Rock N Fit – De perfecte full body workout op een trilplaat

Eindelijk is hij er dan, na het succes van de Wondercore is hier nu de Rock N Fit van Wondercore. De ultieme full body workout die je thuis kan doen op een trilplaat. Door het succes van een trilplaat te combineren met trainingsstoel kun je nu thuis jouw hele lichaam inclusief core uitstekend trainen. Dit maakt deze trilplaat uniek in zijn soort.

Hoe werkt de Rock N Fitrock n fit

Net zoals andere trilplaten werkt de Rock N Fit door een vibratietechnologie. Deze vibratietechnologie zorgt voor een verhoogde spierspanning gewenst en ongewenst zodat jouw lichaam bezig is met een intensieve workout. Deze training zorgt ervoor dat de spieren sterker worden en dat je een strakker lichaam krijgt.

De Rock N Fit zorgt per minuut voor wel 500 trillingen die door het het lichaam gaan en uiteindelijk ook in de hersens aankomen. Hierdoor denken de hersenen dat jij aan het sporten bent en helpt het onbewust mee aan het spannen van de spieren en het trainen van het lichaam.

Het is tevens bewezen dat de trillingen van een trilplaat goed zijn voor de bloedcirculatie. Iedereen weet dat een goede bloedcirculatie belangrijk is voor onze gezondheid. Een goede circulatie zorgt voor de juiste verzorging van het lichaam en de organen.  Een verminderde doorbloeding van het lichaam kan o.a. leiden tot hart en vaatziekten, voortijdige veroudering, geheugenverlies en concentratiestoornissen.

Welke spiergroepen train je met de Rock N Fit

Door verschillende oefeningen te doen op de trilplaat kun je verschillende spiergroepen trainen. Hierdoor maak je het voor jezelf door de afwisseling ook leuk om te doen.rock n fit

Je krijgt in het pakket buiten de trainingsstoel, elastische weerstandsbanden en natuurlijk een trainingsgids met daarin uitleg over de verschillende oefeningen die je kunt doen. Zo weet je altijd wat je traint en hoe je de oefeningen uit moet voeren. De uitvoering van een oefening dien je wel correct te doen om eventuele blessures te voorkomen.

De elastische weerstandsbanden worden meegeleverd om het bovenlichaam mee te trainen. Denk hierbij vooral aan je armen en schouders. Gebruik de banden op de Rock N Fit vooral voor bijvoorbeeld, side raises, shoulder press en front raises  voor sterke schouders en biceps curls of triceps extensions voor strakkere armen. Door de trillingen van de trilplaat wordt de training effectiever en zie je sneller resultaat.

Focus op de buikspieren

Wondercore staat bekend om het verstevigen van de core van het lichaam. De Rock N Fit is hierop geen uitzondering. De trilplaat samen met de trainingsstoel is het ultieme apparaat om de core te versterken. De lage, midden en hoge buikspieren worden aangepakt als je de trainingsstoel gebruikt op de trilplaat. De hoogte van de stoel is het balanceren boven de trilplaat makkelijk te doen en door de vibraties worden de buikspieren maximaal getraind. In mijn ogen een perfecte methode om sterke buikspieren te krijgen.Rock n Fit

Conclusie over de dit apparaat

Net zoals andere trilplaten die we eerder bekeken hebben is ook de Rock N Fit een aanrader. Een trilplaat is bewezen effectief en goed voor het lichaam, spieren worden sterker en door gebruik ga je jezelf echt beter voelen. De bijgeleverde trainingsstoel zorgt er voor dat je meer trainingsopties hebt dan bij andere trilplaten. Met de trainingsstoel is deze trilplaat veruit de beste trilplaat voor het verstevigen van de core van het lichaam. 

Verwacht alleen niet dat je kilo’s verliest met het gebruik van alleen een trilplaat. Hier dien je meer voor te doen. Afvallen begint met een goed eetpatroon/ dieet. De Rock N Fit helpt je wel het lichaam strakker te maken en de spieren sterker te maken.

Als je niet veel tijd hebt om naar de sportschool te gaan dan is het gebruik van de Rock N Fit een goed alternatief. Je kunt thuis verschillende oefeningen doen en door de trillingen train je de spieren zelfs effectiever. Echter vergeet niet dat het aantal oefeningen beperkter is dan in een sportschool.

Wil jij thuis trainen met de Rock N Fit of meer weten klik dan hier.

6.9 Totale Score
Rock N Fit - Bewezen effectief voor jouw core en lichaam

De Rock N Fit is een trilplaat met een speciaal ontworpen trainingsstoel. Trilplaten hebben bewezen effectief te zijn voor het trainen van het lichaam. De bijgeleverde trainingsstoel heeft geweldige resultaten voor het verstevigen van de core van het lichaam. Door de extra trainingsstoel raden we de Rock N Fit aan boven andere trilplaten.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter