Gotham Steel Stackmaster – Het geld totaal niet waard

De pannen van Gotham Steel Stackmaster zijn weer regelmatig op tv en beweren de ideale pannen te zijn. Ze nemen weinig ruimte in beslag en kunnen gebruikt worden op elke warmtebron. Maar zijn deze pannen zo goed als ze beweren te zijn?

Hoe werken de Gotham Steel Stackmaster pannen

Heb jij ook van die volgepakte kasten, waardoor jouw pannen vol met krassen komen? Het zoeken naar de juiste pannen duurt soms langer dan nodig zou moeten zijn omdat je zoveel verschillende pannen hebt. Met de nieuwe Gotham Steel Stackmaster pannen is dit allemaal verleden tijd. Volgens de makers zijn deze pannen makkelijk te stapelen en krijgen zij geen krassen op de antiaanbaklaag.

De hele set stapelt zich op elkaar en bespaart ruimte en ze besparen tot 40% van de eerder gebruikte ruimte in de kasten. Stackmaster heeft een drie laags titaniumcoating voor extreme duurzaamheid, hierdoor zouden ze 10 keer langer meegaat dan andere pannen. Je zou zelfs metalen keukengerei over de titanium coating kunnen halen zonder het te beschadigen. Door de antiaanbaklaag heb je geen olie of botert nodig. Tevens zijn de pannen oven en vaatwasser bestendig.

Recensies online over deze pannen

De meest voorkomende klacht over de Gotham Steel Stackmaster pannen is dat ze plakken. Veel gebruikers hebben in hun recensies gemeld dat het meer dan 15 minuten duurt om een ​​ei te bakken en dat de eieren aan de pan blijven plakken. Dus de eieren die moeiteloos van de Gotham Steel Stackmaster-pan glijden, zoals getoond in de tv-advertentie, is slechts een truc.

Veel gebruikers klagen in hun Gotham Steel Stackmaster recensies dat ze beschadigde pannen hebben ontvangen. De pannen waren uit de vorm gedeukt en de deksels pasten niet. Gedeukte pannen stapelen zich niet goed in elkaar. Sommige recensies vermelden ook dat ze Gotham Stackmaster pannen hebben ontvangen met krassen op het oppervlak. Het lijkt er dus op dat de pannen niet de kwaliteit hebben die ze beweren te hebben. Ze buigen en krassen bij matig gebruik volgens verschillende reviews. Zelfs een recensent geeft aan dat ze zichzelf heeft gesneden aan de een scherp handvat.

Ons oordeel over Gotham Steel Stackmaster

 

Uiteraard hebben wij de Gotham Steel Stackmaster pannen zelf geprobeerd. We ontvingen dan geen beschadigde pannen, echter we konden meteen zien dat de kwaliteit de wensen over laat. De pannen werken niet goed op de inductie kookplaat die wij hebben en na de pannen een aantal keer in de vaatwasser te hebben gehad bladdert er bij sommige pannen al iets vanaf.

Wil je pannen die goed stapelen en niet zo snel krassen dan raden wij je een andere bescherming aan. Om de pannen goed te beschermen kun je er beter een pannenbeschermer tussen leggen. Als je deze gebruikt kun je pannen ook op elkaar stapelen zonder dat ze krassen. Kijk hier eens naar verschillende pannenbeschermers.

Voor bijna €200,- raden we je een aankoop van deze pannen echt af. Wil je echt goede pannen hebben waar wij erg tevreden over zijn kijk dan eens naar deze pannen van KitchenAid. Deze pannen gaan al jaren mee en zijn nog steeds niet beschadigt. (gebruik gewoon houten of siliconen keukengereedschap).

Wil je de KitchenAid pannen is bekijken klik dan hier en zie zelf de reviews.

3 Totale Score
Gotham Steel Stackmaster Pannen - Liever een andere pan

Na het testen van de Gotham Steel Stackmaster Pannen kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij liever onze huidige pannen blijven gebruiken. De kwaliteit is niet zoals de makers beweren.

Uw recensie toevoegen
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter