Handy Heater – Ideale verwarming voor in koude ruimtes?

De kleine compacte Handy Heater beweerd de ideale verwarming te zijn voor kleinere ruimtes, zoals de badkamer, kantoor of andere kleinere ruimtes in jouw huis. Deze kleine verwarming sluit je aan op het stopcontact en voor slechts een paar cent per dag verwarmt hij de kamer die je verwarmt wil hebben. Zo is het niet meer nodig om het hele huis te verwarmen om die aangename temperatuur in die ene kamer te krijgen. Deze compacte verwarming verwarmt precies de ruimte die jij wilt.

Hoe werkt de Handy Heater

 1. Je neemt de Handy Heater mee naar de kamer die jij wilt verwarmen.
 2. Stop hem daar in een vast stopcontact. Plug het apparaat niet in een verlengsnoer maar altijd in een vaste contactdoos.
 3. Vervolgens stel je op het apparaat de stand in die je wilt gebruiken en de Handy Heater zal de ruimte gaan verwarmen totdat deze wordt uitgeschakeld door de automatische timer.

Wat kun je van de Handy Heater verwachten

Van alle keramische “kachels” die er te koop zijn valt de Handy Heater qua wattage vrij aan de onderkant van deze markt. De vermogens lopen uit één van 200 watt tot zelfs 1200 watt. De Handy Heater heeft ongeveer een vermogen van 350 watt. Wat er op neer zou komen dat dit een ruimte van 30 vierkante meter zou moeten kunnen verwarmen.

Dit is voor de compacte Handy Heater in onze ogen wel erg veel van het goede. De maximale oppervlakte die je kunt verwarmen is volgens ons ongeveer 10 vierkante meter. Wil je een groter oppervlak verwarmen dan kun je beter kiezen voor een andere keramische kachel met een hoger wattage. Voor meer opties voor de

Eén van de betere keramische kachels van dit moment voor grotere ruimtes

ze kachels kijk dan eens hier en maak zelf een vergelijk.

Conclusie over de Handy Heater

Deze compacte keramische verwarming kan de oplossing zijn voor gebruik in kleine ruimtes. Door het redelijk laag vermogen van de heater is een groot oppervlak verwarmen bijna onmogelijk.

Wij hebben de verwarming gebruikt voor een klein kantoortje met een oppervlakte van 8 vierkante meter. Deze oppervlakte kon de Handy Heater goed aan en binnen een korte tijd was deze ruimte heerlijk verwarmt. Je moet wel opletten dat je niet te dicht bij de kachel komt tijdens het opwarmen van de kamer, deze wordt namelijk heet.

Heb je een kleine kamer die verwarmt dient te worden dan kan de Handy Heater een oplossing zijn. Door zijn compacte formaat past de keramische kachel bijna overal en is hij makkelijk mee te nemen.

Het gene wat ons wel nog steeds zorgen baart is de waarschuwing van de consumentenbond van vorig jaar:

“We lieten de Handy Heater op veiligheid testen door een lab. Uit deze test kwam naar voren dat de druk die de Heater geeft op de wandcontactdoos vanwege zijn gewicht de veiligheidsnorm overschrijdt. We hebben dit bij de importeur en bij de NVWA gemeld”.

Daarom adviseren wij verder te kijken naar een andere elektrische kachel. Klik hier voor een overzicht met meerdere reviews.

Wil  je een grotere oppervlakte verwarmen dan raden wij je aan verder te kijken en mogelijk een van deze keramische kachels aan te schaffen. Als je hier klikt krijg een mooi overzicht van de mogelijkheden.

Meer weten over de Handy Heater klik dan hier.

Waar moet je op letten bij gebruik van de Handy Heater

 1. Raak de heater niet aan als deze aan staat, deze wordt erg heet en je kan jezelf verbranden.
 2. Bij gebruik in de badkamer plaats de heater op grote afstand (2 a 3 meter) van het bad of de douche.
 3. Zorg ervoor dat de heater niet nat wordt.
 4. Gebruik de heater niet te dicht bij gordijnen, beddengoed of ander brandbaar materiaal.
 5. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Handy Heater

€49,95

Handy Heater – Ideale verwarming voor in koude ruimtes?
De Handy Heater is een keramische kachel die beweerd ruimtes makkelijk te kunnen verwarmen. Je sluit hem aan op het stopcontact en de heater begint gelijk te verwarmen. Volgens onze conclusie is de heater zeker geschikt voor kleine ruimtes tot 15 vierkante meter. Daarboven voldoet de Handy Heater niet en kun je beter voor een andere optie kiezen.
4 Total Score
Handy Heater - De Oplossing voor koude ruimtes?

De Handy Heater is een keramische kachel die beweerd ruimtes makkelijk te kunnen verwarmen. Je sluit hem aan op het stopcontact en de heater begint gelijk te verwarmen. Volgens onze conclusie is de heater zeker geschikt voor kleine ruimtes tot 15 vierkante meter. Daarboven voldoet de Handy Heater niet en kun je beter voor een andere optie kiezen.

Oordeel gebruikers: 2.16 (1844 stemmen)
74 Comments
 1. Reply Jacob 30 januari, 2017 at 10:08

  Wel veel taalfouten in zo’n kort verhaaltje:
  Beweert / beweerd
  Verwarmd / verwarmt.

  • Reply Wiro Winnubst 13 november, 2018 at 13:26

   Ja… onze Nederlandse taal is een mooie taal. De taal is het voertuig van de geest… Maar hij is wel een krakende wagen geworden…

  • Reply paul 12 februari, 2017 at 15:05

   Lekker belangrijk Jacob!

   Door werkdatwel.NL en jullie beleving heb ik dat apparaat niet gekocht!

   Dankjewel wel werkdatwel.nl

   • Reply Iertje 24 december, 2018 at 17:12

    Als er zoveel taalfouten in zitten, vraag ik me af of zo’n verhaaltje dan geen fouten bevat 😉

  • Reply kristin 10 februari, 2017 at 15:03

   Jaja. Ik zag het ook onmiddellijk. Niet echt professioneel. ..

 2. Reply Marcel 31 januari, 2017 at 14:21

  Als deze zo heet wordt lijkt het me erg gevaarlijk om dit direct in een stopcontact te hebben. Kortsluitgevaar lijkt mij meer dan reëel. En wat betreft een wettelijk verplichte CE markering. Lees hier niets van op hun website. Daarbij voor dat geld koop je een betere veiligere en een heter met groter verwarmingsvermogen.

 3. Reply Ardy 2 februari, 2017 at 08:29

  Hoe zit het met de stekker, in hun filmpje gebruiken ze hele andere stopcontacten.
  Een verloopstekker er tussen moeten zetten lijkt me ook niet veilig…
  Zijn ze wel te leveren met ons type stekker?

 4. Reply Handy heater dikke troep 5 februari, 2017 at 12:40

  Wat een onding is dit. Maakt mega veel geluid. En verwarmen doet die niet. Kleine ruimte van 3×3 bij 2,5 hoog niet eens. Advies koop gewoon verrijdbaar kacheltje. Ze moeten de reclame gelijk van tv halen. Dit is niet haalbaar. Dit is misleidend!!!

 5. Reply Ton 6 februari, 2017 at 14:43

  Heb hem na 1 dag al teruggestuurd….waardeloos apparaat. Heb hem geprobeerd in een ruimte van 3x3maar dan moet je hem wel een uurtje laten draaien voordat je 2 graden verschil hebt. Dan nog niet gesproken over het kabaal wat dat apparaat maakt.
  Ik vind, als je naar de verkoop programma’s op TV kijkt dat de consument om de tuin geleidt wordt.

  Mijn advies: niet kopen

 6. Reply Rien 8 februari, 2017 at 14:25

  Hoop herry en slaat niet als de ruimte op temperatuur is zelf uit.Staat dus onnodig maximaal 12 te draaien! Zit geen thermostaat in.Jammer beter een olie radiateur voor 29 euro bij de bouwmarkt.

 7. Reply Henry 10 februari, 2017 at 14:32

  Is het niet zo dat als je een ruimte aan het verwarmen bent geen vloeroppervlak opgeeft ?
  We praten dus niet over vierkante meters maar kubieke meters.
  Zeer misleidende gegevens. Voor een leek wordt je op het verkeerde been gezet.
  Het blijkt dat het apparaat ook nog een veel lawaai maakt en erg heet wordt.
  Dus ook nog brandgevaarlijk.

 8. Reply klaas 13 februari, 2017 at 10:45

  De handy heater ook na 1! dag teruggestuurd ,kon de bijkeuken niet verwarmen.Het aankoopbedrag keurig terug ontvangen.Alleen jammer dat je de verzendkosten voor het retourzenden moet betalen.

 9. Reply Toos 16 februari, 2017 at 09:57

  Ook ik ben niet tevreden over het apparaat. Ruimte wordt niet of nauwelijks verwarmd en het maakt ontzettend veel herrie. jammer dat ik deze site niet eerder heb ontdekt want dan had ik de Handy Heater nooit gekocht. De reclame is ontzettend misleidend.

 10. Reply Jan 16 februari, 2017 at 12:21

  Het is een programma vullend onderwerp voor Radar en Kassa.

 11. Reply Henk 7 maart, 2017 at 11:47

  Wat een slecht Nederlands. Natuurlijk ik het belangrijk op een website behoorlijk Nederlands te schrijven. Als dit vertaald is waarom wordt er dan niet even nagelezen door iemand die behoorlijk Nederlands kent en niet klakkeloos op een website gezet wordt. Tegenwoordig lees je steeds meer van dit soort fouten. Over het apparaat zelf: als je de tv reclame bekijkt moet toch al een lichtje gaan branden, dit is zo ongeloofwaardig dat je de reclame gelijk weg moet draaien.

  • Reply marcel 19 oktober, 2018 at 11:06

   Lees je eigen bericht eerst eens door, dan zul je zien dat je zelf net zo’n knuppel bent.

 12. Reply Maarten 9 maart, 2017 at 08:46

  henk…………over het controleren van fouten……………….natuurlijk ik het belangrijk????……
  als dat nou allemaal zo belangrijk is , ga dan op een ander forum zitten discuseren over dit soort belangrijke onzin…………………..’tgaat hier ff over de heater en anders zoek ik wel een of andere taalles …..of zo

  • Reply Irma 5 december, 2017 at 09:11

   Geef je groot gelijk!

 13. Reply HENK 16 april, 2017 at 08:38

  discuseren ??

 14. Reply Martin 16 april, 2017 at 15:12

  Als je verstand van zaken hebt, weet dat een verwarming nooit meer warmte kan geven als hij uit het stroomnetwerk opneemt
  In dit geval dus 350Watt, dit is echt niet voldoende om een woning warm te krijgen, misschien de wc.
  En dan het verbruik, een paar centen per dag, zoals de commercial aangeeft, wie is hun energie leverancier, die wil ik ook hebben, de meeste mensen betalen ongeveer 23 cent per KWh, dit verbruikt dit apparaat dus in minder dan 3 uur.
  Ik dacht trouwens dat dit soort misleidende reclame verboden is.
  Wie gaat deze oplichters aangeven bij de reclame code commissie.
  Ik vraag me welke instantie in Nederland hier vanuit hun zelf controle op uitvoeren om zoiets een halt toe te roepen.

 15. Reply Leon Bootsma 6 mei, 2017 at 19:43

  WAARDELOOS product!
  Een bezemkast kan hij nog niet verwarmen.

 16. Reply Bert 11 oktober, 2017 at 09:55

  Zojuist op tv gezien en apparaat zou niet warm worden in tegenstelling van de bevindingen in bovengenoemde test. Een misleidende informatie is het dus zeer zeker. Idd iets voor Kassa of Radar om het artikel aan daglicht te brengen. Het lijkt mij een artikel met meerdere gevaren voor de gebruikers hiervan.

  NIET KOPEN DUS !!!

 17. Reply Joop 7 november, 2017 at 11:23

  Jeetje Jacob. En Kristin. En Henk. Stoor me daar ook nogal snel aan, maar las hier ff overheen. Sommige mensen zijn dyslectisch oid, typen met een telefoon kan ook erg lastig zijn. Mss is dat hier idd niet zo belangrijk? Kijk s op n technisch forum over auto’s ofzo en ga daar alsjeblieft lopen zeiken, dan ben je de hele dag zoet. Mvg

 18. Reply jack 15 november, 2017 at 20:19

  Nou, als ik dat zo lees hoef ik er geen aan te schaffen, bedankt voor jullie reacties , groetjes jack

 19. Reply Jan 15 november, 2017 at 20:50

  Gisteren gekocht.
  Nog nooit zo’n slechte aankoop gedaan. Volgend mij verwarmt een aansteker de ruimte beter.
  Om nog niet te spreken over het lawaai. Heb het gisteren uurtje laten opstaan in badkamer, 8 m2. Nauwelijks merkbaar verschil in temperatuur nadien. Grote rommel, onwaarschijnlijk misleidende reclame voor dit onding. Zaterdag breng ik hem terug naar Blokker. Dat zo’n praktijken kunnen.

 20. Reply tony 19 november, 2017 at 11:05

  Ikschrik mij eenongeluk mag dat kacheltje wel op de grond staan?in verband met lucht aan zuigen.graag antwoort?

 21. Reply Bernadette 20 november, 2017 at 10:13

  Blij dat ik via Google op deze site terecht kwam.
  Wij gebruiken beneden onze houtkachel maar die warmte krijgen we niet in de slaapkamer en bij het zien van de reclame denk je Ha dat is ideaal.
  Maar niet dus !
  Een nutteloze aankoop voorkomen hierdoor.

  Als er iemand een goeie tip heeft voor het verwarmen van een slaapkamer zonder mega veel stroom te verbruiken , hoor ik het graag

  • Reply Leon 18 februari, 2019 at 11:24

   Een elektrische deken. Een half uur voor het slapen gaan vol aan zodat je in een warm bed kruipt. Het gebruikt veel minder stroom dan een elektrische kachel (of dat die nu groot of ‘mini’ is, je hebt even veel kWh’s nodig). Tijdens het slapen moet de deken officiëel uit en je moet er ook niet op maar onder liggen om beschadigingen uit te sluiten. Tijdens het opbrengen ‘s zomers niet opvouwen maar oprollen. En verder in een carnavalswinkel een slaapmuts halen. Zet de deken wel op tijd uit of lager want als je lichaam te warm wordt wordt je ziek (ontstekingen).

 22. Reply Elly 13 december, 2017 at 10:48

  Gelukig hep ik hut net op teid niet gekogt….zo Jacob weer iets om je druk over te maken…

 23. Reply Henk 17 december, 2017 at 12:14

  Wat een oplichterij , nog geen kleine WC kun je ermee verwarmen , gooi je geld maar gelijk weg

 24. Reply Iwan 17 december, 2017 at 18:45

  Geeft op de display temp. in Fahrenheit aan , hoe krijg ik ik deze in Celcius op de display?
  Weet iemand hoe ik dit kan veranderen? Er staat niks in de Engelse beschrijving.

 25. Reply Zengers Willy 18 december, 2017 at 09:36

  Niets maar ook niets heeft enig nut bij aankopen van Tommy’s tv chop. Heb mij een paar keer laten vangen door een aankoop te doen. Alles na een week terug gestuurd. Deze heater waardeloos spul. Begrijp niet dat mensen zich laten vangen door deze presentatie’s op tv. Als je ze hoort praten is het steeds een wereldwonder. Ze moesten het verbieden zulke programma’s.

 26. Reply hans 20 december, 2017 at 09:52

  Ja, ja, mensen geloven ook alles. Als Tommy’s tele shop straks met een apparaat zou komen waarmee je zelf goud kan maken en aanbieden dat er zelfs een weegschaaltje bij zit als kado,( ja, ja, en dat is nog niet alles!) geloven velen die onzin dan ook. Als je het er maar (via tv) in blijft stampen.
  Ik weet dat ik bij dit soort bedrijven beter niets kan kopen dankzij Tommy shop.
  Heb er in ieder geval weer wat van geleerd en ben ze daar dankbaar voor.

 27. Reply Ger 25 december, 2017 at 01:41

  Taalfouten in media…Het blijft sneu aandoen

 28. Reply Ger 25 december, 2017 at 01:42

  Spellingsfouten in media…Het blijft sneu aandoen

 29. Reply Paul 3 januari, 2018 at 16:38

  Lekker belangrijk allemaal mensen al die taal fouten!

  Gaat om het idee toch!!! Je kan ook lid worden van de Consumentenbond waar je voor betaald en informatie krijgt waar je niks mee kunt.

  • Reply Koos 7 oktober, 2018 at 11:48

   Betaalt Paul, niet betaald.

 30. Reply Paul 3 januari, 2018 at 16:48

  En jacob! Mijn excuses dat ik geen punten en komma’s gebruik want daar heb ik geen zin in 🤣🤣😂😂😉😉😉😉 of ben je zelf te dom om iets te begrijpen?🤣

  En Kristen! Moet alles professioneel zijn Dan? Ga is werken aan je zinsopbouw 😲😥

 31. Reply Ap 31 januari, 2018 at 18:14

  Ik dach dat we jaren geleden zo geinformeert werden,dat we nederlands mochten schrijven zo als we dat zeggen.
  Ik zelf ben Rotterdammer dus dat kan wat worden dan.

  • Reply klEvert 13 november, 2018 at 20:29

   geïnformeerd
   Nederlands
   zoals

   en niemand is geïnformeerd om er maar een taalkundig zooitje van te maken.

 32. Reply Ap 31 januari, 2018 at 18:18

  Trouwens ik heb ook zo.n handy heather gekocht.,en als ik in de schuur aan het sleutelen ben aan mijn motor is het tog net ff behaaglijker voor mijn rug.ik heb hem voor 12.00 euro gekocht bij ali.dus als het niks is pleur ik hem weer weg.

 33. Reply 18 februari, 2018 at 09:50

  Ja laar kassa of radar dit spul meer gaan testen want sommige mensen trappen overal in
  Ik zou zeggen koop gewoon alles in de winkel dan zie je wat je koopt en niet goed geldterug

 34. Reply Nelly Van Rijswijk 27 februari, 2018 at 12:38

  Blij dat ik het heb gelezen.

 35. Reply John 28 februari, 2018 at 11:55

  Ik ben ook blij dat ik dit eerst gelezen heb. Ik koop helemaal niets van de tv.

 36. Reply frans 3 maart, 2018 at 04:04

  waardeloze troep is nog niet in staat om een poppenhuis te verwarmen

 37. Reply Martine Venesoen 31 maart, 2018 at 14:26

  Blij dat ik dit alles gelezen heb , gaan het toestel dus niet kopen 😉 hopelijk niet te veel fouten geschreven 😥

 38. Reply Hassan 18 oktober, 2018 at 20:24

  Met mijn benen wijd voor de handy heater gezeten,en ik had heerlijke warme ballen .

  • Reply Helena 30 oktober, 2018 at 12:56

   Whahahahahahahahaha

   • Reply Helena 30 oktober, 2018 at 12:58

    Wat een waardeloos ding. Gelukkig heb ik het bij een supermarkt kunnen kopen voor 9,99 . Even goed nog zonde van het geld !

 39. Reply Willem Boonstra 20 oktober, 2018 at 22:07

  350 wat per uur voor een paar centen per dag? Welke stroom leverancier hebben jullie?

 40. Reply Ron 24 oktober, 2018 at 11:02

  Ik beheer, jij beheert, wij beheren. Stam+t is iets van de 2e klas lagere school of groep 4 tegenwoordig.

 41. Reply Cock 29 oktober, 2018 at 13:56

  Jan het is wel 68 jaar geleden dat Ik in de 2e klas zal .
  Allemaal bijdehandjes zeker?

  • Reply klEvert 13 november, 2018 at 20:28

   Dan zou ik verwachten dat u het nog beter beheerst dan de beginners.

 42. Reply PAULT 31 oktober, 2018 at 07:28

  IK drink nooit “t”.
  GIJ drinkt altijd “t”.
  HIJ drinkt “t” als hij “tegenwoordig” (tijd) is.

  Zooooo eenvoudig !

 43. Reply Leon 31 oktober, 2018 at 20:42

  Als je zelf een beetje rekent, weet je dat het met 350 watt nooit lukt om een ruimte te verwarmen. Misschien dat een infrarood paneel met het zelfde wattage wel voldoende plaatselijke warmte levert.

 44. Reply Julia 5 november, 2018 at 17:41

  Lieve mensen, als we allemaal op een correcte spelling gaan letten, zouden we dan bijvoorbeeld alleen al de nieuwslezers van het journaal kunnen vertellen dat ‘zieke patiënten’ niet juist is, evenals ‘een gehandicapte parkeerplaats’ en wat te zeggen van ‘stevigere huid’ in de commercials of wat ik afgelopen week tegenkwam ‘gewoven’ en ‘vel roze?’ Dan nog het ‘ik irriteer me ergens aan?
  ‘Voorts nog eens alle uitdrukkingen en gezegdes die verkeerd of misplaatst gebruikt worden. Zelfs door ons aller Prins Bernhard.
  Maar om op de Handy heater terug te komen. Mijn fysiotherapeut heeft ook zo iets.
  Ik weet niet elk merk of soort, maar ik moet zeggen dat het in de praktijkruimte
  echt wel lekker warm wordt.

 45. Reply Bob 7 november, 2018 at 10:21

  350 watt en dan nog roepen voor een paar cent. Als het ding 3 uur aanstaat zit je al op 1 kw en 0,25 cent. Elektrisch verwarmen is gewoon duur. 350 watt voor 10m2 ligt aan type ruimte, hoe is het geïsoleerd, raam, noord zuid kant. Hoe warm koud is het buiten.
  Er zijn genoeg berekeningen die aangeven hoeveel watt je nodig hebt om een ruimte te verwarmen. Dit prul is niets speciaals en kan ook niet meer dan andere verwarming. Van 1kw stroom kun je geen 10kw hitte maken.

  • Reply klEvert 13 november, 2018 at 20:27

   0,25 Euro. Niet 0,25 cent.
   Maakt nogal wat uit 🙂

   Niet dat ik je niet begrijp hoor. Dat wel.

  • Reply Joshua 13 november, 2018 at 13:52

   Hoe verwarm jij 10 m² aan ruimte? Ja, met elektrische vloerverwarming is het mogelijk om 10 m² meter te verwarmen. Zover ik weet, gaat het berekenen van een ‘ruimte’ gepaard met m³. Er zit wel degelijk een verschil tussen omtrek, oppervlakte en ‘n ruimtelijke meting van b.v (m / m² / m³).

 46. Reply Huguette 11 november, 2018 at 16:28

  Ik dank iedereen die zijn mening eerlijk gegeven heeft.Ik was reeds wantrouwig bij het lezen van al het positieve in de aanbieding.Een beetje logisch nadenken…kan niet wat hier geschreven wordt.Wat sommige mensen schrijven dat taalfouten niet belangrijk zijn , sorry, voor de jeugd meestal niet, maar ik ben nog van de generatie van PAULT: ik drink nooit T enz…
  Ik zal dat toestel laten waar het thuishoort.
  Voor Paul: het gaat hem inderdaad om het idee, maar de taalfouten zouden echt niet mogen.

 47. Reply Henk is cool 13 november, 2018 at 12:32

  Stelletje analfabeten hier zeg…. En maar zeggen dat het niet belangrijk is. Zou ik ook zeggen als ik iets niet kan, of er geen zin in heb.

 48. Reply Herman 16 november, 2018 at 22:56

  Geweldig apparaat,
  Mijn buurvrouwtje had het altijd koud zo in haar ondergoed in haar kleine rose kamertje.
  Heb haar de Handy Heater aangeraden en ze werd al snel weer heet.
  Als beloning mocht ik die dag als eerste bij haar “achterdeur” naar binnen.
  Een geweldige ervaring, echt een aanrader.

  • Reply Arie Naal 16 november, 2018 at 23:19

   Bedankt voor je positieve ervaring Herman, krijg het er warm van. Ga zeker ook 1 kopen voor mijn buurvrouwtje … je weet maar nooit.

 49. Reply fokko buurma 17 november, 2018 at 22:55

  fokko aalsum

  Voor een paar centen ?

  Een KWh is een KWh daar kun je niet meer van maken.
  Bedrog en een onveilig apparaat.
  Weg er mee !

 50. Reply Martin Donkers 20 november, 2018 at 09:14

  Begrijp niet dat er een reclame code commissie die, rustig achterover leunend alle onzin over dit prul aan zich voorbij laat trekken…
  Dit “kacheltje” is een waardeloos ding, uit de eerste de beste haarföhn van de Action (€ 7,95!) komt minstens 2x zoveel warmte (OK, en 5x zoveel herrie…)

  Als je dan ziet dat deze troep ook nog door senioren de hemel wordt ingeprezen is het duidelijk dat dit een bewuste doelgroep is, die helaas vaak weinig te besteden hebben en hun laatste € 69,00 (schandalige prijs; van € 129,00 voor € 69,00, je moet maar durven!)
  Op internet bij de Chinese webwinkels wordt ie voor minder dan € 15,00 aangeboden, netjes thuisbezorgd!
  Het wordt écht tijd dat de staat zich gaat bemoeien met deze oplichterij, i.p.v. energiezuinige lampen verplichten en ondertussen een 3000W terrasheater (voor BUITEN dus!) gewoon toe te staan…

  Bij regelgeving zijn ze in NL compleet de weg kwijt, en niet alleen maar daar…

 51. Reply Rene Schenkhuizen 27 november, 2018 at 09:56

  als ik het Deskundig commentaar goed lees dan kan ik de Handy Heater dus liever niet kopen.
  Heeft er iemand dan een idee/tip welke ik dan wel kan kopen voor mijn koude zolderkamer van ca. 15 m2., die voldoende warmte geeft maar ook zuinig is in de elektrakosten..?
  maar ook nog veilig is….

  • Reply Hans 28 januari, 2019 at 09:45

   Gewoon een petroleumkachel kopen, ik heb er een thuis en ook op mn werk. Het goedkoopste alternatief en een puist warmte komt er vanaf

 52. Reply Handige Henkie 28 november, 2018 at 13:25

  Ja, jammer van de taalfouten inderdaad. Het lijkt alsof de kunst van het foutloos schrijven aan de gewone burger niet meer besteed is.

 53. Reply Frans 28 november, 2018 at 15:58

  ik heb een heatertje van DeLonghi gekocht voor een prijs van rond de 30 euro. Met thermostaat . dingetje verwarmt de keuken en doet dat redelijk goed. het vermogen is 2000 Watt wat ik best vind meevallen. alleen hij is niet erg stil

 54. Reply Jane 3 december, 2018 at 12:15

  Leuk om uit te proberen. Voor nog geen tientje bij AliExpress. Exact dezelfde!

 55. Reply FrLW68 10 december, 2018 at 16:09

  Bedankt voor het uitproberen.

  400W blijft 400W en zal nooit meer worden. Ook een grote kachel van 400W geeft evenveel warmte af.
  De manier van warmteoverdracht kan wel anders zijn, bijvoorbeeld via keramisch blaaskachel, IR lamp of een oliegevulde radiator. Als je dan toch directe warmte wilt voelen, zou ik voor stralingswarmte gaan, ipv een ruimte (lucht) verwarmen. En de ruimte die je verwarmt is ook nog belangrijk. Een voortent van 20m3 is anders dan een goed geïsoleerde ruimte.

  In de tekst wordt steeds gesproken over oppervlakte. Dat is in m2. Waarschijnlijk wordt ruimte (kubieke meter) bedoelt en dat is in m3, want de maximale oppervlakte van 10 vierkante meter kan wel 5 meter hoog zijn, maar ook 2m44. Het zal wel 10m3 zijn.

  Kies voor stralingswarmte gaan als je even ergens moet zijn. Tegenwoordig kun je platen van 60x60cm kopen van 400W. De straling voelt als een lentezonnetje. Echter omdat het stralingswarmte is heb je ook last van ‘schaduw’. Zit je er met je rug naar toe, dan is je voorkant koud. Een IR lamp kan ook.

  Moet je langer in een ruimte zijn en moet die snel verwarmd worden, dan zou ik een 1000W a 2000W blaaskachel nemen. Eventueel een convectorkachel met blaasmogelijkheid

  Heb je meer tijd, dan is een oliekachel van 800W prima. Die kan dan rustig de ruimte opwarmen.

 56. Reply grondstof 11 december, 2018 at 15:10

  Dit is net zo een onding als de airco welke afgelopen zomer werd aangeboden. Het vermogen is veel te klein om een ruimte te verwarmen net als dat de airco die ruimte niet kon verkoelen. Dit zijn gewoon dingen die je niet moet aanschaffen en zonde van het geld is. Het zou verboden moeten zijn er mee te adverteren en zeker de tekst het hele huis warm is misleidend. Het riekt eerder naar oplichting dan naar gewoon handel bedrijven.

 57. Reply grondstof 11 december, 2018 at 15:22

  Om een kubiekemeter te verwarmen is ongeveer 75 watt nodig. Dit verwarmingsapparaatje van 350 W kan dus een ruimte van bijna 5 kubiekemeter verwarmen. In veel woningen net aan de toiletruimte dus.

 58. Reply Anton 17 januari, 2019 at 21:07

  Wat een verhitte discussie over taalfouten! Maar dat kan ook een manier zijn om warm te worden.

  Laat een reactie achter

  Search
  Close Bitnami banner
  Bitnami