Buikspieren trainen met de Wonder Core 2

Buikspieren trainen is voor veel mensen en ook sporters lastig. De vele apparaten en oefeningen die er op de markt zijn geven niet voldoende ondersteuning voor de rug of nek. Hierdoor is het moeilijk om de oefeningen correct en op de juiste manier uit te voeren. Doordat de buikspier training niet correct of geforceerd wordt uitgevoerd krijgen veel mensen last van hun rug of nek en ben je verder van huis. Ook in de sportschool staan hiervoor vaak niet de juiste apparaten en worden de rug en nek niet ondersteund.

Buikspieren en de Wonder Core 2

Wonder Core 2 is de verbeterde versie van de Wonder Core en biedt de volgende mogelijkheden, krachttraining en cardiotraining. Veel buikspier machines in de sportschool moeten het hebben van een klein en beperkt bereik in de bewegingen. Een hoek van 90 graden is vaak het maximale die gemaakt kan worden en dit terwijl de meeste winst wordt geboekt als je in een hoek groter dan 90 graden de buikspieren kan trainen.

De Wonder Core 2 is zo ontwikkeld dat deze in een hoek van wel 180 graden kan buigen waardoor de buikspieren in de neerwaartse beweging veel meer opgerekt worden dan in een hoek van 90 graden en bij de opwaartse beweging alle en vooral de lastig te trainen lage buikspieren worden gebruikt. Doordat je in een grotere hoek omhoog komt voel je jouw buikspieren in werking komen en moet je lichaam harder werken om omhoog te komen. Door deze grotere inspanningen worden niet alleen je spieren harder, tevens ga je meer energie en calorieën gebruiken waardoor je mogelijk gewicht gaat verliezen.Wonder Core 2

Je core trainen

Buikspieren trainen alleen is vaak lastig omdat je pas echt resultaat ziet als je onder de 8% tot 10% lichaamsvet komt bij een man en bij een vrouw onder de 15% tot 17% lichaamsvet, dit kan een demotiverend effect hebben. Onthoud goed; je core trainen is belangrijk voor je stabiliteit en het goed uit kunnen oefenen voor de andere oefeningen. Dus buikspieren trainen is wel degelijk erg belangrijk, ook als je op het oog weinig resultaat ziet.

Maar dit apparaat is niet alleen maar ontwikkeld om je buikspieren mee te trainen. Je kunt er buiten je buikspieren trainen ook nog veel meer oefeningen op doen, dat maakt de Wonder Core 2 zo uniek. Door het nieuwe ergonomische design en de speciale weerstandsbanden wordt je de mogelijkheid geboden om meerdere spiergroepen in het bovenlichaam met dit apparaat te trainen. Je kunt de Wonder Core 2 dus gebruiken voor meer dan alleen buikspieren trainen. Door de verschillende oefeningen die je kunt doen voor je borst, rug, armen en schouders heb je apparaat waar je een bijna gehele total body workout op kunt doen. Op deze manier kun je bijna al je spiergroepen trainen met één apparaat.

Cardio training met de Wonder Core 2

Iedereen weet dat gezonde voeding in combinatie met een goede cardio training de manier is om van je overtollige kilo’s af te komen. De moeilijkste plaatsen om je vet kwijt te raken zit vaak rondom de buik, hier slaat het lichaam vaak de vetten op die het moeilijkst af te breken zijn en waar jij en ik het meest last van hebben. Goede cardio is vaak zeer belastend voor het lichaam, knie en enkelblessures liggen vaak op de loer bij hardlopen e.d. Bij een cardio training roeien liggen deze blessures veel minder voor de hand en deze training is net zo effectief zo niet effectiever dan een rondje om de kerk rennen.

De Wonder Core 2 beschikt, in tegenstelling tot de originele Wonder Core, over een exclusief roeisysteem zodat je voor en na je krachttraining de zo benodigde cardio workout kanWonder Core 2 doen zonder daar de deur voor uit te moeten. Je verliest het snelste vet als je in de ochtend op een nuchtere maag cardio training doet. Wel moet je als je dit doet goed opletten dat je lichaam dit ook aan kan en dat je niet duizelig wordt. Ben je echt spieren aan het opbouwen zorg dan dat je voldoende BCAA binnen krijgt om je spieren te beschermen en echt vetten gaat verbranden.

Gratis voedingsgids bij de Wonder Core 2

Om gewicht te verliezen is gezonde voeding en goede nachtrust misschien nog wel belangrijker dan de beweging. Gezonde en constante voeding van ons lichaam zorgt er voor dat “de motor” blijft branden en je eigenlijk de hele dag bezig bent om de ingenomen calorieën te verbranden. Cardio en krachtfitness dragen hieraan bij, maar alles valt of staat bij goede en gezonde voeding.

Wonder Core 2 bied je dus een vrij breed scala aan oefeningen aan en dit op 1 fitnessapparaat. Door de stalen constructie is het apparaat erg stevig en moet het in onze ogen erg lang mee gaan. Het enige minpunt wat wij hebben kunnen ontdekken is dat het niet erg geschikt is voor lange mensen boven 1.90 cm a 1.95 cm. Hiervoor is het apparaat in onze ogen te klein en kan het niet de juiste ondersteuning bieden om blessures tegen te gaan.

Wonder Core 2 in gebruik

Wij gebruiken het apparaat nu sinds enkele maanden en zijn tot op heden zeer tevreden met de resultaten die we hebben geboekt. Door goed op onze voeding te letten en te trainen met de Wonder Core 2 is het resultaat dat wij na 2 maanden ongeveer 5 kilo zijn verloren. Wij hebben het idee dat dit op een goede manier gebeurd en niet zoals met een crash dieet, snel afvallen en snel weer aankomen.

De Wonder Core 2 ondersteund je goed in het proces naar jouw streefgewicht. Het apparaat is ideaal voor als je (nog) niet naar de sportschool wilt gaan en biedt door zijn vele mogelijkheden bijna een Total Body Workout waardoor je daadwerkelijk resultaten boekt voor je hele lichaam.

Meer weten over de Wonder Core 2 of wil je hem zelf gaan gebruiken klik hier.

Wonder Core 2

8.2 Totale Score
Buikspieren trainen met de Wonder Core 2

Wonder Core 2 is speciaal ontwikkeld om op een goede manier de buikspieren te trainen. Door de juiste ondersteuning te bieden is kans op nek of rugklachten minimaal. Door de uitgebreide trainingsmogelijkheden zal de Wonder Core 2 een totale body workout kunnen bieden.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
8 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Hoi

  Ik heb de wonder core 2 nu 16 dagen
  Ik train er elke dag op. 2 keer 3 kwartier per dag.
  en ik ben op dieet erbij
  en ik ben in 16 dagen al 6,9 kilo kwijt en 4 cm taille.
  Eindelijk werkt er iets wel.
  En ik vind het erg leuk om te doen en je hoeft niet door de regen om te gaan sporten haha

 2. Ik heb de wonder nu een paar dagen en moet zeggen dat ik er nu al erg blij mee ben! Alleen 1 nadeel, ik heb geen dvd. Is er misschien iemand die de dvd heeft, deze wil branden en opsturen?

 3. Antwoord
  John van Riemsdijk 26 juni, 2016 op 13:17

  Ik heb de Wonder Core al enige tijd en ben er zeer tevreden over. Ik heb alleen een klein probleempje met de borgpen die gebruikt wordt om de rugleuning vast te zetten. Die is namelijk verbogen. Zijn er contactgegevens bekend van de fabrikant waar ik een nieuwe borgpen kan bestellen?

 4. Wij hebben een wonder core en het werkt echt,maar 1 veer is nu kapot.
  Mijn vraag is kan je ook een losse veer bestellen voor de wonder core.

 5. ik de wonder core. na een aantal keer gebruik staat deze werkeloos op een kamer. je kan beter op echte fitness..of een rondje lopen om de kerk.

  heb spijt van de aankoop.

 6. ik heb nog steeds geen sixpack zoals die sporters die hem aanprijzen………..

 7. Goede avond

  Ik heb vorige jaar maand mei 2018 een fitnessapparaat Wonder core 2 bij Telsell besteld maar voor de kant die touwtje die moet erop staat, dat heb ik niet. Voor mij de metaal van voorkant staat niet en stond niet in de doos van mijn bestelling en ik weet het niet hoe kan ik van Telsell vragen en te krijgen?!

  Ik woon in Leeuwarden en ik doe elke dag fitness en ben zeer tevreden van Wonder core 2. Mijn vraag is dat hoe lang duurt dat ik platte buik kan te krijgen?

  Heeft u misschien zelf aparte materiaal van fitness Core 2 of niet? Heeft u misschien telefoon die ik wel kan met u contact opnemen? Heeft u adres?

  Ik heb andere fitnessapparaat die ik van Telsell gekocht en is 5 minuut shaper en is cardio en is fantastische apparaat.

  Dat is alles van mijn uitleg en ik verwacht uw reactie tegemoet.

  Hoogachtend,

  Maryam Tondivar
  …………………………………………………

  Mijn telefoon mobiel: 06-57183965

Laat een reactie achter