Wonder Core – Buikspiertraining als nooit tevoren

Wonder Core – Het buikspierapparaat met goede ondersteuning.

Welke man of vrouw droomt er niet om van dat nare buikje af te komen? Strakke buikspieren zijn al eeuwenlang het schoonheidsideaal van de maatschappij. Maar waarom is er nog nooit een fatsoenlijk fitnessapparaat op de markt gebracht die deze oefeningen makkelijk maakt. Sinds een kleine tijd is er een nieuw apparaat op de markt, de Wonder Core. Het fitness apparaat wat de buikspieroefeningen makkelijker moet maken maar is dat zo?

Het doen van buikspieroefeningen zijn altijd een zeer intensieve en moeilijke trainingen waarbij de rug en de nek vaak erg overbelast worden en hebben de oefeningen vaak weinig resultaat. De Wonder Core is een nieuw revolutionair buikspiertrainingssysteem die de rug en nek uitermate goed ondersteunen waardoor zonder de nek en rug te overbelasten je snel strakke en sexy buikspieren kan krijgen.

De effectiviteit van de Wonder Core zit hem in het Dual Weerstand ontwerp. Normale buikspieroefeningen werken alleen door de opwaartse bewegingen. Maar door het revolutionaire ontwerp van de Wonder Core wordt het lichaam naar een beneden parallelle positie gebracht, waardoor alle buikspieren worden getraind, dus ook de moeilijke zijbuikspieren. De buikspieren worden zowel in allebei de bewegingen getraind, zowel de naar boven gaande als de naar beneden gaande.

Bij andere buikspierapparaten heb je maar een beperkte bewegingsvrijheid. Bij de Wonder Core buigt het lichaam meer dan 180 graden voor een optimale contractie van het gehele middel.

Tevens door de ingebouwde draaitzitting die de Wonder Core heeft worden ook de schuine buikspieren getraind, met deze training worden de lelijke zwembandjes aangepakt. Er is zelfs een mogelijkheid voor het doen van kniebuigingen om de moeilijke lage buikspieren te trainen. Met deze training zal de Wonder Core tegelijkertijd de billen en dijen trainen. Hierdoor is de Wonder Core eigenlijk meer dan een buikspierapparaat alleen.

Het belangrijkste aan de Wonder Core is en blijft dat de nek en rug worden ontzien. De ondersteuning van deze twee is het belangrijkste voor een succesvolle training op weg naar die sexy buikspieren.

wonder-core1

Mijn ervaring met de Wonder Core

Met dit apparaat ben ik nu 5 minuten per dag aan het werk met mijn buikspieren en ik doe dit nu 3 weken. Ik heb geen last van mijn nek en rug wat ik voorheen wel had als ik buikspieroefeningen op de grond deed. De ondersteuning is echt prima en het is echt een stevig apparaat. Het resultaat tot op heden is er wel, ik ben nu 1,5 centimeter kwijt en ga dus zeker door met trainen. Ik voel dat onder mijn buikje mijn spieren sterker worden en in de spiegel zie ik dat mijn buikje minder wordt.

Het apparaat kost wel wat in aanschaf en hier kan je best wat maandjes voor naar de sportschool. Maar omdat ik vaak van ’s ochtends 9 tot ’s avonds 8 aan het werk ben is dit apparaat ideaal voor mij en is het bedrag van €134,85 dubbel en dwars waard tot nu toe.

Voor meer informatie over de Wonder Core klik hier.

2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Hoi hoi, welke oefening doe je in deze 5 minuten? Mvg kim

  • Beste Kim,

   Je kunt er meerdere oefeningen op doen voor jouw buikspieren. Als je gewoon er recht op gaat liggen dan train je buikspieren aan de voorkant. Lig je op je zij dan train je de spieren aan de zijkant van jouw buik.
   Op You-Tube zijn verschillende filmpjes te vinden over het gebruik van de Wonder Core. Veel succes en Plezier met de Wonder Core. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=X_ld4rCFBRI

   Groet,
   Jochem

Laat een reactie achter