Mr Ti review

Hoe werkt Mr Ti volgens de makers?

Bekijk de video van TV:

Heeft u ook zo’n hekel aan het lappen van uw ramen? Vergeet vies water dat constant langs uw armen loopt, het knoeien met emmers en strepen op uw ramen! Vergeet afvalwater dat langs de kozijnen druppelt en een waterballet op de vloer veroorzaakt! Met Mr Ti maakt u voortaan elk glad oppervlak kristalhelder schoon, zonder vegen of strepen! En het beste van alles is dat er geen water meer langs de kozijnen op de vloer druipt!

Of u nu ramen binnen of buiten lapt, onder, boven, schuin of zelfs boven uw hoofd, er valt geen druppel naar beneden.

Ervaring met de Mr Ti

Mr Ti review

In tegenstelling tot de Window Vac van Karcher die ik eerder heb gekocht is dit een lichtgewicht raamwisser die niet opgeladen hoeft te worden. De Mr Ti is lichter en veel gemakkelijker in gebruik! De zeer flexibel  siliconen rand zorgt er voor dat het meteen werkt in plaats van dat je precies de juiste druk moet uitoefenen om geen strepen te krijgen op je ramen. Qua prijs is het in de meeste gevallen nog goedkoper ook dus dat is een flinke pluspunt!

Nadelen van de Mr Ti

De opvangbak is behoorlijk smal dus verwacht maar dat je daar wel wat gaat morsen. Dat is natuurlijk geen ramp maar wel wat onhandig! Daarnaast moet je de Mr Ti wel echt goed recht houden anders druppelt het vuil water aan de zijkant er uit. Hier had makkelijk een dopje voor gemaakt kunnen worden en dat mis ik wel. Ik heb deze opening nu maar afgedekt met een ander rubber plugje die ik toevallig nog ergens had liggen en wat redelijk goed past!

Inhoud pakket:

– Extra grote Mr Ti incl. geraffineerde polymeer-siliconen wisser, gepatenteerde watergeleiders en geïntegreerde watertank met afneembaar handvat
– BONUS: voorbehandelingsstuk met een extra absorberende microvezelhoes t.w.v. €25,-
– BONUS: ergonomisch ontworpen emmer speciaal voor uw Mr. Ti t.w.v. €35,-

Klik hier voor meer info over de Mr Ti

8.5 Totale Score
De Mr Ti - Het beste alternatief voor de Window Vac

De Mr Ti is het beste alternatief voor de WindowVac van Karcher. Heb je veel ramen? Dan is de Mr Ti misschien wel de oplossing voor jou!

Kwaliteit
8.5
Maakt de beweringen waar
8
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties

Tags:

6 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Zeer aangenaam verrast! Ik had deze set vorige week besteld en dinsdag ontvangen. De instructies zijn in 2 minuten te lezen en alles is eenvoudig en duidelijk beschreven met foto’s.

  Het eerste raam (balkondeur) had ik waarschijnlijk een beetje te veel water gebruikt, aangezien er een paar druppels op het raamkozijn vielen. Dus ik heeft de voorwasser niet opnieuw bevochtigd voor het 2e raam, en jawel, geen druppel gemorst 🙂 Hoe droger de voorwasser was, hoe beter het werkt in ieder geval.

  De Mr Ti zorgt er voor dat het water in de watertank komt, behalve als deze niet recht houdt en je moet echt niet nat werken.

  Ik heb nog nooit mijn ramen zo snel schoongemaakt! En als je de randen afgeveegd met een droge doek zijn mijn ramen eigenlijk COMPLEET streeploos schoon geworden!

  Ik zou als gevolg van zo weinig water en een aantal negatieve reviews een niet zo goed resultaat verwachten, maar ik was echt verrast.

  Als ik iets kan bedenken wat ik nog zou verbeteren is een handvat aan de bak zodat die ook makkelijk te dragen is. Als de Mr Ti er in zit kan je ‘m wel oppakken hiermee maar heel vertrouwen heb ik daar niet in…

 2. wij hebben thuis bijna 30 ramen MR ti gekocht wat een misserie ben ermee gestopt
  Die emmer die je erbij krijgt je moet je raam met weinig water kuisen probeer dat maar eens te doen met je ( emmer) ja met een spons wel die kun je uitknijpen hetgeen je erbij krijgt om je ramen te kuisen is een blijft nat dus je handen moet je toch gebruiken om dat ding droog te maken ook op de reclame film ze laten het allemaal wel op een raam die op een perfecte hoogte staat niets ervoor perfect om te laten zien hoe het werkt maar als dit thuis doet vergeet het maar een raam tot tegen de grond werkt niet op de meeste filmpjes laten ze het begin zien maar éénmaal beneden laten ze een ander raam zien
  heb er genoeg van vraag eerst rond van mensen die je kent of het werkt ik kan je zeggen niet

 3. Hallo.

  Dit heb ik ook
  Vette miskoop helaas.

 4. hallo,de mrT is een miskoop je kunt de ramen niet droog krijgen tot bij de rand en dan heb je zeker nog een zeemlap nodig om de rest te doen ik kon die ook niet retourneren daar erop de doos stond dat dit niet mocht als hij gebruikt was denk 2x na eer er een aanteschaffen

 5. Hallo

  Ben zeer zeer ontevreden een echte miskoop. Deze site moeten ze dit echt verbeden

  • Goede middag,

   Ben het roerend eens met de negatieve reacties, een grote miskoop.
   Echt niet streeploos, je moet het hele raam met een droge doek na poetsen.
   Ik erger me dood dat ik hier zoveel geld voor heb betaald, hiervoor koop ik beter materiaal.
   Geef mij de Bamboe Kristall doeken of de Koi doeken maar, dan heb je echt je ramen streeploos schoon.

Laat een reactie achter