VibroFit Trilplaat Review – Tril je lichaam gezond en strak

Tegenwoordig heeft niemand ooit ergens meer de tijd voor. De strakke en drukke schema’s op ons werk en ons sociale leven zorgen ervoor dat er weinig tijd meer over blijft om te sporten. Zeker de tijd (en zin) om naar de sportschool te gaan ontbreekt bij velen van ons. Dit brengt als risico met zich mee. Voorkom dit met de Vibrofit Trilplaat.

Zonder gezond te leven en voldoende te bewegen kunnen we problemen krijgen met ons gewicht, onze spieren en over het algemeen een verslechterende conditie. Maar stel je eens voor, je kunt aan deze risico’s werken zonder echt naar de sportschool te gaan of buiten hard te gaan lopen? Is dat niet prettig, gezond blijven zonder er al te veel voor te moeten doen? Met deze nieuwe trilplaat is dit nu voortaan mogelijk.

Vibrofit Trilplaat is inmiddels een beproefd product op de markt die gebruik maakt van whole body vibration technologie. Ideaal voor thuisgebruik en speciaal voor mensen die niet veel tijd hebben en toch gezond willen blijven.

Wat betekent Whole Body Vibration Technologie van Vibrofit Trilplaatvibrofit trilplaat

De whole body vibration technologie werkt door het aantrekken van je spieren doordat de Vibrofit Trilplaat snelle en sporadische trillingen doorgeeft aan jouw spieren. Het principe achter de werking van de whole vibration technologie is dat de trillingen de strek en beweging receptoren in de hersenen stimuleren. Jouw hersens denken daardoor dat je daadwerkelijk aan het hardlopen of sporten bent. Dit helpt om gewicht te verliezen en versterkt de spieren. Fit zijn en blijven begint bij ons allemaal in het hoofd.

Hoe gebruik je de Vibrofit Vibration

vibrofit trilplaat

In het begin zal je best even moeten zoeken naar welke houdingen jij het prettigst vindt. Je kan namelijk de trilplaat op veel manieren gebruiken, je kan zitten, staan  of steunen op de Vibrofit.  Ga je staan ga dan met beide voeten op het zeer brede platform staan. Het platform is gemaakt van rubber noppen om te zorgen dat je een goede grip en niet snel van het platform af zal schieten. De brede trilplaat is ideaal zodat je een goede en stabiele houding kan aannemen voordat je begint aan de oefeningen. Om voor extra stabiliteit te zorgen zitten aan beide zijdes van de Vibrofit Trilplaat elastieken.  Hiermee kun je stabiel blijven staan als het apparaat opstart en het juiste level voor jouw workout bepaald. Tevens kun je de elastieken gebruiken als workout voor armen en schouders. Hiermee sla je meerdere vliegen in één klap. Wil je graag je armen op een andere manier trainen ga dan op de trilplaat liggen zoals op de afbeelding. Door op verschillende manieren de Vibrofit Trilplaat te gebruiken kun je verschillende spiergroepen beter trainen.

Door de krachtige motor die een drie-directionele beweging biedt zal de Vibrofit gaan trillen. De motor levert meer dan genoeg energie om de trillingen door te geven aan de trilplaat. Deze trillingen zorgen er voor dat het lichaam in beweging komt en zal gaan schudden. Je kunt de Vibrofit instellen op 99 verschillende levels. Deze levels staan voor de intensiteit van de training. Je kunt dus zelf aanpassen hoe zwaar je wenst te trainen.

Extra features van de Vibrofit Trilplaat

De Vibrofit Trilplaat is in te stellen met de meegeleverde afstandsbediening. Je kunt via de afstandsbediening alles instellen op het gewenste level en zo de training volledig naar jouw wensen aan te passen.  De afstandsbediening maakt het ook mogelijk om iemand anders de intensiteit te laten regelen voor een zwaardere training.

Om het trainen leuker te maken heeft de Vibrofit een Bluetooth stereo luidsprekersysteem ingebouwd. Je kunt dus letterlijk naar jouw favoriete muziek luisteren tijdens de training. Zo lijkt de training een beetje op hardlopen door de buurt met de muziek van je ipod of iphone aan. Leuk en creatief bedacht door de makers.

Wat doet Vibrofit voor jouw lichaam

Door het gebruik van de Vibrofit Trilplaat zal vooral jouw Body Balance gestimuleerd worden en verbeteren. De spieren worden sterker doordat ze elke keer de trillingen opvangen. Dit merk je vooral bij de rug. De onderrug wordt door de trillingen sterker en de ervaring leert dat mensen minder last hebben van de onderrug na gebruik van de Vibrofit Trilplaat.

Het helpt vooral jouw lichaam in gezonde vorm te houden. Sterkere spieren zorgen voor een beter gevoel en een fijner leven. Dat je echt gewicht verliest door het gebruik van de Vibrofit is nog niet echt bewezen. Dit kan natuurlijk komen omdat je spiermassa wint en dit zwaarder is dan vet. Maar verwacht geen wonderen in gewichtsverlies.

Tevens heeft het een positieve uitwerking voor de bloedsomloop. Deze wordt door de trillingen geactiveerd en dit verhoogt ook de hormoonhuishouding. Hierdoor kunnen afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Tevens is de Vibrofit goed als massage voor het hele lichaam als je een keer zwaar getraind hebt of spierpijn hebt.

vibrofit trilplaat

Wil je echt gewicht verliezen dan zal je buiten de trilplaat te gebruiken zeker nog meer moeten doen. Een goed voedingsschema en extra beweging helpt daarbij. Dit in combinatie met de Vibrofit Trilplaat is een erg goede manier om een sterk en gezond lichaam te creëren zonder uren in de sportschool te zitten.

Voors en Tegens van de Vibrofit Trilplaat

Voors:

 • Het is erg veilig en heeft bewezen om spierblessures te voorkomen
 • Het spaart tijd uit om de spieren van jouw hele lichaam te trainen
 • Trainen waar je maar wilt. Geen lomp en log apparaat.
 • De trilplaat is stevig en zorgt voor een goede stabiliteit
 • Erg degelijk. Geschikt voor zwaardere mensen.

Tegens:

 • In vergelijking tot andere trilplaten is de Vibrofit Trilplaat wat prijziger.

De VibroFit Trilplaat is volgens meerdere gebruikers een goede toevoeging aan de thuis fitness en fitheidsapparaten.

Positive
 • Geen sportschool lidmaatschap nodig
 • Erg veilig voor jong en oud
 • Mobiel en compact
 • Bespaart tijd
 • Geschikt voor personen tot 120KG
 • 99 programma’s
Negatives
 • Vrij prijzig
 • Doet weinig voor je conditie
 • Vrij korte snoer

Het apparaat is niet aanbevolen voor:

 • Mensen die onlangs een fysiek trauma hebben gehad. Indien u een fysiek trauma hebt gehad, .
 • Mensen met een scoliose.
 • Mensen met een hernia.
 • Mensen met diabetes.
 • Mensen met epilepsie.
 • Zwangere vrouwen (tijdens de laatste zes weken van de zwangerschap).
 • Mensen met hart- en vaatziekten.
 • Mensen met een pacemaker.
 • Mensen met acute trombose.
 • Mensen met tumoren.
 • Mensen met een risico op netvliesloslating.
 • Mensen met acute migraine hoofdpijnen.
 • Mensen met prothese.
 • Mensen met medische pinnen en schroeven in hun lichaam

Bij twijfel, dien je je huisarts te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Vibrofit handleiding

Ben je op zoek naar de handleiding van de Vibrofit? Klik hier

Meer weten over de Vibrofit Trilplaat klik dan hier.

Heb je ervaring met de Vibrofit Trilplaat laat ons en anderen het dan hieronder weten.

7.9 Totale Score
VibroFit Trilplaat - Met vibraties jouw lichaam trainen

De VibroFit Trilplaat is ontwikkeld om thuis jouw gehele lichaam te trainen. Door trillingen worden de hersenen en de spieren geactiveerd waardoor deze sterker worden en jij je beter gaat voelen. Nu gratis 2 Slims Abs Waist trainer.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
Vibrofit Fitness Tilplaat voor thuis
Vibrofit Fitness Tilplaat voor thuis
44 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Prachtig dat apparaat! Fijne uitgebreide omschrijving ook; maar wat een DOMME missers in die tekst! Ons Nederlands heeft ook nog een eenvoudige en gewone >tegenwoordige tijd<! Dus niks geen 'verhoogd', maar 'verhoogt' en niet 'BETEKEND', maar 'betekent' en 'bepaalt' i.p.v. 'bepaald'. Simpele proofreading had dit kunnen voorkomen, toch? Ok, ik laat het maar hierbij, maar zo'n taalmisser leidt wel erg af van de tekst, d.w.z. dat je 't niet meer zo serieus neemt. Dat kan niet de bedoeling zijn, lijkt me.
  Zo, genoeg over die o.t.t.,
  mvg Ard Verhoog.

 2. heb deze vibrofit plaat sinds 1 week en vind het een super apparaat voor te gebruiken mvg gitano

 3. Ik wil graag weten of je dit apparaat mag gebruiken bij een knie-en of heupprothese

 4. Heb de vibrofit sinds vorige week. Was er al erns 3 minuten op geweest en Ben vandaag voor de eerste keer op de vibrofit geweest. Wou er 10 minuten opgaan Stond er 5 minuten op en gaf error r -5 … nu blijft hij deze foutmelding aangeven. Kan nergens iets vinden over deze foutmelding. En hij blijft deze foutmelding aangeven en kan niks meer doen. Kan iemand mij helpen??

 5. zou je deze mogen gebruiken met facetartrose , scheuerman?

 6. Antwoord
  Jolanda van dusschoten 4 november, 2017 op 10:39

  Kan ik dit apparaat,veilig gebruiken met een whiplash.

  Mvg Jolanda

  • https://www.tommyteleshopping.com/vibrofit.html

   Product causes Chronic limb pain syndrome (repetitive strain injury) and Osteoarthritis (OA) a type of joint disease that results from breakdown of joint cartilage and underlying bone. The most common symptoms are joint pain. Initially, symptoms may occur only following exercise, but over time may become constant. Other symptoms may include joint swelling, decreased range of motion, and when the back is affected weakness or numbness of the arms and legs

   As a health professional I know this advertisement is a lie and even damaging to the health. They say you will lose weight fast if you stand on a vibrating surface. The resonance will damage your joints without burning energy you would burn if you just walked. This repetitive strain injury will eventually cause arthritis and make it more dificult to lose weight by normal excercise.

 7. Ik heb het ene orgasme na de andere, sta er nog geen 3 min op en het vocht trilt me broek uit.

  • He Schramila, wat geweldig je hebt geen vent meer nodig. Het kost je alleen wat nieuwe broeken, die zullen wat harder “slijten”.

 8. Zijn de weerstandsbanden ook inbegrepen?

 9. Product causes Chronic limb pain syndrome (repetitive strain injury) and Osteoarthritis (OA) a type of joint disease that results from breakdown of joint cartilage and underlying bone. The most common symptoms are joint pain. Initially, symptoms may occur only following exercise, but over time may become constant. Other symptoms may include joint swelling, decreased range of motion, and when the back is affected weakness or numbness of the arms and legs

  As a health professional I know this advertisement is a lie and even damaging to the health. They say you will lose weight fast if you stand on a vibrating surface. The resonance will damage your joints without burning energy you would burn if you just walked. This repetitive strain injury will eventually cause arthritis and make it more dificult to lose weight by normal excercise.

 10. Zou men dit apparaat mogen gebruiken als je een of meerdere hernia’s hebt in de lage rug ?

 11. Dit helptis u lichaam moet je wel zelf aanvoelen ik sta der nu 6wk.op
  Verloor ,8cm aan buik en 4 aan de billen
  Ik let op mijn voeding en doe dit 4sessies per dg ipv 10min wa ze aanraden
  Cellulitis is bijna weg had ik nooit verwacht
  Blij met de aankoop
  Ik heb zware astma waardoor fitness gn optie was dit is ideaal voor mij

  • Hallo Elsje, ik heb nu ook de vibrofit in huis. Ik gebruik hem nu 2 weken, maar ik ben nog geen centimeter kwijt. Ik let op mijn voeding en sta er elke dag 10 minuten op(programma 2) maar ik lees dat jij 4xper dag 10 minuten erop staat. Op welke programma heb jij hem staan? Ik hoop van je te horen. Groetjes Melanie.

  • Dag Elsje

   Ik zie dat jij dat Vibrofit al enkele maanden in bezit hebt. Wordt deze nog gebruikt en ben je er nog steeds tevreden van? Ik twijfel sterk over de aankoop hiervan…

  • Esther,

   Mag ik je wat vragen. Onder tussen zou je de vibrofit +/- 8 maanden hebben. Graag wil ik weten of u er nog steeds gebruikt en u ervaring er van.

  • Op welke stand heb je hem gezet? En welke snelheid? Iedere dag dus ipv 3x per week?

 12. Ik vraag me af hoeveel de mensen die zeggen dat het werkt betaald hebben gekregen. Als je een beetje nadenkt snap je toch wel dat dit onzin is?

 13. Moest dit toestel zo goed zijn wie wil dit dan niet in huis hebben , stel me hier wel even de vraag in hoe verre dit allemaal werkt , is dit toestel ook wel goed voor langdurig gebruik betreft de gewrichten niet dat men hier problemen mee krijgt , die garantie zie ik nergens bij staan , er zijn al heel wat mensen die met joggen al heel wat problemen hebben met hun knieën enz.. dit geld natuurlijk ook niet voor iedereen , je zult het maar voor krijgen wat dan ? .
  Als iemand me kan overtijgen dat dit toestel geen problemen veroorzaakt staat dit morgen bij mij in huis geloof me maar .

  • Als het zo goed zou zijn ,zouden sportscholen dit al lang gekocht hebben.
   Op tommyteleshopping is het 4x 99,99 euro. Trap er niet in .
   Als je dit wil kopen is het er al vanaf 299euro.

   • Niet helemaal waar. Sportscholen kopen vooral toestelle waar vraag naar is. Niet wat goed voor je is.
    Kijk maar eens naar alle toestellen. Allemaal slecht voor gewrichten. Losse dumbels blijven het beste. Maar wil niemand.
    Hardloopbanden met een tv voor je neus is wat men wil. E ndie krijg je dus ook massaal.

    • Ben ik niet met je eens.
     Bij ons in de sportschool is het drukker bij het bankdrukken de de losse dumbels. De apparaten zijn een leuke aanvulling.

  • Ja Michel, zo denk ik er ook over.

 14. Resultaten kan je alleen behalen in de sportschool ,En natuurlijk inname calorieën ,, en dit is weer een verkoop truc.
  Laat je niet vangen beste mensen , anders had iedereen dit wel in huis staan , dus het is ONZIN !!!

 15. Antwoord
  Susanne van Grimbergen-Partouns 4 juni, 2018 op 01:38

  Ik zag dat er veel kritiek werd geleverd op dit apparaat, en skeptisch zijn is gezond, alleen probeer het uit, en lever dan commentaar. Een sportschool kan niet iedereen betalen, en het is behoorlijk prijzig.
  Ik heb hem gekocht niet om af te vallen maar om meer zuurstof te krijgen in mijn lijf, en om mijn zenuwen in bedwang te houden, en het help, als ik dit niet doe, was ik al in een rolstoel beland.
  Tevens sport ik thuis met dat ding, en daar doe ik oefeningen op en doe los ook nog oefeningen thuis, en 3 keer in de week de ochtend en twee keer in de week een uur ’s avonds met een personal trainer.Je moet er inderdaad wat voor doen, maar als je genoodzaakt bent om medicatie te slikken waar hormonen in zitten door een ongeneeslijke ziekte, en de prikpil zijn puur hormonen, dat helpt mee om volslank te worden.Ik heb 154 kilo gewogen en ben 164, en ben in 1 jaar tijd 54 kilo afgevallen, doordat mijn ouders beide kanker kregen, heb ik mijn gevoelens en verdriet weg gegeten, daardoor was ik weer 106 kilo gaan wegen, nu bouw ik spieren op maar ik ben eerst van maat 56 naar maat 50 gegaan en toen naar 48/50 en nu zit ik op 46/48.Maar puur door bewegen, veel bewegen en heel goed op het eten letten, ik eet ook pasta, maar spelt/volkoren, zilvervliesrijst, en zoete aardappelen, fruit waar niet teveel suikers inzitten, en weinig light producten.En mensen lees wat op de verpakking staat wat je wilt kopen om te eten, en als je dit apparaat hebt gekocht, probeer hem gewoon uit van laag naar iets hoger, opbouwen.En advies zet hem aan als je erop staat en zet hem uit als je er ook op staat.En houd de afstandsbediening in de buurt.

 16. @SUSANNE v G, dankjewel voor je reaktie, daar heb ik heel veel aan. Erg duidelijk.
  veel succes verder met dit apparaat, ik kijk nog verder naar ervaringen alvorens tot de koop hiervan over te gaan, mvg,

 17. Ik moet mijn mening herzien , ik was vrij sceptisch .
  Maar heb het toch in huis gehaald , en ben 4 cm omtrek in mijn buik kwijt.
  En mijn armen zijn zichtbaarder geworden en plus 2 cm omtrek winst , ben van 39 cm naar 41 cm gegaan en borst ook goed stevig , maar ik let wel op mijn eten wat ik ervoor ook al deed , maar nu kan er een keer op de week ook eens een frietje bij .

  Met dit apparaat behaal je resultaten , Top

 18. _Peter, en dat alles in 2 en een halve dag? laat je vorderingen over een maandje nog ff weten man.
  😉

 19. Als je echt gezond wil afvallen cure4life. Ik woog 19 juli 144, nu 9 augustus al 133.
  En geen honger, gezond eten. Het kost vanaf 500 euro, maar je zal samen met je consulent op het gewicht komen wat jij wil. Ik wil naar 93 kilo.zelf ben ik 190 cm.
  Ga maar eens naar fb of site .

 20. Bijna te mooi om waar te zijn, niets hoeven doen en toch lekker afvallen !!!

 21. Ik heb het apparaat gekocht voor mijn restless legs. Ik was ten einde raad lag hele nachten wakker. Heb het nu een paar dagen in huis en ik ga er 2x per dag 10 min op, en ik word nu nog maar 1 x per nacht wakker van mijn onrustige benen. Ik ben blij dat ik hem heb aan geschaft.

 22. Het is een aanrader,je valt er vanaf en krijgt meer spiermassa. Ma je moet ook wel op je voeding letten.doe dit elke dag 10min en ga ook nog 15min op de fiets.

 23. Ik ben alleen hier gekomen om te kijken hoeveel domme/naive mensen er zijn die hier ingetrapt zijn. Weer een apparaat die na de eerste 2 maanden in jullie schuur zal belanden. Alle mensen die dit aanschaffen zijn liever lui dan moe. Het enige wat af gaat vallen is je portemonnee.

 24. Als dit na twee maanden in de schuur staat, dan moeten er wel altijd van deze apparaten op Marktplaats worden aangeboden. Scheelt toch fors in prijs. Helaas, geen enkele op Marktplaats te vinden! Zouden ze dan toch zo goed zijn?

 25. Graag zou ik willen weten hoe het geluid is als ik hem op de de 1e etage zet hoor je dit dan in het hele huis

 26. Ik heb vroeger drie maanden getraind met de PowerPlate, dat ga fantastische resultaten bij drie keer per week trainen. Het is niet passief op de trilplaat staan, je moet ook echt je spieren aanspannen. De PowerPlate is echter bijzonder prijzig, daarom overweeg ik om de Vibrofit aan te schaffen…

 27. Kan het apparaat gebruiken voor patiënten met bypass?

 28. Hallo ik heb het apparaat in bruikleen van mijn podotherapeut alvorens het aan te schaffen. Ik ben 18 kg afgevallen door gezond te eten en met mate vlgs de schijf van vijf van het voedingscentrum. Ik heb een mobiele beperking waardoor ik niet intensief kan ” sporten” dit doe ik bij de fysio. Vond mijn buik, billen en bovenbenen erg slap. Ik probeer dagelijks 15 min of 2x 10 min te “trillen” ben nu 4 weken verder en merk zeker resultaat. Dit heb ik niet kunnen bereiken in 6 mnd met 3x p week “sporten” bij de fysio. Conclusie: Om af te vallen moet je je eetgewoonte veranderen en om te verstevigen lekker de trilplaat gebruiken.

 29. Welke programma doe je dan?

  • Hallo,

   Ik krijg steeds Errol 5. Zelfs als het toestel af staat, blijft hij stroom krijgen en rond dansen. Wat kan ik hieraan doen?

Laat een reactie achter