Twist & Shape Lichaamstrainer – Ideaal voor Buik en Billen?

Sinds enige tijd is er in de fitnesswereld een nieuwe manier voor het trainen van de buikspieren, de bovenbenen en billen. In sportscholen wordt deze training al een hele tijd veelvuldig gedaan en met goed resultaat, de buikspieren worden harder en de billen strakker. Nu kun je dit ook voortaan thuis doen met de Twist & Shape Lichaamstrainer. Een simpele beweging die iedereen kan maken zonder ook maar last te krijgen van je nek of rug. Je stapt op het apparaat, pakt de hendels vast en begint te draaien. Zo simpel werkt de Twist & Shape Lichaamstrainer.

Hoe werkt de Twist & Shape LichaamstrainerTwist and Shape

De Twist & Shape is erg makkelijk te gebruiken. Stap erop, pak de hendels goed vast en je kunt gelijk beginnen met draaien. Door dat je 240 graden kunt draaien zijn deze bewegingen erg effectief om de buikspieren, billen en dijen te trainen.

Doordat je door het draaien het bovenlichaam en het onderlichaam in een tegengestelde richting laat draaien, worden de spieren elke keer opgerekt en dien je ze aan te spannen als je de andere kant weer op draait. Door deze bewegingen train je de spieren in je core, billen en dijen. Zoals bij elke training ga je ook bij deze training uiteindelijk vet verbranden.

De hendels van de Twist & Shape zijn gemaakt op een speciale en ergonomische manier. Hierdoor sta je altijd stabiel en worden gewrichten ontzien. Gewrichtsproblemen is bij sporters en vooral bij mensen die fitnessen een groot probleem. Door te trainen op één beweging worden gewrichten vaak extra belast en ligt overbelasting voor de hand. Door de anti slip spin platen en de zachte handgrepen is de kans op overbelasting bij de Twist & Shape minimaal en door iedereen van elke leeftijd of fitness niveau te gebruiken.

Leuke bijkomstigheid is de digitale display. Deze geeft aan hoe lang je al bezig bent en hoeveel calorieën je verbrandt hebt. De calorieën is een richt aantal, dit hangt af van je leeftijd, de intensiteit en je lichaamsgewicht en conditie. Maar niet te min, leuk om te weten.

Meerdere Oefeningen op de Twist & ShapeTwist & Shape

Je kan de Twist & Shape op meerdere manieren gebruiken. Het fitnessapparaat leent zich uitermate goed voor verschillende oefeningen. Combineer tijdens het draaien de oefening met een squat. Bij een squat zak je door je knieen en beweeg je je billen naar de grond, vervolgens ga je weer omhoog en blijf je dit herhalen. Dit is een ideale oefening voor stevigere en strakkere billen en bovenbenen.

Wanneer je de hielen op lift tijdens het draaien voel je meer druk op de billen, benen en binnenkant van de dijen. De druk die je voelt zijn de spieren die worden aangespannen en dus worden getraind. Het resultaat ga je vanzelf zien als je de Twist & Shape vaker gebruikt.

Wij kenden de Twist & Shape al uit de sportschool en hebben dit fitnessapparaat vast in ons trainingsschema zitten. Wij horen graag jullie ervaringen met de Twist & Shape.

Meer weten over de Twist & Shape Lichaamstrainer klik dan hier.

 

8.8 Totale Score
Twist & Shape Lichaamstrainer - Ideaal voor thuistraining

Je kan de Twist & Shape op meerdere manieren gebruiken. Het fitnessapparaat leent zich uitermate goed voor verschillende oefeningen. Hierdoor kun je thuis effectief en op een goede manier werken aan jouw nieuwe strakke lichaam

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
21 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Het is echt super makkelijk.
  Het ideale er van vind ik dat je het tijdens tv kijken moeiteloos doet.
  En dus echt beweegt zonder dat je het door hebt.
  Ik heb hem nu 4 dagen maar las nu wel een rustdag in omdat ik echt het in mijn rug en armen voel.
  Of het werkt weet ik nog niet maar je merkt aan de ademhaling dat je toch werkt zonder dat je het echt door hebt.

 2. Ik ben ook heel tevreden over de Twist & Shape. De eerste dagen voel je je spieren
  goed, maar daarna merk je ook dat je conditie verbetert. Je bovenarmen, je taille en heupen
  worden aangesproken, en dat moet ook!
  Voor de t.v. of muziekje aan en het gaat heel makkelijk.

 3. Ben een paar weken bezig maar zie nog geen resultaat. Maar toestel heeft nu wel een piepend geluid. Zijn er nog die dit hebben of die weten hoe dit komt?

 4. Ben nu 3 weken bezig ,en zie wel resultaat, het piepend geluid is op te lossen de schroeven terug goed vast draaien

 5. heb nu mijn 2de toestel eerste maakte veel lawaai en heb het terug gestuurd, nu een ander gekocht na 3 dagen het zefde verhaal kraken piepen en knotsen, denk dat het niet lang zal meegaan, is wel een apparaat dat als het geen lawaai zou maken idiaal is om indoor wat beweging te hebben.

 6. dezelfde verhaal als Maria, de eerste toestel maakte veel lawaai dan geb ik het teruggestuurd en nu tweede maakt veel lawaai na 30 minuten of gebruik, wat moet ik doen? kan we de lawaai probleem oplossen? tips alstublieft

  • Je kunt hem smeren of laten smeren, er zitten kogellagers in, ik heb het zelf gedaan, als je een handig iemand weet is ie zo uit elkaar geschroefd pas wel op dat je de kogeltjes niet kwijtraakt, ik train er al 2 jaar met veel plezier op! Elke ochtend 30 min.

 7. silicone spray eens op scharnierende delen spuiten,tast rubber niet aan ,maar smeert wel en geluid is weg .deze is verkrijgbaar in brico enz…….

 8. Ik gebruik dit toestel sinds 1 maand en je begint het te zien. Vooral aan bovenlichaam. Ik doe combinatie met lunges en squats. Training van 3 sets en ik zweet na mijn training. Doe dit bovenop mijn milon 2 keer op 10 dagen dus train 6 dagen op 10. Heb er geen spijt van. Ik heb ook de wondercore waarmee ik mijn schuine buikspieren ook train…
  Niet opgeven. Heb 3 kids en terwijl zij TV kijken doe ik mijn twist en shape.

 9. Het piepen los je op door de rubbers die aan de onderkant zitten in de spuiten met kruip olie de rubbers die het metaal van de voet raken .wij hebben alles maar lekker in de olie gezet .

 10. Gebruik het apparaat helemaal top!! Alleen van een ander merk (duurder), al 2 wkn en met resultaat!!!
  Ben er hartstikke blij mee en al 3 kilo afgevallen en billen/buik/benen zichtbaar strakker.
  Zoals er ook bij staat op je voeding letten en een top apparaat.

  Zie veel staan over piepen en kraken en silicone spray gebruiken en kruip olie??!!
  Nou dat zou ik niet doen gezien garantie en hoort ook niet, een auto hoort het ook gewoon te doen ga je ook niet inspuiten, sorry hoor.
  Maar gebruiken jullie hem niet te wild of vlgs de gebruiksaanwijzing?

 11. welk merk heb u dan gekocht quinty

 12. Twist&Shape, ik ben nu een week of tien bezig. Het resultaat mag er zijn. Mijn bovenbenen, billen en taille zijn slanker, mijn buikje slinkt ook. Ik volg het caloriearm dieet niet, maar houd zo mijn eigen gezonde leefstijl aan. Kwestie het op langere termijn te kunnen volhouden. 🙂 Toch ben ik een kilo of drie kwijt. Ik ben gemotiveerd om twist&shape zoveel mogelijk te doen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er steeds wel een beetje tegenop zie om er aan te beginnen; het zijn telkens drie rondes van dezelfde reeks van 7 minuten verschillende oefeningen, het instructiefilmpje ken ik ongeveer uit mijn hoofd, maar ik heb de coaching toch nodig.;-)
  Ben heel benieuwd welke resultaten ik heb verkregen als ik nog een maand of twee verder ben. Mijn doel is nog 3 kg te vermageren en dan hoop ik op en top ‘in Shape’ te zijn. Voor mij is dit toestel ideaal, omdat ik gewoon thuis kan fitnessen. Ik heb nog nooit work-outs gedaan, maar dit vind ik heel haalbaar. Je werkt je echt in het zweet. Ondertussen tv kijken lukt me niet, omdat elke oefening veel concentratie vraagt van het opspannen van je buik- en andere spieren. Ik heb ook nooit spierpijn gehad, dankzij de ‘warming-up’ die ik elke keer trouw doe. 🙂

 13. hoeveel uur per dag moet je oefenen.wil je resultaat hebben ?

 14. juist aangekocht … ben benieuwd 😉

 15. ik heb hem ook. na goed vaak gebruik, merk ik dat die groene draaischijven beetje een krassend geluid maakt. ik heb het idee dat er stof en/of iets van zand tussen is gekomen. hoe maak je dit schoon? of hoe kom ik van dat krassend geluid af?

 16. Ik heb de twist and Shape nu bijna 2maanden en zie duidelijk resultaat aan mijn heupen ook spanning in mijn schouders en bovenrug is weg het piepen kan je oplossen met spray wd40

Laat een reactie achter