie zal je merken dat de intensiteit van de training anders is dan bij gewone buikspiertrainingen. De weerstandsbanden verdubbelen de weerstand door weerstand te bieden bij zowel het omhoog als naar beneden gaan. Je kan dit zien als het doen van een normale sit-up met meer weerstand en goede ondersteuning.

Door de verdubbeling van de trainingsintensiteit zal het lichaam ook meer energie verbruiken en ga je ook sneller calorieën verbranden. Maar verwacht niet dat je met alleen het gebruik van de Ab Slim Flex de zogenaamde sixpack zichtbaar wordt. Hier dien je een hoop meer voor te doen dan alleen maar gebruik te maken van een buikspierapparaat.

Het gebruik van buikspierapparaten zorgen er vaak voor dat je last krijgt van je nek. De Ab Slim Flex biedt goede ondersteuning voor zowel nek en rug zodat je tijdens het trainen van jouw buik de nek en rug niet gebruikt. Vaak verkrampen de nek en rug bij het doen van de oefening. Dit is door de goede ondersteuning van de Ab Slim Flex niet het geval en kun je rustig de training uitvoeren en kun je dit buikspierapparaat ook dagelijks gebruiken.

Doet de Ab Slim Flex wat het beloofd?

Het apparaat is uitermate geschikt om jouw buikspieren mee te trainen. De goede ondersteuning van nek en rug zijn erg prettig en maken het doen van de oeAb Slim Flexfeningen makkelijker. Dat je met 10 minuten trainen met de Ab Slim Flex gewicht gaat verliezen is natuurlijk onzin, hiervoor zal je wel iets meer moeten doen dan alleen 10 minuten trainen. De juiste voeding en goede cardio fitness zijn voor het verliezen van gewicht erg belangrijk. Gewicht verliezen is iets heel anders dan alleen buikspiertraining.

Het Duo-Flex technologie is inderdaad een goede verbetering van verschillende andere uitvoeringen van buikspierapparaten. Je merkt daadwerkelijk dat door de weerstand de oefening beide kanten op zwaarder is en dus meer inspannend.

Al met al, volgens mij een goede toevoeging voor de thuisfitnessapparaten. Geloof niet alles wat men zegt, maar door de ondersteuning en de extra weerstand goed om de buik te trainen.

Meer weten over de Ab Slim Flex klik dan hier.

Wij horen graag jullie ervaringen hier beneden.

 

6.9 Totale Score
Ab Slim Flex - Buikspiertraining met goede ondersteuning

Doordat de Ab Slim Flex een goede ondersteuning biedt voor nek en rug is de training goed vol te houden zonder echt kan op blessures. Vaak verkrampen de spieren in de nek en rug bij het doen van buikspieroefeningen. Dit is met de Ab Slim Flex niet geval en zodoende geschikt voor dagelijks gebruik.

Uw recensie toevoegen

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter