Handy Heater – Ideale verwarming voor in koude ruimtes?

De kleine compacte Handy Heater beweerd de ideale verwarming te zijn voor kleinere ruimtes, zoals de badkamer, kantoor of andere kleinere ruimtes in jouw huis. Deze kleine verwarming sluit je aan op het stopcontact en voor slechts een paar cent per dag verwarmt hij de kamer die je verwarmt wil hebben. Zo is het niet meer nodig om het hele huis te verwarmen om die aangename temperatuur in die ene kamer te krijgen. Deze compacte verwarming verwarmt precies de ruimte die jij wilt.

Hoe werkt de Handy Heater

 1. Je neemt de Handy Heater mee naar de kamer die jij wilt verwarmen.
 2. Stop hem daar in een vast stopcontact. Plug het apparaat niet in een verlengsnoer maar altijd in een vaste contactdoos.
 3. Vervolgens stel je op het apparaat de stand in die je wilt gebruiken en de Handy Heater zal de ruimte gaan verwarmen totdat deze wordt uitgeschakeld door de automatische timer.

Wat kun je van de Handy Heater verwachten

Van alle keramische “kachels” die er te koop zijn valt de Handy Heater qua wattage vrij aan de onderkant van deze markt. De vermogens lopen uit één van 200 watt tot zelfs 1200 watt. De Handy Heater heeft ongeveer een vermogen van 350 watt. Wat er op neer zou komen dat dit een ruimte van 30 vierkante meter zou moeten kunnen verwarmen.

Dit is voor de compacte Handy Heater in onze ogen wel erg veel van het goede. De maximale oppervlakte die je kunt verwarmen is volgens ons ongeveer 10 vierkante meter. Wil je een groter oppervlak verwarmen dan kun je beter kiezen voor een andere keramische kachel met een hoger wattage. Voor meer opties voor de

Eén van de betere keramische kachels van dit moment voor grotere ruimtes

ze kachels kijk dan eens hier en maak zelf een vergelijk.

Conclusie over de Handy Heater

Deze compacte keramische verwarming kan de oplossing zijn voor gebruik in kleine ruimtes. Door het redelijk laag vermogen van de heater is een groot oppervlak verwarmen bijna onmogelijk.

Wij hebben de verwarming gebruikt voor een klein kantoortje met een oppervlakte van 8 vierkante meter. Deze oppervlakte kon de Handy Heater goed aan en binnen een korte tijd was deze ruimte heerlijk verwarmt. Je moet wel opletten dat je niet te dicht bij de kachel komt tijdens het opwarmen van de kamer, deze wordt namelijk heet.

Heb je een kleine kamer die verwarmt dient te worden dan kan de Handy Heater een oplossing zijn. Door zijn compacte formaat past de keramische kachel bijna overal en is hij makkelijk mee te nemen.

Het gene wat ons wel nog steeds zorgen baart is de waarschuwing van de consumentenbond van vorig jaar:

“We lieten de Handy Heater op veiligheid testen door een lab. Uit deze test kwam naar voren dat de druk die de Heater geeft op de wandcontactdoos vanwege zijn gewicht de veiligheidsnorm overschrijdt. We hebben dit bij de importeur en bij de NVWA gemeld”.

Daarom adviseren wij verder te kijken naar een andere elektrische kachel. Klik hier voor een overzicht met meerdere reviews.

Wil  je een grotere oppervlakte verwarmen dan raden wij je aan verder te kijken en mogelijk een van deze keramische kachels aan te schaffen. Als je hier klikt krijg een mooi overzicht van de mogelijkheden.

Meer weten over de Handy Heater klik dan hier.

Waar moet je op letten bij gebruik van de Handy Heater

 1. Raak de heater niet aan als deze aan staat, deze wordt erg heet en je kan jezelf verbranden.
 2. Bij gebruik in de badkamer plaats de heater op grote afstand (2 a 3 meter) van het bad of de douche.
 3. Zorg ervoor dat de heater niet nat wordt.
 4. Gebruik de heater niet te dicht bij gordijnen, beddengoed of ander brandbaar materiaal.
 5. Buiten bereik van kinderen houden.

 

4 Totale Score
Handy Heater - De Oplossing voor koude ruimtes?

De Handy Heater is een keramische kachel die beweerd ruimtes makkelijk te kunnen verwarmen. Je sluit hem aan op het stopcontact en de heater begint gelijk te verwarmen. Volgens onze conclusie is de heater zeker geschikt voor kleine ruimtes tot 15 vierkante meter. Daarboven voldoet de Handy Heater niet en kun je beter voor een andere optie kiezen.

Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
75 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Wel veel taalfouten in zo’n kort verhaaltje:
  Beweert / beweerd
  Verwarmd / verwarmt.

 2. Als deze zo heet wordt lijkt het me erg gevaarlijk om dit direct in een stopcontact te hebben. Kortsluitgevaar lijkt mij meer dan reëel. En wat betreft een wettelijk verplichte CE markering. Lees hier niets van op hun website. Daarbij voor dat geld koop je een betere veiligere en een heter met groter verwarmingsvermogen.

 3. Hoe zit het met de stekker, in hun filmpje gebruiken ze hele andere stopcontacten.
  Een verloopstekker er tussen moeten zetten lijkt me ook niet veilig…
  Zijn ze wel te leveren met ons type stekker?

 4. Wat een onding is dit. Maakt mega veel geluid. En verwarmen doet die niet. Kleine ruimte van 3×3 bij 2,5 hoog niet eens. Advies koop gewoon verrijdbaar kacheltje. Ze moeten de reclame gelijk van tv halen. Dit is niet haalbaar. Dit is misleidend!!!

 5. Heb hem na 1 dag al teruggestuurd….waardeloos apparaat. Heb hem geprobeerd in een ruimte van 3x3maar dan moet je hem wel een uurtje laten draaien voordat je 2 graden verschil hebt. Dan nog niet gesproken over het kabaal wat dat apparaat maakt.
  Ik vind, als je naar de verkoop programma’s op TV kijkt dat de consument om de tuin geleidt wordt.

  Mijn advies: niet kopen

 6. Hoop herry en slaat niet als de ruimte op temperatuur is zelf uit.Staat dus onnodig maximaal 12 te draaien! Zit geen thermostaat in.Jammer beter een olie radiateur voor 29 euro bij de bouwmarkt.

 7. Is het niet zo dat als je een ruimte aan het verwarmen bent geen vloeroppervlak opgeeft ?
  We praten dus niet over vierkante meters maar kubieke meters.
  Zeer misleidende gegevens. Voor een leek wordt je op het verkeerde been gezet.
  Het blijkt dat het apparaat ook nog een veel lawaai maakt en erg heet wordt.
  Dus ook nog brandgevaarlijk.

 8. De handy heater ook na 1! dag teruggestuurd ,kon de bijkeuken niet verwarmen.Het aankoopbedrag keurig terug ontvangen.Alleen jammer dat je de verzendkosten voor het retourzenden moet betalen.

 9. Ook ik ben niet tevreden over het apparaat. Ruimte wordt niet of nauwelijks verwarmd en het maakt ontzettend veel herrie. jammer dat ik deze site niet eerder heb ontdekt want dan had ik de Handy Heater nooit gekocht. De reclame is ontzettend misleidend.

 10. Het is een programma vullend onderwerp voor Radar en Kassa.

 11. Wat een slecht Nederlands. Natuurlijk ik het belangrijk op een website behoorlijk Nederlands te schrijven. Als dit vertaald is waarom wordt er dan niet even nagelezen door iemand die behoorlijk Nederlands kent en niet klakkeloos op een website gezet wordt. Tegenwoordig lees je steeds meer van dit soort fouten. Over het apparaat zelf: als je de tv reclame bekijkt moet toch al een lichtje gaan branden, dit is zo ongeloofwaardig dat je de reclame gelijk weg moet draaien.

 12. henk…………over het controleren van fouten……………….natuurlijk ik het belangrijk????……
  als dat nou allemaal zo belangrijk is , ga dan op een ander forum zitten discuseren over dit soort belangrijke onzin…………………..’tgaat hier ff over de heater en anders zoek ik wel een of andere taalles …..of zo

 13. Als je verstand van zaken hebt, weet dat een verwarming nooit meer warmte kan geven als hij uit het stroomnetwerk opneemt
  In dit geval dus 350Watt, dit is echt niet voldoende om een woning warm te krijgen, misschien de wc.
  En dan het verbruik, een paar centen per dag, zoals de commercial aangeeft, wie is hun energie leverancier, die wil ik ook hebben, de meeste mensen betalen ongeveer 23 cent per KWh, dit verbruikt dit apparaat dus in minder dan 3 uur.
  Ik dacht trouwens dat dit soort misleidende reclame verboden is.
  Wie gaat deze oplichters aangeven bij de reclame code commissie.
  Ik vraag me welke instantie in Nederland hier vanuit hun zelf controle op uitvoeren om zoiets een halt toe te roepen.

 14. WAARDELOOS product!
  Een bezemkast kan hij nog niet verwarmen.

 15. Zojuist op tv gezien en apparaat zou niet warm worden in tegenstelling van de bevindingen in bovengenoemde test. Een misleidende informatie is het dus zeer zeker. Idd iets voor Kassa of Radar om het artikel aan daglicht te brengen. Het lijkt mij een artikel met meerdere gevaren voor de gebruikers hiervan.

  NIET KOPEN DUS !!!

 16. Jeetje Jacob. En Kristin. En Henk. Stoor me daar ook nogal snel aan, maar las hier ff overheen. Sommige mensen zijn dyslectisch oid, typen met een telefoon kan ook erg lastig zijn. Mss is dat hier idd niet zo belangrijk? Kijk s op n technisch forum over auto’s ofzo en ga daar alsjeblieft lopen zeiken, dan ben je de hele dag zoet. Mvg

 17. Nou, als ik dat zo lees hoef ik er geen aan te schaffen, bedankt voor jullie reacties , groetjes jack

 18. Gisteren gekocht.
  Nog nooit zo’n slechte aankoop gedaan. Volgend mij verwarmt een aansteker de ruimte beter.
  Om nog niet te spreken over het lawaai. Heb het gisteren uurtje laten opstaan in badkamer, 8 m2. Nauwelijks merkbaar verschil in temperatuur nadien. Grote rommel, onwaarschijnlijk misleidende reclame voor dit onding. Zaterdag breng ik hem terug naar Blokker. Dat zo’n praktijken kunnen.

 19. Ikschrik mij eenongeluk mag dat kacheltje wel op de grond staan?in verband met lucht aan zuigen.graag antwoort?

 20. Blij dat ik via Google op deze site terecht kwam.
  Wij gebruiken beneden onze houtkachel maar die warmte krijgen we niet in de slaapkamer en bij het zien van de reclame denk je Ha dat is ideaal.
  Maar niet dus !
  Een nutteloze aankoop voorkomen hierdoor.

  Als er iemand een goeie tip heeft voor het verwarmen van een slaapkamer zonder mega veel stroom te verbruiken , hoor ik het graag

  • Een elektrische deken. Een half uur voor het slapen gaan vol aan zodat je in een warm bed kruipt. Het gebruikt veel minder stroom dan een elektrische kachel (of dat die nu groot of ‘mini’ is, je hebt even veel kWh’s nodig). Tijdens het slapen moet de deken officiëel uit en je moet er ook niet op maar onder liggen om beschadigingen uit te sluiten. Tijdens het opbrengen ’s zomers niet opvouwen maar oprollen. En verder in een carnavalswinkel een slaapmuts halen. Zet de deken wel op tijd uit of lager want als je lichaam te warm wordt wordt je ziek (ontstekingen).

 21. Gelukig hep ik hut net op teid niet gekogt….zo Jacob weer iets om je druk over te maken…

 22. Wat een oplichterij , nog geen kleine WC kun je ermee verwarmen , gooi je geld maar gelijk weg

 23. Geeft op de display temp. in Fahrenheit aan , hoe krijg ik ik deze in Celcius op de display?
  Weet iemand hoe ik dit kan veranderen? Er staat niks in de Engelse beschrijving.

 24. Niets maar ook niets heeft enig nut bij aankopen van Tommy’s tv chop. Heb mij een paar keer laten vangen door een aankoop te doen. Alles na een week terug gestuurd. Deze heater waardeloos spul. Begrijp niet dat mensen zich laten vangen door deze presentatie’s op tv. Als je ze hoort praten is het steeds een wereldwonder. Ze moesten het verbieden zulke programma’s.

 25. Ja, ja, mensen geloven ook alles. Als Tommy’s tele shop straks met een apparaat zou komen waarmee je zelf goud kan maken en aanbieden dat er zelfs een weegschaaltje bij zit als kado,( ja, ja, en dat is nog niet alles!) geloven velen die onzin dan ook. Als je het er maar (via tv) in blijft stampen.
  Ik weet dat ik bij dit soort bedrijven beter niets kan kopen dankzij Tommy shop.
  Heb er in ieder geval weer wat van geleerd en ben ze daar dankbaar voor.

 26. Taalfouten in media…Het blijft sneu aandoen

 27. Spellingsfouten in media…Het blijft sneu aandoen

 28. Lekker belangrijk allemaal mensen al die taal fouten!

  Gaat om het idee toch!!! Je kan ook lid worden van de Consumentenbond waar je voor betaald en informatie krijgt waar je niks mee kunt.

 29. En jacob! Mijn excuses dat ik geen punten en komma’s gebruik want daar heb ik geen zin in 🤣🤣😂😂😉😉😉😉 of ben je zelf te dom om iets te begrijpen?🤣

  En Kristen! Moet alles professioneel zijn Dan? Ga is werken aan je zinsopbouw 😲😥

 30. Ik dach dat we jaren geleden zo geinformeert werden,dat we nederlands mochten schrijven zo als we dat zeggen.
  Ik zelf ben Rotterdammer dus dat kan wat worden dan.

 31. Trouwens ik heb ook zo.n handy heather gekocht.,en als ik in de schuur aan het sleutelen ben aan mijn motor is het tog net ff behaaglijker voor mijn rug.ik heb hem voor 12.00 euro gekocht bij ali.dus als het niks is pleur ik hem weer weg.

 32. Ja laar kassa of radar dit spul meer gaan testen want sommige mensen trappen overal in
  Ik zou zeggen koop gewoon alles in de winkel dan zie je wat je koopt en niet goed geldterug

 33. Ik ben ook blij dat ik dit eerst gelezen heb. Ik koop helemaal niets van de tv.

 34. waardeloze troep is nog niet in staat om een poppenhuis te verwarmen

 35. Blij dat ik dit alles gelezen heb , gaan het toestel dus niet kopen 😉 hopelijk niet te veel fouten geschreven 😥

 36. Met mijn benen wijd voor de handy heater gezeten,en ik had heerlijke warme ballen .

 37. 350 wat per uur voor een paar centen per dag? Welke stroom leverancier hebben jullie?

 38. Ik beheer, jij beheert, wij beheren. Stam+t is iets van de 2e klas lagere school of groep 4 tegenwoordig.

 39. Jan het is wel 68 jaar geleden dat Ik in de 2e klas zal .
  Allemaal bijdehandjes zeker?

 40. IK drink nooit “t”.
  GIJ drinkt altijd “t”.
  HIJ drinkt “t” als hij “tegenwoordig” (tijd) is.

  Zooooo eenvoudig !

 41. Als je zelf een beetje rekent, weet je dat het met 350 watt nooit lukt om een ruimte te verwarmen. Misschien dat een infrarood paneel met het zelfde wattage wel voldoende plaatselijke warmte levert.

 42. Lieve mensen, als we allemaal op een correcte spelling gaan letten, zouden we dan bijvoorbeeld alleen al de nieuwslezers van het journaal kunnen vertellen dat ‘zieke patiënten’ niet juist is, evenals ‘een gehandicapte parkeerplaats’ en wat te zeggen van ‘stevigere huid’ in de commercials of wat ik afgelopen week tegenkwam ‘gewoven’ en ‘vel roze?’ Dan nog het ‘ik irriteer me ergens aan?
  ‘Voorts nog eens alle uitdrukkingen en gezegdes die verkeerd of misplaatst gebruikt worden. Zelfs door ons aller Prins Bernhard.
  Maar om op de Handy heater terug te komen. Mijn fysiotherapeut heeft ook zo iets.
  Ik weet niet elk merk of soort, maar ik moet zeggen dat het in de praktijkruimte
  echt wel lekker warm wordt.

 43. 350 watt en dan nog roepen voor een paar cent. Als het ding 3 uur aanstaat zit je al op 1 kw en 0,25 cent. Elektrisch verwarmen is gewoon duur. 350 watt voor 10m2 ligt aan type ruimte, hoe is het geïsoleerd, raam, noord zuid kant. Hoe warm koud is het buiten.
  Er zijn genoeg berekeningen die aangeven hoeveel watt je nodig hebt om een ruimte te verwarmen. Dit prul is niets speciaals en kan ook niet meer dan andere verwarming. Van 1kw stroom kun je geen 10kw hitte maken.

  • 0,25 Euro. Niet 0,25 cent.
   Maakt nogal wat uit 🙂

   Niet dat ik je niet begrijp hoor. Dat wel.

  • Hoe verwarm jij 10 m² aan ruimte? Ja, met elektrische vloerverwarming is het mogelijk om 10 m² meter te verwarmen. Zover ik weet, gaat het berekenen van een ‘ruimte’ gepaard met m³. Er zit wel degelijk een verschil tussen omtrek, oppervlakte en ’n ruimtelijke meting van b.v (m / m² / m³).

 44. Ik dank iedereen die zijn mening eerlijk gegeven heeft.Ik was reeds wantrouwig bij het lezen van al het positieve in de aanbieding.Een beetje logisch nadenken…kan niet wat hier geschreven wordt.Wat sommige mensen schrijven dat taalfouten niet belangrijk zijn , sorry, voor de jeugd meestal niet, maar ik ben nog van de generatie van PAULT: ik drink nooit T enz…
  Ik zal dat toestel laten waar het thuishoort.
  Voor Paul: het gaat hem inderdaad om het idee, maar de taalfouten zouden echt niet mogen.

 45. Stelletje analfabeten hier zeg…. En maar zeggen dat het niet belangrijk is. Zou ik ook zeggen als ik iets niet kan, of er geen zin in heb.

 46. Geweldig apparaat,
  Mijn buurvrouwtje had het altijd koud zo in haar ondergoed in haar kleine rose kamertje.
  Heb haar de Handy Heater aangeraden en ze werd al snel weer heet.
  Als beloning mocht ik die dag als eerste bij haar “achterdeur” naar binnen.
  Een geweldige ervaring, echt een aanrader.

  • Bedankt voor je positieve ervaring Herman, krijg het er warm van. Ga zeker ook 1 kopen voor mijn buurvrouwtje … je weet maar nooit.

 47. fokko aalsum

  Voor een paar centen ?

  Een KWh is een KWh daar kun je niet meer van maken.
  Bedrog en een onveilig apparaat.
  Weg er mee !

 48. Begrijp niet dat er een reclame code commissie die, rustig achterover leunend alle onzin over dit prul aan zich voorbij laat trekken…
  Dit “kacheltje” is een waardeloos ding, uit de eerste de beste haarföhn van de Action (€ 7,95!) komt minstens 2x zoveel warmte (OK, en 5x zoveel herrie…)

  Als je dan ziet dat deze troep ook nog door senioren de hemel wordt ingeprezen is het duidelijk dat dit een bewuste doelgroep is, die helaas vaak weinig te besteden hebben en hun laatste € 69,00 (schandalige prijs; van € 129,00 voor € 69,00, je moet maar durven!)
  Op internet bij de Chinese webwinkels wordt ie voor minder dan € 15,00 aangeboden, netjes thuisbezorgd!
  Het wordt écht tijd dat de staat zich gaat bemoeien met deze oplichterij, i.p.v. energiezuinige lampen verplichten en ondertussen een 3000W terrasheater (voor BUITEN dus!) gewoon toe te staan…

  Bij regelgeving zijn ze in NL compleet de weg kwijt, en niet alleen maar daar…

 49. als ik het Deskundig commentaar goed lees dan kan ik de Handy Heater dus liever niet kopen.
  Heeft er iemand dan een idee/tip welke ik dan wel kan kopen voor mijn koude zolderkamer van ca. 15 m2., die voldoende warmte geeft maar ook zuinig is in de elektrakosten..?
  maar ook nog veilig is….

  • Gewoon een petroleumkachel kopen, ik heb er een thuis en ook op mn werk. Het goedkoopste alternatief en een puist warmte komt er vanaf

 50. Ja, jammer van de taalfouten inderdaad. Het lijkt alsof de kunst van het foutloos schrijven aan de gewone burger niet meer besteed is.

 51. ik heb een heatertje van DeLonghi gekocht voor een prijs van rond de 30 euro. Met thermostaat . dingetje verwarmt de keuken en doet dat redelijk goed. het vermogen is 2000 Watt wat ik best vind meevallen. alleen hij is niet erg stil

 52. Leuk om uit te proberen. Voor nog geen tientje bij AliExpress. Exact dezelfde!

 53. Bedankt voor het uitproberen.

  400W blijft 400W en zal nooit meer worden. Ook een grote kachel van 400W geeft evenveel warmte af.
  De manier van warmteoverdracht kan wel anders zijn, bijvoorbeeld via keramisch blaaskachel, IR lamp of een oliegevulde radiator. Als je dan toch directe warmte wilt voelen, zou ik voor stralingswarmte gaan, ipv een ruimte (lucht) verwarmen. En de ruimte die je verwarmt is ook nog belangrijk. Een voortent van 20m3 is anders dan een goed geïsoleerde ruimte.

  In de tekst wordt steeds gesproken over oppervlakte. Dat is in m2. Waarschijnlijk wordt ruimte (kubieke meter) bedoelt en dat is in m3, want de maximale oppervlakte van 10 vierkante meter kan wel 5 meter hoog zijn, maar ook 2m44. Het zal wel 10m3 zijn.

  Kies voor stralingswarmte gaan als je even ergens moet zijn. Tegenwoordig kun je platen van 60x60cm kopen van 400W. De straling voelt als een lentezonnetje. Echter omdat het stralingswarmte is heb je ook last van ‘schaduw’. Zit je er met je rug naar toe, dan is je voorkant koud. Een IR lamp kan ook.

  Moet je langer in een ruimte zijn en moet die snel verwarmd worden, dan zou ik een 1000W a 2000W blaaskachel nemen. Eventueel een convectorkachel met blaasmogelijkheid

  Heb je meer tijd, dan is een oliekachel van 800W prima. Die kan dan rustig de ruimte opwarmen.

 54. Dit is net zo een onding als de airco welke afgelopen zomer werd aangeboden. Het vermogen is veel te klein om een ruimte te verwarmen net als dat de airco die ruimte niet kon verkoelen. Dit zijn gewoon dingen die je niet moet aanschaffen en zonde van het geld is. Het zou verboden moeten zijn er mee te adverteren en zeker de tekst het hele huis warm is misleidend. Het riekt eerder naar oplichting dan naar gewoon handel bedrijven.

 55. Om een kubiekemeter te verwarmen is ongeveer 75 watt nodig. Dit verwarmingsapparaatje van 350 W kan dus een ruimte van bijna 5 kubiekemeter verwarmen. In veel woningen net aan de toiletruimte dus.

 56. Wat een verhitte discussie over taalfouten! Maar dat kan ook een manier zijn om warm te worden.

 57. Teruggestuurd, stopcontact werd erg warm.
  Waardeloos in de woonkamer.
  Heb nu een Zibro Kamin LC DX 32 staan
  Doet het veel beter en snel een heerlijke warmte !

Laat een reactie achter