Wonder Arms – Een dynamisch trainingssysteem voor jouw armen?

Wonder Arms beweert de welbekende “kipfilets” te kunnen bestrijden en dat door het gebruik van dit dynamische trainingssysteem jouw armen strakker en steviger worden.

Het maakt niet uit hoe lang je in de sportschool doorbrengt of hoe hard je werkt om jouw hele lichaam te verzorgen, sommige gebieden zijn gewoon zo lastig om ze stevig, strak en sterk te houden.

Vaak worden de armen wat achtergesteld of snel getraind in de sportschool. Vooral de onderkant van de armen, hier vormen zich de dan welbekende “kipfilets”.

De weerstandsbanden zorgen er voor dat je gerichte trainingen kan doen voor jouw armen. Jouw armen krijgen een mooiere vorm en de kipfilets verdwijnen na een verloop van tijd.

Wat is Wonder Arms nu precies voor een trainingsapparaat?

Een trainingssysteem met weerstandsbanden is niet nieuw, maar een systeem speciaal voor jouw armen is wel nieuw. Door deze techniek train je jouw armen zodat ze steviger en strakker worden.

Door het weerstandssysteem bereik je in tegenstelling tot andere trainingsproducten een sneller resultaat. De geïsoleerde oefeningen zijn eigenlijk speciaal om de armen te trainen waardoor het resultaat nog sneller zichtbaar is. De overige gebieden worden ook wel getraind alleen is het effect wat minder.

Het ontwerp van de Wonder Arms

Het apparaat is zo ontworpen dat het gemakkelijk is in gebruik, maar wat wil dat zeggen goed ontworpen. Wat maakt het ontwerp dat zo speciaal. Hieronder de punten die het gebruik makkelijk maken

 • Comfortabel design. De gevoerde armleuningen zorgen ervoor dat jouw armen op het apparaat kunnen rusten bij het doen van de oefening. Hierdoor voorkom je gewrichtspijn en dus ook blessures.
 • Door het kleine en compacte design is de Wonder Arms makkelijk overal op te bergen en op te slaan.
 • Extra weerstandsbanden. Er worden 3 extra banden bijgeleverd zodat je de weerstand kan opbouwen en dus zwaarder trainen.

De voordelen van Wonder Arms

Het is belangrijk voordat je een trainingsproduct aankoopt om je goed te verdiepen in de voor en nadelen van het product.

Wat zij nu de pluspunten volgens de makers van Wonder Arms:

 1. Unieke en dynamische weerstand
  Het voornaamste voordeel van het product is de unieke en dynamische weerstandskwaliteit. De bewegingen werken om je triceps, schouders, biceps, en zelfs je borst te trainen. Zoals als al eerder gezegd ligt het accent op de armen waardoor deze steviger en strakker worden. Spieren worden sterker en kipfilets verdwijnen.
 2. Vet verbrandende Kwaliteiten
  Door oefeningen te doen verbrand je calorieën dat is algemeen bekend. Uiteindelijk zal je vet gaan verbranden als je lang genoeg traint. Als er voor kiest alleen te trainen met de Wonder Arms zal je geen vet gaan verbranden. Maar combineer je een cardio workout met daarachter een training met de Wonder Arms zal het verbranden van calorieën doorgaan.
 3. Borst- en rugsteun
  Afgezien dat de training speciaal gericht is op het verstevigen van de armen is, biedt deze training ook extra steun aan rug en borst. Door het gebruik van de Wonder Arms verstevig je ook enigszins de borstspieren waardoor deze ook wat steviger worden.
 4. Geschikt voor iedereen te gebruiken van elke leeftijd
  Wonder Arms is voor iedereen te gebruiken. Je gebruikt het gewoon thuis en kan zo trainen wanneer je wilt. Combineer deze training met een cardio workout en je hebt een goede volledige training gedaan. Ook is Wonder Arms goed te gebruiken in uw trainingsschema. In mijn ogen is het apparaat wel speciaal gericht op vrouwen.
 5. Pijnvrij trainen
  Als je het apparaat goed gebruikt ontzie je jouw gewrichten en train je alleen de spieren. Dit voorkomt blessures en pijn.

Conclusie over de Wonder Arms

Door het gebruik van weerstandsbanden is de weerstand niet altijd even groot. In het begin zal dit wat minder zijn maar als de band verder gerekt wordt zal de weerstand groter worden. Dit is een algemeen gegeven van trainen met weerstandsbanden. Zelf heb ik hier niet zo veel moeite mee, maar ik kan me voorstellen dat mensen dit niet prettig vinden.

De enige grote twijfel die ik heb is over de degelijkheid van de Wonder Arms. Ik ben benieuwd of met de extra weerstandsbanden het apparaat stevig genoeg is bij heel intensief gebruik. Dit is ook gezien overige beoordelingen over de Wonder Arms een twijfel die bij meerdere mensen er is.

De oefening die je er mee kan doen is in mijn ogen erg goed en werkt zeker voor de armen. Ik heb nog geen gebruik gemaakt van de extra weerstandsbanden, maar zie wel al wat resultaat. Ik combineer wel de training met de Wonder Arms met een cardio oefening voor een nog beter resultaat.

Meer weten over de Wonder Arms klik dan hier

6 Totale Score
Wonder Arms - Een dynamisch trainingsapparaat

Wonder Arms is een trainingsapparaat speciaal ontwikkeld om met weerstandsbanden jouw armen te trainen. De oefeningen zijn niet moeilijk uit te voeren en je voelt het goed aan de armen. Het resultaat zal snel zichtbaar zijn. Twijfel is er wel over de degelijkheid van het apparaat. Vandaar de wat lagere beoordeling voor dit product.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties

Tags:

3 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. De elastieken banden van wonder arms breken al na 10 minuten. Als je leverancier dit laat weten hoor je vervolgens niets. Wat mij betreft een miskoop

 2. Vlotte levering . En voelde
  Echt lekker aan mijn armen al moesten alle 3 de banden erom om wat weerstand te voelen .
  Helaas is het na 1x gebroken. Toch een nadeel van een plastic product. Nog Geen reactie van fabrikant gehad ..behoorlijk balen .

 3. Na een keer gebruik al op twee plaatsen gebroken.

Laat een reactie achter