Velform Sauna Reducer, werkt deze afslankriem dan wel?

We hebben op deze website al vele producten bekeken die voor gewichtsverlies zouden zorgen. De Velform Sauna Reducer is het nieuwste product op de markt, het betreft een saunariem, die bijna gelijk is aan een eerder product wat enkele jaren terug een hit was. Maar het belangrijkste is natuurlijk kun je hiermee resultaat halen.

Onder de vele beschikbare producten voor gewichtsverlies zijn sommige effectief, sommige zijn nutteloos en sommige zijn zelfs gevaarlijk. De Velform Sauna Reducer valt volgens ons in de categorie nutteloos.

Hieronder leggen wij uit waarom we dat vinden en wat je beter kan doen om af te vallen.

Alleen vochtverlies met de Velform Sauna Reducer

De Velform Sauna Reducer verhoogt de lichaamstemperatuur rond de buik. De temperatuur kan wel verhoogd worden tot 55 graden Celsius via de temperatuur regelaar. Volgens een speciale thermale technologie zal door de toename van uw lichaamstemperatuur de activiteit van uw zweetklieren verhogen. Hierdoor zal je extra gaan transpireren rond de midden sectie en hierdoor verlies je dus vocht. Dit vochtverlies zal zorgen voor gewichtsverlies zorgen, hierdoor lijkt het of je daadwerkelijk gewicht kwijt raakt door het gebruik van Sauna Reducer.

Resultaten van de Velform Sauna Reducer

Zoals hierboven omschreven zijn de resultaten van de saunariem tijdelijk. Het vocht- en gewicht verlies wat je verliest door het extra transpireren zal worden aangevuld zodra je water gaat drinken. Je ziet ook dat boksers en bekende vechtsport atleten saunapakken gebruiken om snel af te vallen voordat ze gewogen worden. In deze pakken verliezen ze veel vocht waardoor het gewicht naar beneden gaat. Na het weegmoment drinken ze deze verloren kilo’s en vocht er zo weer bij.

De gevaren van een Saunariem

Het gebruik van een saunariem is niet zonder risico. Dit kan komt door verschillende zaken en heeft vooral te maken met de warmte van de bank en het verliezen van vocht. Enkele voorbeelden van de gevaren van het gebruik van de Sauna Reducer kan zijn, hitteberoerte, uitdroging, uitslag en eventueel zelfs problemen aan het hart. Sommige van deze aandoeningen kunnen zelfs leiden tot ernstige complicaties op de lange termijn.

Je kunt de hitte vergelijken met een echte sauna, hierin dien je ook niet langer dat 12 tot minuten 15 minuten te blijven zitten. Let op, bij het gebruik van een sauna en een saunariem bij bloeddrukproblemen.

Toch nog interesse in de Velform Sauna Reducer klik dan hier.

Welk product kun je beter gebruiken dan een saunariem?

Als je thuis gewicht wilt verliezen zonder dat je naar buiten gaat kun je beter kiezen voor een trilplaat. Vibrofit is bijvoorbeeld een bekende trilplaat die goed uit de test komen. Deze trilplaten zorgen voor trillingen in jouw hele lichaam die je spieren aanspant waardoor je een goede workout doet. Je voelt al verschil in 10 minuten.

Belangrijk is natuurlijk dat je hierbij ook op je voeding let. Gezonde voeding in combinatie met een trilplaat kan er voor zorgen dat je sneller gewicht kwijt zal raken. Gezond eten is hierin wel het belangrijkste.

Klik hier voor onze ervaringen met de Vibrofit.

Meerdere trilplaten vergelijken doe je hier.

 

 

2 Totale Score
Velform Sauna Reducer - Alleen vochtverlies

De Velform Sauna Reducer zorgt er alleen voor dat je tijdelijk gewicht verliest. Dit gewichtsverlies is te wijten aan vochtverlies en wordt aangevuld zodra je gaat drinken. Mocht je thuis zonder al te veel te bewegen af willen vallen dan is de Vibrofit i.c.m. met een goede gezonde voeding een veel betere optie.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter